Sayfa 545/1005 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Viop LII

1. viop oynayanlar için bir gözlem.Endekse basmadan evvel eregl yi kaldırıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tabana değmeyen elektrik pek kalmadı. nasıl taban olmasınlar? conse glyho iştiraki. piyasa değeri 3,5 milyar, 2022 karı 47 milyon. ve böyle bir sürü var.

ucuzları da var. artık düzeltme bitince bakacağız.
    Dün Sahol piyasa değeri = Astor piyasa değeriydi.

Astor'un tüm fabrikasını başından sonuna 3dkda gezersin. Sabancının sırf Akçancasını ve onun arazilerini arabayla 1 günde zor gezersin.

3. Çokkkkk yanlış konuşuyorsun... Sende farkındasın...

Piyasa zirvede, al ver trade ediyoruz... Piyasa düşmeden ciddi bir yükseliş mümkün değil artık...

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bist 100 : 6.580 kritik
    Endekiste beklenilen düzeltme başladı mı tidebringer abi, şoförü kamyondan itekleyelim
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bu saatten sonra ne mal alırım, ne long açarım... Sadece şort... Bu da foruma son yazım, uzunca bir süre yazmayı düşünmüyorum... Özelden yazan olursa cevaplamaya çalışırım...

6.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    ettiğim kazancı benjoya çeviriyoum diye uzunca zamandır yazardın.bende derdimki sıkıcı nasıl borsacı adam böyle yapabilir.derken martta benjo ya yuzde 80 lık geçiş yaptım,hava almasın beyni dursun diye de poşete koydum ağzını bağladım. maalesef poşeti açmaya elim gitmiyor.dedim akçay haklı poşette durmalı helekim asrın lideri isterik konuşmalar yapınca ..
    ben hala aynı yöndeyim burdan aldıklarımı oraya aktarıyorum...

27 liraya bile almışlığım var...

benim için fiyatının bir önemi yok...

devlet tl de durmayın diyor...

ben ona getiri vermem diyor...

ben şimdi değilki 10 yıldır aynı kafadayım...

yer yer eleştiren dalga geçen oldu...

fakat haklılığım çıktı diye sevinmedim...

kim ne yaparsa yapsın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekiste beklenilen düzeltme başladı mı tidebringer abi, şoförü kamyondan itekleyelim
    Eşşeğin kulağına bir miktar su kaçtı Bozkurt abi

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra ne mal alırım, ne long açarım... Sadece şort... Bu da foruma son yazım, uzunca bir süre yazmayı düşünmüyorum... Özelden yazan olursa cevaplamaya çalışırım...
    Yanlış anlama da cahocuum endekis gelmiş 6666 ya sen paraları katlayamadıysan bu saatten sonrada zor zaten katlaman, git biraz deniz manzarası seyret
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 545/1005 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •