Sayfa 525/931 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Yabancı varlıklar sıfır görünüyor orada ki para ortaklığa ve diğer kısmına geçmiş, yani eurobondlar elden çıkarılmış mı

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    güzel gidiyoruz nazar değmesin . böyle gidersek geçen seneyi devireceğiz. eger yükseliş gelmez ise ,sene sonunda yada temettü zamanında 2 veya 3 tavan gelebilir hızlı bir şekilde yerini bulur diye düşünüyorum. ortaklık payı için görüşünüz nedir ?
    ederini bulacaktır elbet.. sabırla beklemeye ve toplamaya devam)

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

3.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Yabancı varlıklar sıfır görünüyor orada ki para ortaklığa ve diğer kısmına geçmiş, yani eurobondlar elden çıkarılmış mı
    olabilir ama çıkarmışlar ise iyi yapmamışlar.eurobund 3 gündür çok iyi ve hala yolu var 162 lere kadar.

4. yalnız yönetimin bist30 kısa pozisyon almasının hakkını verelim.. 31 Ekimde karla kapatacaklar muhtemelen. [emoji3]

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

5.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Merhaba şu an yedek akçelerde ne kadar bir tutar var nereden bakabilirim.
    serkan arkadasın sorusunu yanıtlarsan ve bizide aydınlatırsan sevinirim yada bilen birisi.

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    serkan arkadasın sorusunu yanıtlarsan ve bizide aydınlatırsan sevinirim yada bilen birisi.
    Bilanço da göremedim açıkcası.

7.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    yalnız yönetimin bist30 kısa pozisyon almasının hakkını verelim.. 31 Ekimde karla kapatacaklar muhtemelen. [emoji3]

evet güzel hamle , ayrıca eger eurobunlardan çıkmışlar ise gelen parayı repoya yada faize koysa çok iyi olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Bilanço da göremedim açıkcası.
    biyerden bakılıyordu geçenlerde bir arkaş yazmıştı diye hatırlıyorum.

Sayfa 525/931 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •