ortaklık payı ciddi oranda artmış görünüyor.. acaba diyorum lotları bizimkiler mi topluyor?[emoji848][emoji23][emoji23]
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT
Burda tum bilanco var, yeteri kadar asagi inerseniz bulursunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
yedek akçedeki para: Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler 38.649.213
eurobondlar elden çıkmış fon ve repo yapılmış gözüküyor. ama bu veriler yanıltıcı olabiliyor pazartesi gelecek haftalık rapor kesin bilgiyi verir.
değişik bir strateji olabilir tabi sıfır risk varlık araçlarına geçmek. bu durumda 2019 50 mil. kar garanti olur. tabi bu veri doğruysa.
benim yazdıklarımı görüp de garantiye mi yattılar acaba? :) eğer bu doğruysa zamanlama da iyi bence gerçi 6 ay önce geçilse daha iyiydi ama buna da şükür.
böyle bir durumda strateji tamamen değişecektir, risk düştüğü için iskonto oranı azalır bu da fiyata olumlu yansır. yılbaşında 1.20'ler şaşırtıcı olmaz.
pazartesi raporunu görelim.
Çok akıllı bir hareket mi olmuş ben emin değilim. Bist'e mi girecekler yoksa? Amannn
Geçen sene geçmiş yıllara ait kar; 17,4 milyon TL civarındaydı. 8 milyon kullanıldı, kalan 9.4 milyonu da inşallah bu sene verir. 9.4 milyon kar temmettü olarak yaklaşık 0,04 kuruşa denk geliyor. Bu yıl 25,6 milyon kar etsek, üzerine bu geçmiş karı kullansa toplamda 35 milyon tl dağıtmış olacak. 2018 yılında yedeklerle birlikte da toplam 35 milyon tl dağıttı. Kar olarak 0,187 kuruş.
Böyle olursa benzer bir rakamı bu sene de alırız
Yalnız geçen sene dağıtılan toplam temettü (30.032.066) Gözüküyor 0.1870 kuruş.
Haklısınız yanlıkşık oldu; teşekkürler düzeltiyorum.
Geçen sene dağıtılan kar; 30.032.066 TL, elde edilen kar 25.182.077 TL aradaki fark yaklaşık 4.850.000 TL yedek akçeden kullanılmış. Yani 25 milyon için 0,1568 kuruş ve 4.85 milyon için de 0,0302 kuruş temmettü; toplamda 0,1870 kuruş verdi.
Şimdilik kar 22 milyon civarında yedekte bekleyen de 9.4 milyon kar var. Sene sonunda ne olur göreceğiz.
Geçen seneye göre geride gidiyoruz, malum bu sene genel olarak borsa iyi değil. Ama ben yine de ay sonunda ilk 3 çeyrek karından sonra hafta hafta kademeli olarak yükseleceğini ve aralık ayının sonlarında 0,90 kuruş seviyesine geleceğini düşünüyorum. Ondan sonra da yükselmesi yıl sonu karına ve temettü miktarına göre şekil alacak.
Olur da kar 25 milyon üzerinde olursa temettü de 0,20 kuruş civarı gelirse bir anda 1 TL seviyesine yerleşir. Ama daha aşağılarda olursa 0,94 ten yukarı çıkmaz.
Yabancı Menkul Kıymet Oranı %61.24... Dün ne oldu o zaman?
güncel veri: 231,921,600.81 // 1.444101 ortaklık payı : 14.43 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 yabancı menkul :61.24 diğer: 24.33
bişey aldılar heralde
ayrıca bu yükseliş ve düşüşler bana silkeleme yapıyorlarmış gibi geldi .ytd.
Yahu 85 yakıyoruz sözde 85 satım verdim sabah satılmadı. Bu yükselmeler Serkan hocanın dediği gibi fiktif herhalde. Bu kadar fırsatta bir kez trade yapabildim ya ona yanıyorum
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
endex 100 binde iken bizim kâğıt 80-81 idi borsa 90 bin bizimki hala 80-81 eger ayak uydurmaz ise 2 tavan gelebilir yukarısı hazırlandı. bana göre tabi bu ytd.
ISYAT Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 18170398 Yıllık Değ%:-11
geçen yılın gerisinde tabii ama son çeyrekteki karı geçen seneki 3 aylıktan daha iyi. buraya yansımayan Ekim ayında da karını arttırdı.. umarım böyle gider ve geçen seneyi yakalar.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bbcf7cb564.jpg
sn kalvin bugün geri gelse de böyle bir günde kapanış güzel ve önemliydi. temettü öncesi kendi yolunu çizecektir kağıt. öyle tavan tavan da gitmesine gerek yok, yavaş yavaş daha iyi. [emoji4]
Merhaba , sormak istediğim birşey var . 9 aylık karımız geçen seneye göre 3.3 milyon eksik , 3 aylık(7-8-9.aylar) karımız ise geçen seneye göre 3.1 milyon daha fazla sanırım ? Ayrıca temettü için 9 aylık bilançoya göre şimdilik 18.1 milyon karı 160.6 milyon lota böldüğümüzde 0,11 krş gözüküyor .
güzel yılsonuna kadar tempo böyle giderse temettümüzde kaymaklı olur. En çok kar eurobondlardan geliyor.
syg,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715919