Sayfa 541/1005 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop LII

1. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bisttin yeni lokomotifi kardemir olabilü, üüleyse
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bisttin yeni lokomotifi kardemir olabilü, üüleyse
    Kardemirlerde halka açıklık çok fazla, bence orada birileri %51 i ele geçirmek üzere baskılıyor.

Büyük oyuncular halka açıklığı az, patron ile iyi ilişki kurabilecekleri ve zaman zaman iyi veya kötü haber servis edebilecekleri şirketleri seviyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

4. Kuş çok yoruldu, yeni bi lokomotif lazım palaya ariston abi
    Eskiden garan nereye bistte oraya giderdi ama bankalara artık vatandaş pek bakmıyor, vatandaşın bakacağı bi tahta olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

5. İhracatçı dövizin artmasından memnunmuş ama ücret ve diğer zamlar ile etkisi azalmış.

Kg başına fiyatı yüksek ve gemi ile gelmesi beklenemeyecek ürünler üretenler şansı.

Eskiden komunist ülkelerde sektör bazında İhracat İthalat şirketleri ithalat ve ihracatı yapıyormuş. Bir çok avantajı olabilir. Bizde de kurulmuş ama sonradan işlevi kalmamış.

Ram Dış Ticaret, Exsa o amaç ile kurulmuş olabilir. Borsada da benzer şirketler vardı diye biliyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
    kuş çok yoruldu, yeni bi lokomotif lazım palaya ariston abi
    eskiden garan nereye bistte oraya giderdi ama bankalara artık vatandaş pek bakmıyor, vatandaşın bakacağı bi tahta olmalı
    turkcellll
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Yarın çarşamba, sona kalan dona kalır satışları gelir mi acaba yine geçen haftaki gibi

Piyasa çok sığ, gerçek alıcı da satıcı da az. Ama hacim çok, nasıl oluyor derseniz adamlar beceriyor bir şekilde indir bindir sağa yaz soldan çiz, solu doldur sağdan vur, al-ver vur-kaç...

8. KUŞ diyorsunuz da 400 ederi var rahat
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 541/1005 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •