Sayfa 54/1002 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kanal gezerken açık kalabiliyor..
    Bilinçli insanlar için son derece sağlıksız, mazallah bir yalan habere sinirlenirsiniz falan, hemen silin o kanalı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bilinçli insanlar için son derece sağlıksız, mazallah bir yalan habere sinirlenirsiniz falan, hemen silin o kanalı.
    Apolitik: Politik olmayan
    Asosyal: Sosyal olmayan
    Asimetrik:Simetrik olmayan
    Ahaber: Haber olmayan

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    a haberin amacı da bu zaten potansiyel müşterilere bir kaç ülke gerçeğini anlatabilmek..!!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    A haber izliyorum gözlerim kapalı
    Cehape diyor spiker
    İrkiliyorum biran Yine veriyor gazı
    Yine Cehape diyor Bütün kötülükleri yıkıyor üstüne
    Dayanamadım midem bulandı başım ağrıdı...
    Şak diye değiştirdim kanalı...
    Sandığa sahip çıkmayan ekmelettin mi neydi onu CB adayı yapan , sandığa sahip çıkmayan Mansuru ve Muharrem İnce yi yanlız bırakan hatta İmamoğlu ve İstanbul il teşkilatını bile yanlız bırakan ; AKP nin politikalarına Anayasaya aykırı da olsa evet diyenlerin bir suçu yok....

Neyse ki Imamoğlu ince gibi sakalını alıp kenara çekilmedi de Toplum değişim olacağına inanmaya başladı...Umalım da ilerleyen dönemde benzer hatalar yapmasın...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sandığa sahip çıkmayan ekmelettin mi neydi onu CB adayı yapan , sandığa sahip çıkmayan Mansuru ve Muharrem İnce yi yanlız bırakan hatta İmamoğlu ve İstanbul il teşkilatını bile yanlız bırakan ; AKP nin politikalarına Anayasaya aykırı da olsa evet diyenlerin bir suçu yok....

Neyse ki Imamoğlu ince gibi sakalını alıp kenara çekilmedi de Toplum değişim olacağına inanmaya başladı...Umalım da ilerleyen dönemde benzer hatalar yapmasın...
    Aynen yazdığınız gibi, Imamoğlu ve Yavaş topluma umut aşıladılar, özellikle gençlere.

Fakat sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ile bilhassa emekli kesimin % 60-70 oranı hala beton kafa, herifleri sitsende değişmeyecekler.
    Son düzenleme : reha kaya; 18-09-2021 saat: 00:58.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aynen yazdığınız gibi, Imamoğlu ve Yavaş topluma umut aşıladılar, bilakis gençlere.

Fakat sokak kürtajlarında gördüğüm kadarı ile bilhassa emekli kesimin % 60-70 oranı hala beton kafa, herifleri sitsende değişmeyecekler.
    reha bey gençlere kötü örnek olma
    bilakis yerine bilhassa kullansan daha anlamlı olurdu..

7. Şu ana kadar 8-10 kere oy kullandım hepsi çalındı niye kullanayım ki ne gerek var ki deyip son seçimlerde sokağın köşesinde olduğu halde gidip atmıyorum .

ömür boyuda atmayacağım sanırım .

8. Ateşe su taşıyan karınca misali... Keşke dememek için...
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şu ana kadar 8-10 kere oy kullandım hepsi çalındı niye kullanayım ki ne gerek var ki deyip son seçimlerde sokağın köşesinde olduğu halde gidip atmıyorum .

ömür boyuda atmayacağım sanırım .

Sayfa 54/1002 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •