Sayfa 535/940 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    usak ...))
    Teşekkür ederim sayın Prof hocam. Teşekkür ederim sayın Adem bey. Uşak dediğim gibi 2,60 üstünde çok daha güzel olacak inş.
    Bugünde güzel yüklü alımlar vardı. Çıktı yüzde 8-9 prim yaptı tavan yaptırmadılar. Neyse önümüze bakacağız.
    Ama yine de yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.

2. Artık kazanacak hisseyi bulmak zorlaşıyor mu yoksa bana miöyle geliyor hocam

3.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    GSRAY ; 3.94 kapanış...
    direncinin (3.93) bir tık üzerinden kapatmış...
    Şimdi desteklemesi önemli...
    DİRENÇ ; 4.12 - 4.26...
    DESTEK ; 3.93 - 3.77...
    Yukarıda ; 4.26 kanal direnci önemli... Sağlam geçer desteklerse ; 4.37 - 4.59 - 4.75 kanalına girer ve hareketlenebilir...
    Aşağıda ; 3.77 kanal desteğinin kırmaması önemli...
    Hep söylerim başarıyla endeksli hisseler galip gelirlerse hareketledirirler yenilirse verirler...iddia oyunu gibi birşey yani...Pandeminin en çok vurduğu sektör de diye biliriz...futbolcular hastalanıyor, seyirci gelirleri yok,sponsorlar fiyat kırıyor...
    Yanlız bu benim düşüncem kötü demiyorum hiçbir zaman... Yanlış anlaşılmasın...
    Y.T.D.
    Çok sağolun değerli yorumlarınız için. bugünkü düşüşü mahkemenin kararına bağlamıştım biraz umarım yarına 4.26 direncini zorlarız. Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Adem unutuldumu bu iskenderci...
    Çok gerilerde kaldı ama listemde...
    8.46 kapanış yaptı... ))
    Y.T.D.
    Unutulmadı hocam halen devam ....hedef noktasına kadar satmak yok (10.30 ) ytd...Siz asıl pandemi sonrası iskendeleri Unutmayın -))

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Artık kazanacak hisseyi bulmak zorlaşıyor mu yoksa bana miöyle geliyor hocam
    Okadar çok kazandıran olduki başımız döndü...

6. ARDYZ sabah gapli açtı 36 dan sattık gapi doldurunca gene alırız dedik bugün tekrardan yanassmadik yarın gap kapatabilir mi?
    Ostim 4.07 dek indi yarın yoluna devam etmeli artık. Afyon da fena değildi birazdaha güçlendi galiba.
    POLHO hazırım der gibi.
    Yayla yayı gerdirmeye çalışıyor daha uzak hedefler için.
    CEMTS biraz naz çekiyor
    Ozkgyo sabırsızları üzerim diyor AKGRT bana güvenin der gibi.
    Daha çok varda kime kulak vereyim kime inanayım şimdi hocam sen söyle. ..

7.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Unutulmadı hocam halen devam ....hedef noktasına kadar satmak yok (10.30 ) ytd...Siz asıl pandemi sonrası iskendeleri Unutmayın -))
    Aynen... ))

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Artık kazanacak hisseyi bulmak zorlaşıyor mu yoksa bana miöyle geliyor hocam
    Yarın İçin çok güzel bir hisse çalışması yapıyorum.siz hiç merak etmeyin Esma hanım. Prof hocam da uygun görürse,çorbayı içeriz ...

Sayfa 535/940 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •