Aslında büyük suç... Ama muz republic de normal...
Printable View
Bu ülkenin zarar görmesini isteyen en azılı birini getir ancak bunu yapardi. Feto ppk ABD de bundan daha iyi propaganda malzemesi bulamadı. Şimdi faizi sevmeyen eleştiren birini getirdik ne olacak. Ya sıcak para ve burda eski olanlar şimdi o kadar parayı TL de olanlar dolar bulamaz buldukları onları kurtarmaya diye hiç bir şey olmamış gibi yapabilir. Borsada olan yabancı düşük hisse fiyatı yüksek kur sebebiyle panik satış yaratıp daha aşağıdan alabilir. Onlarda iyi günümüze kadar bekler o gün satar. Diğer bir seçenek panik içinde robotlar dahil hırçın satış ve çıkış. Bu üç ihtimal haricinde bir Yatay var.
Yav henüz bir karar açıklanmadi.
Faiz indi mi yok ..
Bir program icraat list açıklandı mı yok..
Şuan bişey yok..
Henüz icraat yok dayı..
15 temmuzun ertesi günü dolar açılışta düşmüştü dayı siz daha çok bebesiniz böyle kurla işlem yaparsanız anahtarınızı alırlar emmi .
Faiz halen 19. Gerisi hayal umut spikilasyon.. Ahmet gelmiş Şifo gelmiş ne olmuş..
Dayii
Pozisyonuna bir şey demedim, zaten sadede kendi pozisyonumla ilgileniyorum..benim dediğim 10 puan eksi açılış beklentisi çok absürd..vaşak geçmiyorsan, belki endeks fazla eksi açmasın da ek short yapayım istiyorsundur.
Çoğunun ne tahmin etiğiyle de ilgilenmem, ama sen gayet tecrübeli bir arkadaş olarak böyle bir tahminde bulununca çok tuhaf geldi.