Benim Mart 24 yerel seçimlerine kadar beklentim 28TL. O zamandan önce de belki 27-28TLyi görür ama indirir bunlar 24-25 rakamlarýna. Adamlar borç harç ne yapýp edip buluyor dolar indiriyor kuru.
Mart 2024'ten de istediðini alýrsa malum þahýs, belki o zaman þimþek'e izin verir bir þeyleri düzletmesi için, gerçi o zamana kadar þimþek filan kalmaz ama her kime olursa artýk.
Sizin kur beklentiniz kaç?
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
J.Mehmet, kendine 4 bakan yardýmcýsý için isimleri reize vermiþ, onay çýkmýþ, yakýnda resmi gazetede yayýnlanacakmýþ.
Öyle duyduk.
Benim bilgim finansal bilgiler ile bu yönetimden köklü deðiþiklikler beklemiyorum üç beþ yýl içinde yeþil soðaný 3 lu basamak üstünde görüyorum. Bu saatten sonra öyle faiz yükseltmek ile bir çözüm olmaz. Üretim istihdam ihracat olacaksa ülkenin kaynaðý kendi tasarrufu ile olur. Bizde %85-90 halk geçinmek için çaba sarf ediyor dolayýsýyla bunlarýn tasarruf yapacak gücü yok. Kalan %10 ile de bir yere varamayýz. Bunlar hastalýðýn yanlýþ teþhis ediyor. Bu teþhisin içinde orta direk yok.
Yarýnki filmin sonunu söyleyim de iþin heyecaný kalmasýn.
MB, yarýn beklentilerin altýnda bir faiz artýrýmý yapacak. Ama çok Þahin bir açýklama yapacak. Gerekirse yine artýrýrým haaa. Kerim aðaaaa. Diyecek.
Sonrasýnda þerro hareketlenir gibi olacak ve hemen devreye nöbetçiler girecek. Pata küte dalacaklar ve 23,60-23,65 civarýna mýhlayacaklar.
Borsa, sabaha hafif eksi baþlayýp yataya saracak. Saat 14.00 karar sonrasý yukarý doðru yönelecek ve artý kapatacak.
Film bu.
Yer Ýmleri