https://i.hizliresim.com/6dk7bma.jpg
Printable View
Bisttin yeni lokomotifi kardemir olabilü, üüleyse
Kuş çok yoruldu, yeni bi lokomotif lazım palaya ariston abi
Eskiden garan nereye bistte oraya giderdi ama bankalara artık vatandaş pek bakmıyor, vatandaşın bakacağı bi tahta olmalı
İhracatçı dövizin artmasından memnunmuş ama ücret ve diğer zamlar ile etkisi azalmış.
Kg başına fiyatı yüksek ve gemi ile gelmesi beklenemeyecek ürünler üretenler şansı.
Eskiden komunist ülkelerde sektör bazında İhracat İthalat şirketleri ithalat ve ihracatı yapıyormuş. Bir çok avantajı olabilir. Bizde de kurulmuş ama sonradan işlevi kalmamış.
Ram Dış Ticaret, Exsa o amaç ile kurulmuş olabilir. Borsada da benzer şirketler vardı diye biliyorum.
Yarın çarşamba, sona kalan dona kalır satışları gelir mi acaba yine geçen haftaki gibi
Piyasa çok sığ, gerçek alıcı da satıcı da az. Ama hacim çok, nasıl oluyor derseniz adamlar beceriyor bir şekilde indir bindir sağa yaz soldan çiz, solu doldur sağdan vur, al-ver vur-kaç...
KUŞ diyorsunuz da 400 ederi var rahat
Bence lokomotif ASELS olmalı ama silah işine çok kişi sıcak bakmıyor ben de sıcak bakmıyorum.
Roketsan, TAI, TUSAŞ, HAVELSAN, Aspilsan, MKE vs holding çatısı altında birleşse çok büyük bir firma olur o zaman mecburen ilgilenilebilir.
TCDD Taşımacılık da özelleşip kara deniz hava vs lojistik işi birleşse o da önemli bir oyuncu olabilir. Bazı limanlar da TCDD'ye ait.
Tabi önemli olan rasyonel işletebilmek. Kamu bir işe girdiğinde ilk başta dinamizm oluyor sonra hantallaşıyor.
cep to cep len hormonlu ayakta tutmağa çalışıyorlar gibi durum var
xbank tutuyor endeksi
garan da bir saatten fazla birkaç kademe dışında dalgalanma olmadı
endekse bariz çakıyorlar taner reis demisti zaten hep biliyor yaaa :)
SPOT da BofA ve Y/F satıyor, piyasa alıyor görünmekte,
https://i.hizliresim.com/qs5j743.PNG
bu a.a nereden türedi ya :) taksimli cenk olabilir bu
Tcell malları ve endeks longlarım maliyetine verdim... Pazarlama başladımı ben kaçar...
Ben kitabın ortasından konuşuyorum, saygısızlık filan da yaptığım yok, sadece gerçekler acıdır... Gerçekleri yüzüne gözüne bıraktığım adamlar çirkefleşiyor, normaldir... Çomak sokuyoruz...
AKILLI ADAMSIN ELİNİ belli etmiyorsun ....
Endeks biraz üzebilirler..
Ama bize hava hoş değil mi?
https://i.hizliresim.com/ah4z2tw.png
Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
kuş çok yoruldu, yeni bi lokomotif lazım palaya ariston abi
eskiden garan nereye bistte oraya giderdi ama bankalara artık vatandaş pek bakmıyor, vatandaşın bakacağı bi tahta olmalı
Bunu yazdığında 25 dkka önce Tcell 45,30 du...
Şuan 44,64...
Para kimlere neler yaptırıyorsun paraaa...
7350 aşağısı şarampol
Normal geliyor tabii ki, borsanın bileni olmaz sen rahat ol cahocuum, biraz agresif yapıdasın birazda çok korkuyorsun bist düşecek deye heralde,
Kuş yoruldu dedim arkadaşta iki katını yazdı, olabilir yani neden olmasın ki, 10 kat yapmış bi tahtadan 2 katı olucak deye pazarlık mı yapalım, belkimde dinleniyordur bi bakmışın seneye dediği rakkamdayız
Ereğliye Bostancı minibüsü gibi atlayanlar yine yaya kaldı şöfor atladı
Devre Kesici çalışmaya başladı!
https://i.hizliresim.com/j5vgj4j.PNG
Kontrol Matik şu yeni tren işinin sinyalizasyonu yapacakmış güya diye dün tavan oldu bugün de taban olmuş.
Bist 100 : 6.580 kritik
viop oynayanlar için bir gözlem.Endekse basmadan evvel eregl yi kaldırıyorlar.
Çokkkkk yanlış konuşuyorsun... Sende farkındasın...
Piyasa zirvede, al ver trade ediyoruz... Piyasa düşmeden ciddi bir yükseliş mümkün değil artık...
Bu saatten sonra ne mal alırım, ne long açarım... Sadece şort... Bu da foruma son yazım, uzunca bir süre yazmayı düşünmüyorum... Özelden yazan olursa cevaplamaya çalışırım...
ben hala aynı yöndeyim burdan aldıklarımı oraya aktarıyorum...
27 liraya bile almışlığım var...
benim için fiyatının bir önemi yok...
devlet tl de durmayın diyor...
ben ona getiri vermem diyor...
ben şimdi değilki 10 yıldır aynı kafadayım...
yer yer eleştiren dalga geçen oldu...
fakat haklılığım çıktı diye sevinmedim...
kim ne yaparsa yapsın...