İlk yazar kasa ne zaman gelir yada gelirmi ki? insanlar o kadar bezmiş ki tepki bile vermiyor . zombi gibi ise gidip geliyor herkes.
İlk yazar kasa ne zaman gelir yada gelirmi ki? insanlar o kadar bezmiş ki tepki bile vermiyor . zombi gibi ise gidip geliyor herkes.
Terörist ilan edilir...
Bahri sevabina su dovize el at da dussun...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben o dediğiniz maaşı almıyorum. Su 1 lira, kola nasıl 0,75 lira olabilir. 27 yıllık Askerlik Hayatımda KDV ve ÖTV'siz araç hiç almadım. Sadece Renault larda bir kampanya olur. Yanlış olmasın ama 5-10 bin lira idi bir kaç yıl önce. Hatta Orta Anadolu'da bir bayinin o zaman daha ucuza piyasaya verdiğini biliyorum. (Özel görevlerde o maaşlar alınır, Suriye, Kuzey Irak vb . ama onun ekstra zorluğunu vijdanınıza bırakıyorum.) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya su rakamdan dolarimi bozarim canima minnet zaten dolari 10tlden almıştım diyorsaniz o rakama opsiyonu yapiyorlarsa sıkıntı yok, yok mu var, su an dolar/tl 13.80 siz 10 maliyetli dolarinizi 14.5a yazdınız, o rakamdan tlye döndüğünüz gün kur 20tl, mutlu olur musunuz? Yada karda mısınız?
Dolarda opsiyon şu şekilde rantbl olabilir misal dolar kuru kaç 13.80 dolar faizi kaç .0.50 ...ya bu dolar faizi ben istiyorum 2 lere denk gelsin ...yaz kızım stirke kaça denk geliyor 1 ay sonraya 18 satarima 100 dolar prim ....heee 50 bin dolara 20 dolar faiz alırken 18 e satarima artı 100 dolar prim alınırsa o zaman uyar ...ama 13.80 Ken 1 ay sonraya 14.50 ya satarıma 1.000 USD prim almak tam bır kumardir ...başka bir tanımı yoktur üstat ..alinazik kebabı gibi yerler adamı [emoji1][emoji1]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keyifler gıcır enflasyonuevduat candır biz bu yıl yapmadık kaynettik.yuzde 30 neti kapacaksiniz hadi hayırlısı ...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumdaşlar garanti bankasında özel bankacılık tanımlatan oldu mu aranızda.
1mTL limitin üzerinde tanımlatılabildiğini söylüyorlar. Nispeten düşük bir limit gibi geldi bana.
O nedenle belki de gerçek özel bankacılık değil gibi burada bahsedilen. Ben eurobond ve tahvil işlemleri yapıyorum.
O nedenle yüksek hacimli işlemlerde daha fazla pazarlık ve yetki alanı olan bir müşteri temsilcisi atanabilir mi özel bankacılıkta diye düşündüm.
Tecrübe eden var mı?
tl mevduat dolara karşı çöp oldu 30 olsa ne olacak vade dönüşü kur nerde olacak o da belli değil yurtdışında kazandığım parayla 10 sene önce iki ev alıp kalanını tl mevduata koymuştum iki ev son 3 ayda toplam tl mevduatım kadar değer kazandı böyle bir soytarılık var mı tl tutana eşi benzeri olmayan bir kazık atılmıştır
Karaköy güllüoğlu
https://i.hizliresim.com/kx5oz4s.jpeg
Ben ozel bankacilik musterisiyim.
1 mio degil 1.5 mio TL varlik istiyorlar.
Dusurdulerse bilmiyorum.
Hersey limitsiz ve ucretsiz.
Ozel musteri temsilcim var ve cok yetkin birisi.
Bilmedigi bir sey varsa da hemen ogrenip geri donuyor.
Bir baskasina da referans oldum.
Eurobond islemleri yapiyor o da ve cok memnun.
Seni aratabilirim istersen.
