Ucuza bir ecnebi satın alır artık orayı . işçimizi de ucuza çalıştırır.
Halbuki ulu önder ne demişti her fabrika bir kaledir.
Abdülselam Özatak
Printable View
Aşağıdaki şerefli vatan sever insan görünümlü yaratık da görüşlerini hep açıkladı peki bu adam kötü mü iyi mi ? :whistling:
Yiğit Bulut: Dolar Alan Zarar Etti
https://www.youtube.com/watch?v=uHBbm8liaPw
tcmb nin yapacak bişeyi yok faiz falan hikaye.Hatta son saatteki artış merkeze sen karışma diye show.
Şu an faizi ikiye katlasak yine 10 kuruş aşağı gelmez. Abd ile arayı düzeltmedikçe bu kur kaça kadar giderse gider. Şu an ekonomiyle alakalı değil durum, ekonomiyle alakalı etkilerde gelirse o zaman duble duble gidecek daha bunlar hiç birşey.
Borsada kredili işlemim de vardı gecelik %7000 olmuştu . bankada şirketin dolarını bozup kapatayım dedim alamadım mecburen sattılar hisseleri. Tam orman kanunları işliyordu hatırlarsanız.Çekin karşılıgı var banka odemedi 2-3 gun doları yine oyle
Allah tan yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gun surdu. Yalnız suanki durum ozamanikini kat be kat gececek bir durum. Elitcuların uzun yıllardır beklediği kuantum fazına geçmişiz bgun ne demekse
BUGÜN DANA BAKMAYA GİTTİM VE ÖZELLİKLE ŞUNU ALDIM YANIMDAKİLER SORDU NİYE BUNU SEÇTİN DİYE KULAK KÜPESİ HOŞUMA GİTTİ DEDİM
BU MİZANSEN DEĞİL GERÇEK AHAN ALDIĞIMIZ DANA
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
https://i.resimyukle.xyz/10yUM7.jpg
Satıcıyı uyardım danayıda sen kesecen hayvanın kulak küpe numarası riskli dikkat et diye
Haber programlarında alım yönünde USD gazı bu kurla bile vermiyolar ise işimiz bayağı kötü..
Bloomberg ht akşam seansında aklı başında biri konuşuyor diyor ki; `mb nın yaptığı son hamle piyasayı sakinleştireceğine tam tersi FİTİLİ ATEŞLEDİ` Biz buna argoda ...mı ..tü dağıtmak deriz. Bir kere ipin ucunu kaçırmaya görün sonunuz bu olur.
Biraz nostalji .!!
http://www.hisse.net/topluluk/showth...48#post2276148
Forumun ali desiderosu nerede magışınımı ! vermediler de istifamı etti acaba ? Neymiş `bence Dolardan bir halt olmaz`mışşşşş. `:kahkah::dvr:
Bu akşam için 5.25 beklentiminde bir tadı kalmadı çıtayı yükseltip 5.35-40 yapıyorum var mı artıran ?
Asrın liderimizin işaretiynen yastığımın altındaki dolarlarımı Kanal istanbul procesisine gömmeye karar verdim,
emme beleş traş kampanyası bekliyom..
Saltanat gelmeden ekonomi düzelmez,sistem değişikliği şart,hala çok başlılık var..!
Kesinlikle oyle ..dolar hep portfoyumde az cok oldu
ama 4.92 den itibaren %100 dolar a gectim çok şükür viob da olunca 24 saat izlemeye basladım.maalesef artınca soygundan malımızı kurtarabildiğimiz için sevinirken soyulan memleketimiz için endişe duyuyoruz.
benim şahsi fikrim aslında uzun vadede memleket için de hayıra vesile olabilir cunku kurutuluş için cok şiddetli bir dip yapmamız lazım diye düşünüyorum.enazından toplumun ekonomik yapısı homojoniteye kavusursa toplum geneli istatistikdeki normal dağılım ozelliklerine kavusur ve şuan enaz %30-40 dağılım dışı kalan kesim sisteme duhul edebilir
5,24 ten sattım.. 4,08 den alacağım hayırlısıyla.
Çok çok afedersiniz ne b... yiyecez yanmaya başladı lan ortalık [emoji27] yemişim kazancını parasını benim cocuklarimda onların çocukları da bu ülkede yaşayacaklar benim gidecek başka bir ulkem yok....
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 haziran da koyduk mu diyen zavallilar baksan borc odemekten ay sonunda evine zor yiyecek getiriyordur
Insider alışı bu dikkat..
Büyük bişiler oluyo..
Çok beklenmedik birşeyler olabilir..
Dolar çıkıyo oh oh durumları değil..
Çekirdek dayanmıyor ya. çıt çıt ptüh
5.2727 ..
Çok şükür sıkıntım yok vadelideyim ve borsa da bekliyorum ...dolar almayacağım sanırım bu konuda beni ayiplayabilirsiniz ama elim varmıyor 10 lira olacağını bilsem de..... birilerinin hatasının cezasını birileri çekecek ama oh olsun diyemiyorum..hayırlısı en kötü gunler bunlar olsun.....Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlardan biri bizim buradaki BİM`DE hala 16 sene önce bırakıldığı yerdeki gibi otluyor ama YİD köprüden belkide hayatı boyunca hiç geçmeyeceğine rağmen kendisinden alınan vergilerden YANDAŞA kaynak aktarıldığından bi haber. Şimdi bu tiplere acısak ülkeye faydası mı olur yoksa daha fazla zararı mı ?
İşte tam da bahsettiğim kesim o
tamamı memnuniyetsizliklerini fiiliyata geçirecekler.haykıracaklar oyle bır durum olmalı ki yeter demeliler yanlış yapmışız yanılmışız imdaaat demeliler.zaten durum oraya kosar adım gidiyor gibi
zaten diğer kesim oylede boylede memnun değil tam tersi bu soygundan karlı cıkabilen kesim suan durumdan memnun olmayan kesimin içindedir
biz bu ulkeyi daha once nasıl kurduysak yeniden sıfırdan tekrar kurarız