Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by MUHA Yazýyý Oku
    Borsada kredili iþlemim de vardý gecelik %7000 olmuþtu . bankada þirketin dolarýný bozup kapatayým dedim alamadým mecburen sattýlar hisseleri. Tam orman kanunlarý iþliyordu hatýrlarsanýz.Çekin karþýlýgý var banka odemedi 2-3 gun dolarý yine oyle
    Allah tan yanlýþ hatýrlamýyorsam 3-4 gun surdu. Yalnýz suanki durum ozamanikini kat be kat gececek bir durum. Elitcularýn uzun yýllardýr beklediði kuantum fazýna geçmiþiz bgun ne demekse
    Bu yaþadýklarýnýzda DOLARI kaçýrdýk bari BORSAYA girip malý oradan kaldýralým diyenlere kapak olur umarým.

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Bu yaþadýklarýnýzda DOLARI kaçýrdýk bari BORSAYA girip malý oradan kaldýralým diyenlere kapak olur umarým.
    Kesinlikle oyle ..dolar hep portfoyumde az cok oldu
    ama 4.92 den itibaren %100 dolar a gectim çok þükür viob da olunca 24 saat izlemeye basladým.maalesef artýnca soygundan malýmýzý kurtarabildiðimiz için sevinirken soyulan memleketimiz için endiþe duyuyoruz.
    benim þahsi fikrim aslýnda uzun vadede memleket için de hayýra vesile olabilir cunku kurutuluþ için cok þiddetli bir dip yapmamýz lazým diye düþünüyorum.enazýndan toplumun ekonomik yapýsý homojoniteye kavusursa toplum geneli istatistikdeki normal daðýlým ozelliklerine kavusur ve þuan enaz %30-40 daðýlým dýþý kalan kesim sisteme duhul edebilir

Kesinlikle oyle ..dolar hep portfoyumde az cok oldu
    ama 4.92 den itibaren %100 dolar a gectim çok þükür viob da olunca 24 saat izlemeye basladým.maalesef artýnca soygundan malýmýzý kurtarabildiðimiz için sevinirken soyulan memleketimiz için endiþe duyuyoruz.
    benim þahsi fikrim aslýnda uzun vadede memleket için de hayýra vesile olabilir cunku kurutuluþ için cok þiddetli bir dip yapmamýz lazým diye düþünüyorum.enazýndan toplumun ekonomik yapýsý homojoniteye kavusursa toplum geneli istatistikdeki normal daðýlým ozelliklerine kavusur ve þuan enaz %30-40 daðýlým dýþý kalan kesim sisteme duhul edebilir
    Merak etmeyin herkes duhul olacak da Dolarýn çýkýþýndan bana ne diyen kesim bu iþten en büyük moku yiyen güruh olacak.

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Merak etmeyin herkes duhul olacak da Dolarýn çýkýþýndan bana ne diyen kesim bu iþten en büyük moku yiyen güruh olacak.
    Ýþte tam da bahsettiðim kesim o
    tamamý memnuniyetsizliklerini fiiliyata geçirecekler.haykýracaklar oyle býr durum olmalý ki yeter demeliler yanlýþ yapmýþýz yanýlmýþýz imdaaat demeliler.zaten durum oraya kosar adým gidiyor gibi
    zaten diðer kesim oylede boylede memnun deðil tam tersi bu soygundan karlý cýkabilen kesim suan durumdan memnun olmayan kesimin içindedir

biz bu ulkeyi daha once nasýl kurduysak yeniden sýfýrdan tekrar kurarýz

Ýþte tam da bahsettiðim kesim o
    tamamý memnuniyetsizliklerini fiiliyata geçirecekler.haykýracaklar oyle býr durum olmalý ki yeter demeliler yanlýþ yapmýþýz yanýlmýþýz imdaaat demeliler.zaten durum oraya kosar adým gidiyor gibi
    zaten diðer kesim oylede boylede memnun deðil tam tersi bu soygundan karlý cýkabilen kesim suan durumdan memnun olmayan kesimin içindedir

biz bu ulkeyi daha once nasýl kurduysak yeniden sýfýrdan tekrar kurarýz
    Yok öyle , biz her þeyi yapmaya muktediriz , ülkeyi istersek satarýz gelin ucuza ülkenin kaynaklarýný 40 milyara alýn demek . Yedirmezler adama o lokmayý , boðazýna dizerler sonra geriye kustururlar.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •