Sayfa 537/940 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Yani 35.90 kapanış yaptı...
    Yarın 34.86 yada 34.48 yapma ihtimali bile olabilir...
    Böylece boşluk kalmaz...buralar önemli... Endeksde belirleyici olabilir... İzlemekte fayda vardır... Herhangi bir haber akışı varmı...bakmak lazım neden böyle bir açılış yaptı... Yukarısı içinde 37-38 izlenmeli diye düşünüyorum...
    Beklentiniz yüksek sanırım bu hissede...
    Y.T.D.
    33.20 kanal alt desteği kirmasa kanal üst direnci 44.60 ları ilk edapta görebilir. Geçen haftalarda yabancı alımları da vardı. Güzel bilanço açıkladı. Sonraki hedefi ikinci kanal üst direnci 56 lara dek yolu olur diye hayal ediyorum. Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    33.20 kanal alt desteği kirmasa kanal üst direnci 44.60 ları ilk edapta görebilir. Geçen haftalarda yabancı alımları da vardı. Güzel bilanço açıkladı. Sonraki hedefi ikinci kanal üst direnci 56 lara dek yolu olur diye hayal ediyorum. Y.T.D.
    İnşallah...
    Takipteyiz...

3. Adem kardeşimizi bekliyoruz

4. Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum bugün kafamızda almayı tasarladigimiz bir hisseyi yarın sabah en makul fiyattan alması için nasıl emir veriyorsunuz ??

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum bugün kafamızda almayı tasarladigimiz bir hisseyi yarın sabah en makul fiyattan alması için nasıl emir veriyorsunuz ??
    İlk onbeş dakika bir izleyin...
    Sonrada son yarım saate karar verin....
    Genelde ilk onbeş dakikada satış yapılır...son yarım saattede alış...Genellikle ama...

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    İlk onbeş dakika bir izleyin...
    Sonrada son yarım saate karar verin....
    Genelde ilk onbeş dakikada satış yapılır...son yarım saattede alış...Genellikle ama...
    Tamam sayın prof teşekkürler bilgi için hayırlı geceler

7.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Tamam sayın prof teşekkürler bilgi için hayırlı geceler
    Rica ederim...
    İyi geceler...

8. Cümleten hayırlı sabahlar dostlar. Endeks saatlikta NÜ gözüküyor dikkatli olmak lazım.

Sayfa 537/940 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •