Biraz hisselerinize,biraz endekse,biraz gündeme... Özellikle de kendinize...
Siz yapacaksınız bu işi...
Printable View
EGEEN ; 1350.00 kapanış yaptı...
DİRENÇ ; 1360.00 - 1375.00 - 1448.00 - 1500.00...
Yukarıda ; 1360.00 kanal direnci ve tekrardan üzerinde kalması önemli... Geçer desteklerse yukarda yazdığım ; 1500.00 kanalına girer ve hedefe ulaşmak isteyebilir... Geçerse ; 1570.00 - 1620.00 takip edilecek... Muhtemelen temel yükselişi...bedelsiz vs.tahmin...Zaten açıklarsa yüksek birşeyler teknik dinlemez bu saatten sonra... İnşallah diyelim...
DESTEK ; 1314.00 - 1250.00...
Y.T.D.
Yani 35.90 kapanış yaptı...
Yarın 34.86 yada 34.48 yapma ihtimali bile olabilir...
Böylece boşluk kalmaz...buralar önemli... Endeksde belirleyici olabilir... İzlemekte fayda vardır... Herhangi bir haber akışı varmı...bakmak lazım neden böyle bir açılış yaptı... Yukarısı içinde 37-38 izlenmeli diye düşünüyorum...
Beklentiniz yüksek sanırım bu hissede...
Y.T.D.
Adem kardeşimizi bekliyoruz
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum bugün kafamızda almayı tasarladigimiz bir hisseyi yarın sabah en makul fiyattan alması için nasıl emir veriyorsunuz ??
Cümleten hayırlı sabahlar dostlar. Endeks saatlikta NÜ gözüküyor dikkatli olmak lazım.
Değerli hocalarım merhaba günaydınlar uzun süredir takipte idim sizleri,araniza katılmak bugün kısmet oldu.Buyuk katkılarınız oldu bana hepinize teşekkür ediyorum. Ayen ve menderes ile ilgili bir yorum alabilirmiyim. SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın Herkese Sayın Prof VKGYO Bakarmısınız Lütfen...YTD
VKGYO ; 3.68 kapanış...
DESTEK ; 3.68 - 3.50 - 3.41...
DİRENÇ ; 3.68 - 3.81...
Aşağıda ; 3.68 destek- direnç konumunda...
Ama ; 3.41 önemli kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
3.68 desteklerse ; 3.81 gündemde kalır... Kanal direnci sağlam geçilirse yeni bir yükseliş trendi başlar... 4.20 kanalına girer... ; 3.85 - 4.05 - 4.20...
Y.T.D.
Cümleten Günaydın arkadaşlar...
Bir kağıda satış yapılırken almak...Alış yapılırken satmak nasıl bir strateji... Yani tabandan kağıt almak veya tavandan kağıt satmak....
Neyse zaten benim fikrimi sormuş arkadaş bende beyan ettim...Beni kesinlikle dinlemeyin kendi fikrinizle devam edin ben bunu hep söylüyorum zaten...
Y.T.D.
Cümleten günaydın hayırlı işler, hayırlı huzurlu sağlıklı günler.
hayırlı sabahlar
CIMSA ve AKGRT endeksle bilek güreşine kalkışmışlar hocam .Hayırdır ....YTD:
Adem bey güzel müjdeni halen bekliyoruz.
saatlıkta Rsı 60 uzerine atarsa düşeni kırar.
Hocam endeks için kısada güncel bir yorum mümkünmü?1257 lere bügün ve yarın için inme ihtimalı buluyormusunuz? Teş.ler
Hocan 3.35 ten ADESE aldım mumkunsa bakabılırmısınız
Hocam endeks için perşembe toplantısı piyasa beklentisi 450-475 puan seviyesinde gelirse gene kar satışları gelebilir bu beklentinin altında bir rakam gelirse daha sert bir düzeltme ihtimalini düşünüyorum .%50 nakite geçtim.toplantı sonrası kaçan kaçsın yakaladıklarımızla yola devam ederiz diye düşünüyorum.kendi kendime fikir cimnastiği yapıyorum.ruzgar nereye eserse bizde ona göre pozisyon alırız.
kesinlikle YTD:fikirleriniz benim için önemli.saygılar sunuyorum...
VKGYO ve AKGRT takibe aldım...
Birisi Adem beyin... Diğeri Esma hanımın...
Duruma göre...
Y.T.D.