Sayfa 542/919 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn.Umut0109. Hisse daha önce belirtmiş olduğunuz direnç seviyesine geldi. Sonrası için teknik olarak öngörünüz nedir?
    Sayın Forza Körfez, çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Adeta para tekniği bozarı yaşıyoruz. Kendi adıma trade yapmıyorum. Bu gün 61,18 seviyesini izledim. BofA nın satışlarını yatırım finans gün sonunda 210 bine yakın lot ile karşıladı. Yatırım finans genel toplamda ilk 3 e girmiş gibi görünüyor. Güzel haberler geliyor. Hisse sığ olduğu İçin yukarı ve aşağı sert hareketler yapabiliyor. Yarın İçin 65-67 bandını takip edeceğim. Alt indikatörlerde ısınma olmasına rağmen daha gideri var. Dediğim gibi ben bu aralar kesinlikle trade yapmıyor sadece izliyorum.
    Ayrıca bugün gelen KAP haberinde olağanüstü kurul toplantısı olacağı yazıyordu. Buna bir anlam yükleyemedim. Fikri olan paylaşırsa sevinirim.
    Saygılarımla…

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. sn.Umut0109 , takip ettiğim kadarıyla şirketin ünvanı değişti , Netaş 'a ait olan hisseler el değiştirdi , bunun sonucunda yönetim kurulu değişti , yasal olarak genel kurulda onaylanması gerekiyor, zamanlama olarak da genel kurul tarihi bu aylarda olmadığı için olağanüstü genel kurul çağrısı yapıldı ,yasal zorunluluk olduğundan dolayı. Gündemin dışına da çıkılamaz bildiğim kadarıyla.

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış, toplantı başkanı, oy toplama memuru ve tutanak yazmanın belirlenmesi;
    2 - Toplantı sonunda tutanakların imzalanması için toplantı başkanlığına yetki verilmesi;
    3 - Şirketimiz Kron Telekomünikasyon Hizmetleri Anonim Şirketi'nin unvanının "Kron Teknoloji Anonim Şirketi" olarak değiştirilmesi hususunun ve Şirketimiz esas sözleşmesinin "Şirket'in Unvanı" başlıklı 2. madddesinin tadiline ilişkin ekli tadili metninin görüşülerek, onaylanması;
    4 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi kapsamında Yönetim Kurulu üyeliklerinde yapılan değişikliklerin onaylanmasının görüşülmesi,

5 - Dilek ve temennilerin sunulması ve kapanış.

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın Forza Körfez, çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Adeta para tekniği bozarı yaşıyoruz. Kendi adıma trade yapmıyorum. Bu gün 61,18 seviyesini izledim. BofA nın satışlarını yatırım finans gün sonunda 210 bine yakın lot ile karşıladı. Yatırım finans genel toplamda ilk 3 e girmiş gibi görünüyor. Güzel haberler geliyor. Hisse sığ olduğu İçin yukarı ve aşağı sert hareketler yapabiliyor. Yarın İçin 65-67 bandını takip edeceğim. Alt indikatörlerde ısınma olmasına rağmen daha gideri var. Dediğim gibi ben bu aralar kesinlikle trade yapmıyor sadece izliyorum.
    Ayrıca bugün gelen KAP haberinde olağanüstü kurul toplantısı olacağı yazıyordu. Buna bir anlam yükleyemedim. Fikri olan paylaşırsa sevinirim.
    Saygılarımla…

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    sn.Umut0109 , takip ettiğim kadarıyla şirketin ünvanı değişti , Netaş 'a ait olan hisseler el değiştirdi , bunun sonucunda yönetim kurulu değişti , yasal olarak genel kurulda onaylanması gerekiyor, zamanlama olarak da genel kurul tarihi bu aylarda olmadığı için olağanüstü genel kurul çağrısı yapıldı ,yasal zorunluluk olduğundan dolayı. Gündemin dışına da çıkılamaz bildiğim kadarıyla.

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış, toplantı başkanı, oy toplama memuru ve tutanak yazmanın belirlenmesi;
    2 - Toplantı sonunda tutanakların imzalanması için toplantı başkanlığına yetki verilmesi;
    3 - Şirketimiz Kron Telekomünikasyon Hizmetleri Anonim Şirketi'nin unvanının "Kron Teknoloji Anonim Şirketi" olarak değiştirilmesi hususunun ve Şirketimiz esas sözleşmesinin "Şirket'in Unvanı" başlıklı 2. madddesinin tadiline ilişkin ekli tadili metninin görüşülerek, onaylanması;
    4 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi kapsamında Yönetim Kurulu üyeliklerinde yapılan değişikliklerin onaylanmasının görüşülmesi,

5 - Dilek ve temennilerin sunulması ve kapanış.
    Sayın rain, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Sanırım anlattığınız gibi bir toplantı olacak.

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Saygılarımla…

Çok teşekkürler.3-20 hareketinde de benzer bir durum oluşmuştu. Yatırım finans önüne ne gelirse alıyordu. Sonra City takasına gidiyordu o alınanlar. O yüzden yatırım finans takasını önemsiyorum ben. Sanırın yatırım finans bu defa BofA'ya aktarmıyor aldıklarını. Ve işin içinde Halk, Ünlü, Ak yatırım gibi birçok aracı kurum var. O yüzden genel takas önemli. Sanırım Sn.Rain bize yardımcı olabilir o konuda

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler.3-20 hareketinde de benzer bir durum oluşmuştu. Yatırım finans önüne ne gelirse alıyordu. Sonra City takasına gidiyordu o alınanlar. O yüzden yatırım finans takasını önemsiyorum ben. Sanırın yatırım finans bu defa BofA'ya aktarmıyor aldıklarını. Ve işin içinde Halk, Ünlü, Ak yatırım gibi birçok aracı kurum var. O yüzden genel takas önemli. Sanırım Sn.Rain bize yardımcı olabilir o konuda

genel takas son durum bu, yatırım finans'ın aldıklarının hangi kuruma gittiği Cuma günü kesinleşir.

Son düzenleme : rain; 12-10-2022 saat: 23:49.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

6. Yeni gartner var.

Genel Yorum: " Bu yıl bu ürünü PAM olarak satın aldık. Ürün en popüler ve profesyonel çalışma özellikleri ve faydaları ile tüm firmalar için uygundur. "

Ürün veya hizmetle ilgili en sevmediğiniz şey nedir?
    Şimdi üründe kötü bir şey görmüyorum, belki özellikler ürünle çalışır, incelememi yenileyeceğim.

Azerbaycan/Türkiye menşeili bir banka diye belirtilmiş tüm incelemelere 5 yıldız verilmiş.

Tebrikler Lütfi bey oluşturmaya çalıştığınız şey harika bir şey ve bu yolda siz ve ekibiniz ile birlikte ortaklık hissi ile ömür boyu ortak olmak çok güzel, çok teşekkürler.

7. Bu arada cyberark ile kıyaslanarak alınmışız

8. Un var şeker var bu tahta artık helva olmalı 2 haneler dar sana Kron sen 4 hanelere bile layıksın 3 için naz yakışmaz sana.

asla yatırım tavsiyesi değildir belki ben hayal kuruyorumdur.

Sayfa 542/919 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •