Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Pozisyonuna bir şey demedim, zaten sadede kendi pozisyonumla ilgileniyorum..benim dediğim 10 puan eksi açılış beklentisi çok absürd..vaşak geçmiyorsan, belki endeks fazla eksi açmasın da ek short yapayım istiyorsundur.
Çoğunun ne tahmin etiğiyle de ilgilenmem, ama sen gayet tecrübeli bir arkadaş olarak böyle bir tahminde bulununca çok tuhaf geldi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Sn Cautionary,
Benim bir stratejim var ve onu uyguluyorum. Aşağıya doğru inerken genellikle short açmam, yani ek short gibi bir düşüncem yok.
EW analizlerine göre (doğru ya da yanlış) yurtdışında şu anda yaşadığımızı düşündüğüm 5.3.2 geri çekilmesi sonunda tekrar yönün yukarı olacağını ve hırsız fonların da bunu bizim borsada da değerlendireceğini düşünüyorum. Bu yüzden Aralık vade shortlara dokunmadan, alacağım düşük fiyatlı Haziran vade longları yukarıdan okutmak gibi bir düşüncem var. Olur ya da olmaz, zaman gösterecektir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri