Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben bu işi bilmiyorum sn. realities
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ya sen bu işi hiç bilmiyorsun ya ben çok gevezeyim hodri meydan..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ya sen bu işi hiç bilmiyorsun ya ben çok gevezeyim hodri meydan..
    Benim Mart 24 yerel seçimlerine kadar beklentim 28TL. O zamandan önce de belki 27-28TLyi görür ama indirir bunlar 24-25 rakamlarına. Adamlar borç harç ne yapıp edip buluyor dolar indiriyor kuru.

Mart 2024'ten de istediğini alırsa malum şahıs, belki o zaman şimşek'e izin verir bir şeyleri düzletmesi için, gerçi o zamana kadar şimşek filan kalmaz ama her kime olursa artık.

Sizin kur beklentiniz kaç?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Az önce okudum enerjisa 2,5 yıllık tahvil ihalesinde %42 ile borçlanmiş. MB %20 30 yapsa piyasa nasıl kamu bankalarından başka uygulayan olmayacak diğerleri de sopayla uyacak
    Geçenlerde yine forumda paylaşılmıştı, Migros %47 ile borçlandı diye ama vadeyi hatırlamıyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Benim Mart 24 yerel seçimlerine kadar beklentim 28TL. O zamandan önce de belki 27-28TLyi görür ama indirir bunlar 24-25 rakamlarına. Adamlar borç harç ne yapıp edip buluyor dolar indiriyor kuru.

Mart 2024'ten de istediğini alırsa malum şahıs, belki o zaman şimşek'e izin verir bir şeyleri düzletmesi için, gerçi o zamana kadar şimşek filan kalmaz ama her kime olursa artık.

biz global takılıyorduk sizin sorduğunuz yerel problemler, londradan gelenin badem bıyıklı amcaya neler kabul ettirebilir gibi ufak sorunlar..!!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

J.Mehmet, kendine 4 bakan yardımcısı için isimleri reize vermiş, onay çıkmış, yakında resmi gazetede yayınlanacakmış.
    Öyle duyduk.

6. Benim bilgim finansal bilgiler ile bu yönetimden köklü değişiklikler beklemiyorum üç beş yıl içinde yeşil soğanı 3 lu basamak üstünde görüyorum. Bu saatten sonra öyle faiz yükseltmek ile bir çözüm olmaz. Üretim istihdam ihracat olacaksa ülkenin kaynağı kendi tasarrufu ile olur. Bizde %85-90 halk geçinmek için çaba sarf ediyor dolayısıyla bunların tasarruf yapacak gücü yok. Kalan %10 ile de bir yere varamayız. Bunlar hastalığın yanlış teşhis ediyor. Bu teşhisin içinde orta direk yok.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Benim de senaryom bu. Ki o yüzden yerel seçimler öncesi emekli olmak ve ikramiye ile borçları kapatmak. Bakalım benim plan işleyecek mi yoksa iç ve dış minnaklar Deniz'in gizli planıni çomak mi sokacak?
    Bu temmuz ve ocakta yerel seçim hatırına zam beklentim daha iyimser.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Yarınki filmin sonunu söyleyim de işin heyecanı kalmasın.

MB, yarın beklentilerin altında bir faiz artırımı yapacak. Ama çok Şahin bir açıklama yapacak. Gerekirse yine artırırım haaa. Kerim ağaaaa. Diyecek.
    Sonrasında şerro hareketlenir gibi olacak ve hemen devreye nöbetçiler girecek. Pata küte dalacaklar ve 23,60-23,65 civarına mıhlayacaklar.
    Borsa, sabaha hafif eksi başlayıp yataya saracak. Saat 14.00 karar sonrası yukarı doğru yönelecek ve artı kapatacak.

Film bu.

Sayfa 543/1003 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •