Tüketici kredileri 60 aydan 24 aya kadar düşürüldüyse, bir yerlerden yanık kokusu geliyor demektir, artık lâstik mi tutuştu, balatalar mı yanıyor, kamyondan iner bakarsınız.![]()
Tüketici kredileri 60 aydan 24 aya kadar düşürüldüyse, bir yerlerden yanık kokusu geliyor demektir, artık lâstik mi tutuştu, balatalar mı yanıyor, kamyondan iner bakarsınız.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Erdoğan Mersin’de beklenen ilgiyi göremedi: Küçültülen meydan dolmadı, açılış ertelendi
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...lendi-6655239/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
A haber izliyorum gözlerim kapalı
Cehape diyor spiker
İrkiliyorum biran Yine veriyor gazı
Yine Cehape diyor Bütün kötülükleri yıkıyor üstüne
Dayanamadım midem bulandı başım ağrıdı...
Şak diye değiştirdim kanalı...
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
A101 reklamı diyorum ama sonra reklama girdiğini fark ettim. Artık , Aldın aldın ... demiyorum. Salı sabahı sattın sattın satamadın yandın demeyi düşünüyorum. Lakin Brükselden gelen kötü haber galiba şeyin hoşuna gitmedi. Sn. egeduk dayak kulübünü çağırsa da artık kulüp dağılmış olup, ayak kulübüne dönüşmüş durumda.
Kendileri sürpriz yapmayı sever. Sıkıcı değildir. Yenilikçidir. İşte bu nedenle bıyıklılar yüklü şeylerini tahvile soktukça biz ne anlamalıyız ? Bakın burası çokomelli ! Bu kez Fed bahane sonuç şahane olacak gibi. Yatırım ve batırım tavsiyesi değildir. ALLAH , kullarına akıl vermiştir. Kullanan kullanıyor.
Yer İmleri