Sayfa 541/1023 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    `Ordu limanının işletmesini yapan ÇAKIROĞLU grubu için İFLAS kararı verildi.` Doların çıkışından bana ne diyen denyolara ithaf olunur.
    Ucuza bir ecnebi satın alır artık orayı . işçimizi de ucuza çalıştırır.
    Halbuki ulu önder ne demişti her fabrika bir kaledir.

Abdülselam Özatak
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    böyle durumlar da "kötü" insanlar sessiz kalır, zira tüm kötüler doların çıkacağını biliyordur.. iyiler şeytanca düşünemezler o yüzden uyarılmaları gerekir. böyle durumlar da foruma açıkca görüşlerini yazan samimi insanları ayakta alkışlıyorum (herzaman)

tabi kötlüler hep araya girer ve kafa karıştırırlar yani sizin söyledikleriniz kaba tabirle hep "güme" gider.
    Aşağıdaki şerefli vatan sever insan görünümlü yaratık da görüşlerini hep açıkladı peki bu adam kötü mü iyi mi ?

Yiğit Bulut: Dolar Alan Zarar Etti
    https://www.youtube.com/watch?v=uHBbm8liaPw

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    daha beter olsunlar.!!
    Bunların alayı şakşakçı..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    tcmb nin yapacak bişeyi yok faiz falan hikaye.Hatta son saatteki artış merkeze sen karışma diye show.
    Şu an faizi ikiye katlasak yine 10 kuruş aşağı gelmez. Abd ile arayı düzeltmedikçe bu kur kaça kadar giderse gider. Şu an ekonomiyle alakalı değil durum, ekonomiyle alakalı etkilerde gelirse o zaman duble duble gidecek daha bunlar hiç birşey.
    Ytd

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O zamanlarda anayasa kitapçığının fırlatılmasına kadar beklemişiniz ya helal olsun ...
    Borsada kredili işlemim de vardı gecelik %7000 olmuştu . bankada şirketin dolarını bozup kapatayım dedim alamadım mecburen sattılar hisseleri. Tam orman kanunları işliyordu hatırlarsanız.Çekin karşılıgı var banka odemedi 2-3 gun doları yine oyle
    Allah tan yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gun surdu. Yalnız suanki durum ozamanikini kat be kat gececek bir durum. Elitcuların uzun yıllardır beklediği kuantum fazına geçmişiz bgun ne demekse

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    daha beter olsunlar.!!
    Bunların alayı şakşakçı..!!!
    Yetmez ama EVET... Beter olmadan kimsenin YETER diyeceği yok , bir musibet bin nasihattan evladır.

Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    Basganim bana kalırsa 6.931 den döner.

Tobe tobe.....[emoji1]
    BUGÜN DANA BAKMAYA GİTTİM VE ÖZELLİKLE ŞUNU ALDIM YANIMDAKİLER SORDU NİYE BUNU SEÇTİN DİYE KULAK KÜPESİ HOŞUMA GİTTİ DEDİM
    BU MİZANSEN DEĞİL GERÇEK AHAN ALDIĞIMIZ DANA

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Borsada kredili işlemim de vardı gecelik %7000 olmuştu . bankada şirketin dolarını bozup kapatayım dedim alamadım mecburen sattılar hisseleri. Tam orman kanunları işliyordu hatırlarsanız.Çekin karşılıgı var banka odemedi 2-3 gun doları yine oyle
    Allah tan yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gun surdu. Yalnız suanki durum ozamanikini kat be kat gececek bir durum. Elitcuların uzun yıllardır beklediği kuantum fazına geçmişiz bgun ne demekse
    Bu yaşadıklarınızda DOLARI kaçırdık bari BORSAYA girip malı oradan kaldıralım diyenlere kapak olur umarım.

Sayfa 541/1023 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •