Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
XU-100 endeksi için normal bir açılış seviyesi olur. Haber önceden uçmuş zaten satışın bir kısmı hali hazırda yapıldı. Farklı bir haber akışı olmazsa bir bu kadar daha satış yeriz. Sonrası gelişmelere ve beklentilere göre fiyatlanır.

Viop tarafında ise açılışta robotlar, stoplar ve çakalların etkisi ile -%5 bile görülebilir. Kestirmek çok güç. Çok aşağılara pasif emirler girerek zar atanlar da olacaktır.
1) Acemi birinin panik satışı ya da bir tombul parmak olayı olmadığı sürece böyle bir açılış bana göre mümkün değildir.

2) Çok aşağılara veya çok yukarılara emir verme işini pazartesi sabahı yapsanız bile emir gidinceye kadar iş işten geçmiş olur. Bunu İKG cinsinden emirle yapabilirsiniz her zaman için ama sağlam teminat gerekir, basit bir örneği aşağıdaki gibidir.

Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
Galiba biz olayı yanlış yorumluyoruz. Zannediyoruz ki, MB başkanı olarak göreve getirdiği kişiler söz dinlemiyor istenileni yapmıyor falan. Belki de yapılması gerekeni yaptırıp o kişi suçlu ilan edilirken kendi siyasi söyleminden geri adım atmıyor görünmektir amaç. Yani göreve gelen büyük ihtimalle filmin sonunu da biliyordu.

Erken seçim ihtimali yoktur benim gözümde. Seçim ne kadar erken yapılırsa o kadar erken giderler.
Bu tip iktidarların seçimle gitmeyeceğini zamanla göreceksiniz.