Daha beter olsunlar.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
Daha beter olsunlar.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Faizi 25 yaparsan ki ben tahmin etmiyorum (belki kademeli olur .) .dolar neden 2 lira düşsün ki .doları tutan bir sürü etken var onları bıraktığınizda dolar kaç olur ?yani MB dolar satarak yada diğer müdahaleleri tamamen bıraktığında 25 faiz oran doların düşmesini sağlamaz diye düşünüyorum ..y.t.d
Aslında yabancılara yeterince ev satabilirsek belki onların oyları ile A*P'den bile kurtulabiliriz :kahkah:
yabancılara özel 0,69 faizli konut kredisi çıkaralım
koronoya da iyi gelmişti
bi taşta iki kuş
Kıvırmaya gerek yok,faiz başladımi dolir moku yer.
Göreceği en fazla 25..
Sarı gacıya yine dağ havası aldırıyorlar.
Ne güzel yattığım yerden para kazanıyorum demiş.
[emoji3]
temmuz sonu altında 2200 beklentimi hala sürdürüyorum
dolar için 25-28 bandı
Tcmb faiz artırımları , kur artışı olmadan ancak boş bir hikayeden ibarettir.
Ağa daha önce de baktık. Altında çok net üçlü tepe formasyonu var. Bunu bozmadan altına fena cakarlar. 1450 ki 1200-1250 dahi ihtimal dahilinde. Ha gider formasyonu bozar 2500-2600 hızlıca gelir.
Az önce okudum enerjisa 2,5 yıllık tahvil ihalesinde %42 ile borçlanmiş. MB %20 30 yapsa piyasa nasıl kamu bankalarından başka uygulayan olmayacak diğerleri de sopayla uyacak
Benim Mart 24 yerel seçimlerine kadar beklentim 28TL. O zamandan önce de belki 27-28TLyi görür ama indirir bunlar 24-25 rakamlarına. Adamlar borç harç ne yapıp edip buluyor dolar indiriyor kuru.
Mart 2024'ten de istediğini alırsa malum şahıs, belki o zaman şimşek'e izin verir bir şeyleri düzletmesi için, gerçi o zamana kadar şimşek filan kalmaz ama her kime olursa artık.
Sizin kur beklentiniz kaç?
J.Mehmet, kendine 4 bakan yardımcısı için isimleri reize vermiş, onay çıkmış, yakında resmi gazetede yayınlanacakmış.
Öyle duyduk.
Benim bilgim finansal bilgiler ile bu yönetimden köklü değişiklikler beklemiyorum üç beş yıl içinde yeşil soğanı 3 lu basamak üstünde görüyorum. Bu saatten sonra öyle faiz yükseltmek ile bir çözüm olmaz. Üretim istihdam ihracat olacaksa ülkenin kaynağı kendi tasarrufu ile olur. Bizde %85-90 halk geçinmek için çaba sarf ediyor dolayısıyla bunların tasarruf yapacak gücü yok. Kalan %10 ile de bir yere varamayız. Bunlar hastalığın yanlış teşhis ediyor. Bu teşhisin içinde orta direk yok.
Benim de senaryom bu. Ki o yüzden yerel seçimler öncesi emekli olmak ve ikramiye ile borçları kapatmak. Bakalım benim plan işleyecek mi yoksa iç ve dış minnaklar Deniz'in gizli planıni çomak mi sokacak?
Bu temmuz ve ocakta yerel seçim hatırına zam beklentim daha iyimser.
Yarınki filmin sonunu söyleyim de işin heyecanı kalmasın.
MB, yarın beklentilerin altında bir faiz artırımı yapacak. Ama çok Şahin bir açıklama yapacak. Gerekirse yine artırırım haaa. Kerim ağaaaa. Diyecek.
Sonrasında şerro hareketlenir gibi olacak ve hemen devreye nöbetçiler girecek. Pata küte dalacaklar ve 23,60-23,65 civarına mıhlayacaklar.
Borsa, sabaha hafif eksi başlayıp yataya saracak. Saat 14.00 karar sonrası yukarı doğru yönelecek ve artı kapatacak.
Film bu.
Faiz %20 olursa,dolar 20 altında geçici olarak:ok:
Cumhurbaşkanı yardımcısı ile Maliye bakanı bu akşam 1 günlük çalışma ziyareti için BAE’ye gidiyorlarmış...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BAE'ye bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek
Yarın ortalık karışacak, kabak başımızda patlamasın diye mi kaçtılar acaba...
MB başkanı Fenasi Bey'in açıklaması saat kaçta?
Uçan ekonominin Merkez Bankası.!!!
Ve yürütmenin başı.!!!
Neden rahatlamak için Araplardan borç !!!!!
Paraya muhtaç.??????
Kral ÇIPLAK.!!!!!
Moratoryum tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Yarın karar var gece bae ye gitmiş bizimkiler. Hayırlısı…