Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Daha beter olsunlar.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    anlamadığım bir husus var.dönem turizm dönemi.faizi 25 yaptın.dolar 2 tl düştü.hangi turist 4-5 bin euro verip 5 gece tatil yapacak?
    ha faizi yükseltip piyasadan döviz çekerek kendileri artırırsa birşey diyemem.

hele ki sanayici sadece işletme giderleri son 3 günde %35 artmışken fiyatta indirim yapamaz ve doların 30 tl olup üretimin rahatlamasını istiyor.
    Faizi 25 yaparsan ki ben tahmin etmiyorum (belki kademeli olur .) .dolar neden 2 lira düşsün ki .doları tutan bir sürü etken var onları bıraktığınizda dolar kaç olur ?yani MB dolar satarak yada diğer müdahaleleri tamamen bıraktığında 25 faiz oran doların düşmesini sağlamaz diye düşünüyorum ..y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Paranın dini coronası yoktur.

ytd

5. Aslında yabancılara yeterince ev satabilirsek belki onların oyları ile A*P'den bile kurtulabiliriz

6. yabancılara özel 0,69 faizli konut kredisi çıkaralım

koronoya da iyi gelmişti

bi taşta iki kuş
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dolar bu yıl sonundan önce 40 liraları görür (temmuz sonu 25-28 bandına oturmuş olur)

faizlerde eğerireis müsaade ederse 40% olur

bu kış açık bir biçimde krizde dibi görebiliriz

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Faizi 25 yaparsan ki ben tahmin etmiyorum (belki kademeli olur .) .dolar neden 2 lira düşsün ki .doları tutan bir sürü etken var onları bıraktığınizda dolar kaç olur ?yani MB dolar satarak yada diğer müdahaleleri tamamen bıraktığında 25 faiz oran doların düşmesini sağlamaz diye düşünüyorum ..y.t.d

8. Kıvırmaya gerek yok,faiz başladımi dolir moku yer.

Göreceği en fazla 25..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •