Sayfa 527/931 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Faize yatırırsa ve bu faiz oranı yıllık %60-70 in altındaysa ben bu kağıttan ilk fırsat verdiğinde çıkarım. %25-30 faiz şu anda pek çok kişinin iştahını kabartıyor ancak bence yetersiz. Mevcut enflasyon döneminde ben faize bu oranlarda asla girmem
    %60 - 70 faiz nerede var? arjantin mi burası?

2.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Yabancı varlıklar sıfır görünüyor orada ki para ortaklığa ve diğer kısmına geçmiş, yani eurobondlar elden çıkarılmış mı
    eurobondlar elden çıkmış fon ve repo yapılmış gözüküyor. ama bu veriler yanıltıcı olabiliyor pazartesi gelecek haftalık rapor kesin bilgiyi verir.
    değişik bir strateji olabilir tabi sıfır risk varlık araçlarına geçmek. bu durumda 2019 50 mil. kar garanti olur. tabi bu veri doğruysa.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    eurobondlar elden çıkmış fon ve repo yapılmış gözüküyor. ama bu veriler yanıltıcı olabiliyor pazartesi gelecek haftalık rapor kesin bilgiyi verir.
    değişik bir strateji olabilir tabi sıfır risk varlık araçlarına geçmek. bu durumda 2019 50 mil. kar garanti olur. tabi bu veri doğruysa.
    işte bu.akıllıca bir hareket gördük son dönemeçte.parayı garantiye alıp kemiksiz löp et yiyecek.sağolasın serkan. tam benim tarzım oyna oynıyacagın kadar ve sonra parayı garantiye alıp üstüne para kazanark seneyi iyi bir karla kapatıp yaslan arkana

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    %60 - 70 faiz nerede var? arjantin mi burası?
    Arjantin değilse de eh biz de fena sayılmayız artık faiz konusunda.Cihan devletleri arasında baya baya adımız geçiyor ,yüksek faiz dendi mi ilk akla gelen 5 ülke arasındayız evelallah)))))))

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    18 ayda 20+30 toplam 50 kr temettü. mevduat %30 getirse 1.50 fiyatın altı uygun olur.
    şimdi bazı kişilere 30 kr temettü yüksek gelebilir. şöyle bakalım. yılbaşında 1.50 varlık değeri oluşacak, eurobond faizleri %9, TL faizleri %26 olmuş durumda hiç bir şey yapmayıp tahvil bono da tutsalar parayı 40 kr hisse başı kar ederler. 30 kr temettü düşük bile.
    kriz derinleşirse her şey çok farklı olur tabi.
     Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    bugün 230mil. vadeli mevduat yapsanız %24'den (az yazdım %26 - %28 arası yıllık faiz var) 55 mil. kar eder. 5 mil masraf düşseniz 50 mil net kar. 1 yılda hisse başı 31 kr kar üretmiş olur. Hesap basit aslında çok rahatlıkla bu parayı verebilirler. fiyat da bu durumda 1.20 civarı oluşur. tabi asıl iş 30 kr temettü yeterli olur mu? işte bunun cevabını vermek zor.
     Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    işte bu.akıllıca bir hareket gördük son dönemeçte.parayı garantiye alıp kemiksiz löp et yiyecek.sağolasın serkan. tam benim tarzım oyna oynıyacagın kadar ve sonra parayı garantiye alıp üstüne para kazanark seneyi iyi bir karla kapatıp yaslan arkana
    benim yazdıklarımı görüp de garantiye mi yattılar acaba? eğer bu doğruysa zamanlama da iyi bence gerçi 6 ay önce geçilse daha iyiydi ama buna da şükür.
    böyle bir durumda strateji tamamen değişecektir, risk düştüğü için iskonto oranı azalır bu da fiyata olumlu yansır. yılbaşında 1.20'ler şaşırtıcı olmaz.
    pazartesi raporunu görelim.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    benim yazdıklarımı görüp de garantiye mi yattılar acaba? eğer bu doğruysa zamanlama da iyi bence gerçi 6 ay önce geçilse daha iyiydi ama buna da şükür.
    böyle bir durumda strateji tamamen değişecektir, risk düştüğü için iskonto oranı azalır bu da fiyata olumlu yansır. yılbaşında 1.20'ler şaşırtıcı olmaz.
    pazartesi raporunu görelim.
    aynen seni takip ediyor olmalılar , baksana bana seni takibe başladıktan sonra ne kadar mutlu ve huzurlu biri oldum

7. Çok akıllı bir hareket mi olmuş ben emin değilim. Bist'e mi girecekler yoksa? Amannn

8.  Alıntı Originally Posted by snowdrop Yazıyı Oku
    Çok akıllı bir hareket mi olmuş ben emin değilim. Bist'e mi girecekler yoksa? Amannn
    tövbe de ağzını üçkez çalkala

Sayfa 527/931 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •