Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
bir halt olacaðý yok.
Bu ülkenin zarar görmesini isteyen en azýlý birini getir ancak bunu yapardi. Feto ppk ABD de bundan daha iyi propaganda malzemesi bulamadý. Þimdi faizi sevmeyen eleþtiren birini getirdik ne olacak. Ya sýcak para ve burda eski olanlar þimdi o kadar parayý TL de olanlar dolar bulamaz bulduklarý onlarý kurtarmaya diye hiç bir þey olmamýþ gibi yapabilir. Borsada olan yabancý düþük hisse fiyatý yüksek kur sebebiyle panik satýþ yaratýp daha aþaðýdan alabilir. Onlarda iyi günümüze kadar bekler o gün satar. Diðer bir seçenek panik içinde robotlar dahil hýrçýn satýþ ve çýkýþ. Bu üç ihtimal haricinde bir Yatay var.
Yav henüz bir karar açýklanmadi.
Faiz indi mi yok ..
Bir program icraat list açýklandý mý yok..
Þuan biþey yok..
Henüz icraat yok dayý..
15 temmuzun ertesi günü dolar açýlýþta düþmüþtü dayý siz daha çok bebesiniz böyle kurla iþlem yaparsanýz anahtarýnýzý alýrlar emmi .
Faiz halen 19. Gerisi hayal umut spikilasyon.. Ahmet gelmiþ Þifo gelmiþ ne olmuþ..
Dayii
Pozisyonuna bir þey demedim, zaten sadede kendi pozisyonumla ilgileniyorum..benim dediðim 10 puan eksi açýlýþ beklentisi çok absürd..vaþak geçmiyorsan, belki endeks fazla eksi açmasýn da ek short yapayým istiyorsundur.
Çoðunun ne tahmin etiðiyle de ilgilenmem, ama sen gayet tecrübeli bir arkadaþ olarak böyle bir tahminde bulununca çok tuhaf geldi.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri