Kemal Sunal’ın Yasaklanan Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=6wpBOIFU520
Printable View
Kemal Sunal’ın Yasaklanan Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=6wpBOIFU520
dolar satışından elde edilen nakdi altın alıyorlardı. damat sonrası sanırım hisse aldılar. bu tam bir felaket
1 saattir fiba ve Aktif piyasanın 1,5 kuruş altına satış yapıyorlar. Parası olanlar alsın diye herhalde. Ya da akşama düşeceğini tahmin ederek son tahlilde kazançlı mı çıkarlar acaba ?
8.30 nasıl çok güçlü bir destek olduysa 8.60 da o kadar güçlü bir direnç.
Artık top merkezde. Bu ay mı yoksa ekim-kasımda mı faiz indirecek...?
Teknik olarak çok güçlü bir direnç olan 8,60 direncini merkez ya yukarı kırdıracak ya da kırılmasını engelleyecek...
8,60 seviyesinin güçlü bir direnç olduğunu düşünmüyorum.
Bugün bile yıkılabilir gibi duruyor.
Soğanda Fib 68 civarı.
Şimdilik %50'deyiz.
BDDK: Tüketici kredilerine ilişkin genel vade sınırının kredi tutarı 50 bin TL üzerinde olan krediler için 36 aydan yirmi 24 aya indirilmesine karar verildi
BDDK: Karar tarihinden önce kullandırılan kapsamdaki kredilerin borç bakiyelerinin 50 bin TL üzerinde olsa dahi talep edilmesi durumunda en fazla 36 ay ile sınırlı olmak üzere yeniden yapılandırılabilmesine karar verildi
ZK'dan sonra reekontlara da ayar geldi.Alıntı:
Originally Posted by TCMB
Yıl sonu 6.75 kapatır, kaynak bloomberg, HSBC ve bilumum yan teşekküller :oleyo:
Bir gece ansızın...:shh:
Dolar tersten saplar 8.64 dayak klübü
İbinatör : 8,6369
8,60 direnci miydi neydi?
Zopa (dayak) klubü göreve lütfen.
8.65 vurdu çekti.
akbabalar haftalardır hisse ve tahvile üşüşüyor; ABD kaynaklı bir panik yaşanırsa destekmiş dirençmiş pek çalışmaz..bu kontrolsüz senaryo..
öte yandan kontrollü senaryoda, bu 4. çeyrekte TCMB testi de gelebilir; ponzi Şahap'ın ZK ve reeskont hamleleri de pek işe yaramaz o durumda...çünkü tarih yalan söylemez :)
2,5 a once 8,72 den donmuştu ,bakalım ne olacak
Tüketici kredileri 60 aydan 24 aya kadar düşürüldüyse, bir yerlerden yanık kokusu geliyor demektir, artık lâstik mi tutuştu, balatalar mı yanıyor, kamyondan iner bakarsınız.:oleyo:
Son bir ayda Demir fiyatları tepetaklak, %50 düştü
Demir fiyatlarını mazeret gösterip fiyatları ikiye katlayanlar aynı şeklide düşürür mü?
Tabii ki düşürmez. :thumbdown: :whistling:
https://r.resimlink.com/PpJg.jpg
Erdoğan Mersin’de beklenen ilgiyi göremedi: Küçültülen meydan dolmadı, açılış ertelendi
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...lendi-6655239/
A haber izliyorum gözlerim kapalı
Cehape diyor spiker
İrkiliyorum biran Yine veriyor gazı
Yine Cehape diyor Bütün kötülükleri yıkıyor üstüne
Dayanamadım midem bulandı başım ağrıdı...
Şak diye değiştirdim kanalı...
A101 reklamı diyorum ama sonra reklama girdiğini fark ettim. Artık , Aldın aldın ... demiyorum. Salı sabahı sattın sattın satamadın yandın demeyi düşünüyorum. Lakin Brükselden gelen kötü haber galiba şeyin hoşuna gitmedi. Sn. egeduk dayak kulübünü çağırsa da artık kulüp dağılmış olup, ayak kulübüne dönüşmüş durumda.
Kendileri sürpriz yapmayı sever. Sıkıcı değildir. Yenilikçidir. İşte bu nedenle bıyıklılar yüklü şeylerini tahvile soktukça biz ne anlamalıyız ? Bakın burası çokomelli ! Bu kez Fed bahane sonuç şahane olacak gibi. Yatırım ve batırım tavsiyesi değildir. ALLAH , kullarına akıl vermiştir. Kullanan kullanıyor.
Sandığa sahip çıkmayan ekmelettin mi neydi onu CB adayı yapan , sandığa sahip çıkmayan Mansuru ve Muharrem İnce yi yanlız bırakan hatta İmamoğlu ve İstanbul il teşkilatını bile yanlız bırakan ; AKP nin politikalarına Anayasaya aykırı da olsa evet diyenlerin bir suçu yok....
Neyse ki Imamoğlu ince gibi sakalını alıp kenara çekilmedi de Toplum değişim olacağına inanmaya başladı...Umalım da ilerleyen dönemde benzer hatalar yapmasın...
Şu ana kadar 8-10 kere oy kullandım hepsi çalındı niye kullanayım ki ne gerek var ki deyip son seçimlerde sokağın köşesinde olduğu halde gidip atmıyorum .
ömür boyuda atmayacağım sanırım .
,,
Bu yaz bayağı şehir dolaştım , Anadolu da bir umut ışığı oluşmuş...Toplum cidden değişime inanmaya başlamış..5 vakit namaz kılanlardan bile bir de CHP yi deniyelim diyenlere bizzat şahit oldum...Umarım sandığa sahip çıkacak sakalını alıp kenara çekilmeyecek bir aday çıkar ve toplumda ki bu değişim isteğine yanıt verirler...
Not:İstanbulda benim oyuma imamoğlu sahip çıktı..Çalınmasına müsade etmedi...Ayrıca adamın çalışmalarını takdir ediyorum..1 dilekçe ile sokağımızın kronik altyapı sorununu kökten çözdü...IBB spor tesislerinden çocuklarım ilk Kez Imamoğlu döneminde faydalanmaya başladı....vs
Yazarken çoh tikkat etmek lazımmış, ben dolar gayme topigine yazıyorum derkenem, TDK sitesine yazmışım.:kahkah:
Not: Lafım şakadır uyarılar beni sevindirir, başka bir iş ile uğraşıyordum, dalgınlığıma gelmiş.