Bu arada, Gartner 58 olmuş. İmalat sektörü. 10-30 milyar dolarlık. 5 yıldız vermiş. Eski kullanıcıymış. Yine India.
Printable View
Bu arada, Gartner 58 olmuş. İmalat sektörü. 10-30 milyar dolarlık. 5 yıldız vermiş. Eski kullanıcıymış. Yine India.
Genel Yorum: " Rakip bir üründen geçiş yapıyorduk ve önemli analizlerden sonra, temel olarak çok faktörlü kimlik doğrulama, kimlik bilgisi yönetimi ve uzaktan erişim yönetimi için bir çözüm olarak Krontech'e karar verdik. Şu ana kadar gereksinimlerimizi karşılıyor. Güvenlik arttı. "
Amerika tekrardan devam havelsan beklerken yeme de yanında yat tarzı yeni iş ilişkileri böyle devam.
kapa gerek yok.
çok teşekkürler, sağolun..
https://i.hizliresim.com/if03w9y.png
Bu yorum 9 Ekim tarihli. Bir de 8 Ekim tarihli ABD'den hizmet sektöründen küçük bir şirket var. 4 yıldız vermiş. Yani iki yeni yorum eklenmiş. Toplam rakam bu yorumlardan önce 57'ydi diye hatırlıyorum. Bu son yorumlarla 59 olmalıydı ama 58 olmuş. Gartner'da eski değerlendirmeler silinmiyor artık. O yüzden, bu eski kullanıcıya ait değerlendirme güncellenmiş olabilir.
Siber güvenlik ve altyapı yönetimi yazılımları ile yerel ve global pek çok firmaya hizmet veren Kron, artan siber saldırılar karşısında yüksek seviye güvenlik sağlayan veri ve erişim güvenliği ürünleriyle, altyapı operasyon ve yönetim yazılım ürünlerini Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen GITEX Global fuarında sergiledi.
Siber güvenlik, 5G, yapay zekâ, bulut ve uç nokta teknolojileri ile fintech, blockchain, veri analitiği ve akıllı şehir teknolojileri başta olmak üzere dünyanın en gelişmiş teknoloji çözümlerin tanıtıldığı GITEX Global fuarı, Ortadoğu ve Güney Asya pazarının yoğun ilgi gören fuarları arasında yer alıyor. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan fuarda Kron, Gartner Peer Insights’ta 5 üzerinden 4,9’luk değerlendirme puanı elde eden ve müşterileri tarafından yüzde 100’lük tavsiye edilme oranına sahip olan Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi çözümleriyle, yüksek kapasite Veri İşleme, Veri Maskeleme, Ağ Performans Yönetimi, Ağ ve Servis Kalitesi Ölçümleme gibi veri ve altyapıya yönelik yazılım çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
Teşekkürler Sn.Umut0109. Hisse daha önce belirtmiş olduğunuz direnç seviyesine geldi. Sonrası için teknik olarak öngörünüz nedir?
Sayın Forza Körfez, çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Adeta para tekniği bozarı yaşıyoruz. Kendi adıma trade yapmıyorum. Bu gün 61,18 seviyesini izledim. BofA nın satışlarını yatırım finans gün sonunda 210 bine yakın lot ile karşıladı. Yatırım finans genel toplamda ilk 3 e girmiş gibi görünüyor. Güzel haberler geliyor. Hisse sığ olduğu İçin yukarı ve aşağı sert hareketler yapabiliyor. Yarın İçin 65-67 bandını takip edeceğim. Alt indikatörlerde ısınma olmasına rağmen daha gideri var. Dediğim gibi ben bu aralar kesinlikle trade yapmıyor sadece izliyorum.
Ayrıca bugün gelen KAP haberinde olağanüstü kurul toplantısı olacağı yazıyordu. Buna bir anlam yükleyemedim. Fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Saygılarımla…
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
sn.Umut0109 , takip ettiğim kadarıyla şirketin ünvanı değişti , Netaş 'a ait olan hisseler el değiştirdi , bunun sonucunda yönetim kurulu değişti , yasal olarak genel kurulda onaylanması gerekiyor, zamanlama olarak da genel kurul tarihi bu aylarda olmadığı için olağanüstü genel kurul çağrısı yapıldı ,yasal zorunluluk olduğundan dolayı. Gündemin dışına da çıkılamaz bildiğim kadarıyla.
Gündem Maddeleri
1 - Açılış, toplantı başkanı, oy toplama memuru ve tutanak yazmanın belirlenmesi;
2 - Toplantı sonunda tutanakların imzalanması için toplantı başkanlığına yetki verilmesi;
3 - Şirketimiz Kron Telekomünikasyon Hizmetleri Anonim Şirketi'nin unvanının "Kron Teknoloji Anonim Şirketi" olarak değiştirilmesi hususunun ve Şirketimiz esas sözleşmesinin "Şirket'in Unvanı" başlıklı 2. madddesinin tadiline ilişkin ekli tadili metninin görüşülerek, onaylanması;
4 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi kapsamında Yönetim Kurulu üyeliklerinde yapılan değişikliklerin onaylanmasının görüşülmesi,
5 - Dilek ve temennilerin sunulması ve kapanış.
Çok teşekkürler.3-20 hareketinde de benzer bir durum oluşmuştu. Yatırım finans önüne ne gelirse alıyordu. Sonra City takasına gidiyordu o alınanlar. O yüzden yatırım finans takasını önemsiyorum ben. Sanırın yatırım finans bu defa BofA'ya aktarmıyor aldıklarını. Ve işin içinde Halk, Ünlü, Ak yatırım gibi birçok aracı kurum var. O yüzden genel takas önemli. Sanırım Sn.Rain bize yardımcı olabilir o konuda
genel takas son durum bu, yatırım finans'ın aldıklarının hangi kuruma gittiği Cuma günü kesinleşir.
https://i.hizliresim.com/kqzrs9l.png
https://i.hizliresim.com/8pw25kk.png
Yeni gartner var.
Genel Yorum: " Bu yıl bu ürünü PAM olarak satın aldık. Ürün en popüler ve profesyonel çalışma özellikleri ve faydaları ile tüm firmalar için uygundur. "
Ürün veya hizmetle ilgili en sevmediğiniz şey nedir?
Şimdi üründe kötü bir şey görmüyorum, belki özellikler ürünle çalışır, incelememi yenileyeceğim.
Azerbaycan/Türkiye menşeili bir banka diye belirtilmiş tüm incelemelere 5 yıldız verilmiş.
Tebrikler Lütfi bey oluşturmaya çalıştığınız şey harika bir şey ve bu yolda siz ve ekibiniz ile birlikte ortaklık hissi ile ömür boyu ortak olmak çok güzel, çok teşekkürler.
Bu arada cyberark ile kıyaslanarak alınmışız :)
Un var şeker var bu tahta artık helva olmalı 2 haneler dar sana Kron sen 4 hanelere bile layıksın 3 için naz yakışmaz sana.
asla yatırım tavsiyesi değildir belki ben hayal kuruyorumdur.
Buralar da çok sessiz bu çok güzel, hiç kimse uyanmadan bi 3 hanelere atarsak kendimizi çok çıkmış diye kimse almaz sonra 2 ile başlayan 3 hanelerde buluruz kendimizi miss sonrası mı tabiki sonrası da var bir kağıda aşık olunacak ise o kağıt bu olmalı eşi yok :)
Şu an adı sayılanlardan daha büyük hayranlık ile sayılacak hissemizin adı.
Yatırım tavsiyesi değildir fantazi sayılabilir.
Kısa vade için kovalayanlardan kaçabilecek bir prim yapıldı lakin haftaya hızlı giden bir trene bineceğim seni yakalayacağım kron.
Kozaa gurubunu takip et spek 1 veya 2 ay içinde güzel prim yakalayabilirsem 3 hanelere gelsen dahi seni hedeflediğim sayıya tamamlayabilirim, koza gurubunun her yüzdesi benim sana kavuşmak için atılmış adımlarım olacak kal sağlıcakla geleceğin Kronu.
200.000 adet hissenin hangi kuruma gittiği henüz netleşmedi sn.Forza korfez
https://i.hizliresim.com/hpoiias.png
https://i.hizliresim.com/hjq69sl.png
Seni başka hisseye benzetmem geleceğin şusu busu demem, senin gönlünü kırmam, sen şimdiye kadar örneği görülmemiş bir iz bırakacak adından ilerde yeni kronlar bulalım dedirterek tüm diğer geleceğin şusu busu denilen isimleri unutturacaksın.
Gönlümün tek efendisi hele şu koza gurubu bi gitsin, 3 hanelerde de biraz dinlenirsen kozalardan sonra başka aktaracağım senetler var ah kafam ah.
yatırım fonlarına geçti 200.000 adet
https://i.hizliresim.com/ezf6pny.png
teşekkürler, şimdi netleşti..
Yemeksepeti delinea pam kullanıyor Aliianz sigorta cyberark ikisinin de merkezi yurtdışında yemeksepeti işyerlerinden %34 komisyon alıp ülkemizden kazandığı paraları yurtdışı firmalara aktarıyor birde röportajda ürünün raporlama özelliğini ön plana çıkarmaz mı sanırsın diğer pamlar raporlama özürlü Aliianz daha anlaşılır ama önümüzdeki sene 2 kasko poliçemi de ilk single connect ile işbirliği yapacak firmaya taşıyacağım sanırım o tarihe kadar Türkiye sigorta ile iş ilişkisine başlarız havelsan üzerinden.
Denizbank cyberark ülkedeki kalburüstü çok firma cyberark bunun ilk etapta çeyreğini alsak yeter bize.
Havelsan anlasmasi ile mi iliskilendiriyorsunuz bankalar hakkindaki beklentilerinizi?
Diger taraftan, su an bilmem ama ben bu hisseyi aldigimda Denizbank, Kron musterisiydi.
https://web.archive.org/web/20161108...ron.com.tr/tr/
Hayır havelsan ile ilgili kamu bankaları için düşünüyorum bunun yanında şeker bank dışında sadece henüz iş birliği yaptığımız işbank birde kuveyttürk var hepsi de single connect kullanmıyor ve ben single connect için konuşuyorum Denizbank bizim farklı bir ürünümüzü kullanıyor olabilir, listedeki deniz bankı şimdi gördüm lakin şu an Denizbank’ın bilişim bölümü üst yöneticisi bir arkadaşıma 1 ay önce konuyu çaktırmadan sorduğumda hangi ürünü kullanıyorsunuz dediğimde yetkilendirilmiş hesaplar için cyberark cevabını aldım.
Bana düşmezde deneyimli arkadaşlar vardır. Kron ile çok büyük hayaller kurmamanızı öneririrm
:ok:
Bana hiç düşmez kendi adıma kuruyorum hayalimi ne kadar baskılanırsa algılar o kadar bozulur ne kadar beklerse o kadar ucuza mal alırız benim anladığım burda ömür boyu ortak olacağın şirketi seçeceksin yoksa 5 sene de beklesen senden malı 20 den alır hisseyi 950 ye götürürler bunu yaşadım ve elimde hala bir miktarını bekletiyorum çoğu gitti maalesef 20 den şimdi onu da 2000 fiyata gelince buna geçeceğim sürekli hayal kuracağım bana hayal kurdurmasa 1 dakika durmam zaten kimse kurmasın hayal filan spek kursun bide ben…
https://resmim.net/cdn/2022/10/19/xqCS3.png
65,25 seviyesi direnç olarak çalışıyor. üzerine geçip geçememesi belirleyici olacak.
Teşekkürler Sn.Unut0109. Hissenin bu fiyat hareketleri saçma bir hal almaya başladı. Aynı gün içinde +5'ten -2'ye oradan +4'e. Garip hareketler.
Yeni gartner yorumu var bakalım ama önce eskileri bi fiyatlasak mı acaba.
Helal olsun peruya bile mal satmışız :)
buda tüm kriterler için 5 yıldız vermiş.
69,10 ve 79,40 dirençleri hedefte....
35 alti pahali, 70 ustu ucuz dedi.
Nasil yani ya dedim.
Bak, dedi, su iki ince cizgiyi görüyor musun?
Ustü, hayallerimiz, önü apacik..paha bicilmez
altta bildik alavereler..ne necidur secilmez
Ya dedim, su kalin cizgi, 36-39 arasi?
Güldü, dedi, onu demeye benim cesaretim yetmez.
Yatirim tavsiyesi degildir
Tek bir sorum olacak Yıl sonu 10 milyon dolar a yakın bir ciro olursa hedef fiyatınız ne olur
Peki 20 milyon usd civarı bir ciro olur ise hani şu büyük firmalar ile yapılan sözleşmeler ciddi meblağ ile yapıldı ise ne olur fiyat bunu da ben sorayım.
https://resmim.net/cdn/2022/10/21/OYCfx.png
Haftalık Logaritmik TL grafik