Syg,
10 a kadar iyiydi ,üzeri hesapları çok karıştırdı ..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 4440700 numaralı hattı aradım, şubeden başvuru yapılması gerekli dediler.Limitin 1mTL olduğunu söylediler.
Şubedeki müşteri temsilcileri biraz fazla pazarlama ağırlıklılar ve fazla boş konuşmalar olmaya başladı.
Özel bankacılık tanımlandığında mevcut bağlı bulunduğumuz şube de paralel olarak devam mı ediyor? Mevcut şubedeki müşteri temsilcisi de kalıyor mu?
Sen memnunsan ben de tanışmak isterim.
Kamu müteahhitleri "gercek"enflasyona gore güncelleme isterlermis yoksa baticaklarmis maliyetlere dayanamisyorlarmis kar varsa zararda var bu iste.
Marulu yerken kıtır kıtır sapina gelince meeeee:yahoo:
https://m.bloomberght.com/imkon-bask...atacak-2293984
Özel bankacılık şubeleri, şubeden çok özel müşteri temsilcisi gibi faaliyet gösteriyor sanırım? Yani para yatırma çekme gibi işlemleri yine normal şubeden yapıyorsunuz. İyi bir müşteri temsilcisinin ötesinde ne gibi artısı olarak özel şubelerin?
ALINTI
istanbul havaalanı
https://i.hizliresim.com/jtqruc6.png
Şubelerdeki müşteri temsilcileri gün içinde çok fazla angarya ile uğraşıyor/uğraştırılıyorlar diye tahmin ediyorum o nedenle de hizmet kalitesi düşebiliyor. Ayrıca garanti bankası bir anda yoğunlaşabilen bir banka o nedenle müşteri temsilcisine ulaşmak bazen zaman alabiliyor. Önemli bir işlem yapılacaksa bu ekstra risk yaratabilir. Örneğin volatilitenin yüksek olduğu günlerde bazı işlemlerin hızlı tamamlanması gerekli.
Bir de ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama eurobond işlemlerinde belki (düşük ihtimal ama) yüksek meblağlarda ufak bir pazarlık yapabilir diye ümit ediyorum. Tecrübe etmek lazım.
https://www.garantibbva.com.tr/tr/bi..._urunleri.page
Biraz oyle, biraz degil..
Her sey ucretsiz ve limitsiz..
Ozel oranlar..
Ozel hizmet.
Para cekme ve yatirma isi tabii ki subeden yapilacak..
Baska nasil olabilir ki??
Syg,
20 senedir Garanti Bankası müşterisiyim...sadece Bonus ve günlük harcamalar için para tuttum...Özel bankacılığa geçecek kadar limitim var fakat şunu gördüm Garanti Bankasında Müşteri Temsilcisi yok...daha doğrusu adı müşteri temsilci ama aslında yaptıkları pazarlamacılık yani size bişeyler pazarlamaya çalışıyorlar...müşteri temsilci gibi davranmıyorlar...bende o yüzden çok cüzi miktarlarda çalışıyorum...garanti bankası işi teknolojiye havale etmiş insanın pek bir önemi yok onlar için....ben bir kamu bankasının özel şubesiyle çalışıyorum çok memnunum...Saygılar herkese
Kriz olan bir ülkenin borsası neden rekorlar kırar?
Yerel parasının değer kaybetmesi etken...
Ancak yerel parası değer kaybediyorsa ilk planda çok majör ve uzun vadeli sorunlar oldupundan yabancı girmez ve NORMALDE krize bağlı yerel borsada diplere gider.
Peki şimdi BİST neden rekor kırıyor?
Akla ödemler dengesi vs. nedenlerden krizin, TL nin en düzey düzeyden gelen çabalarla DEĞERSİZLEŞTİRİLEREK YAPAY olarak çıkartıldığı geliyor.
Peki bu neden yapılıyor olabilir.
SEÇİM için bir strateji mi? yoksa artık seçim ekonomisi ile dış borçta çevrilme sorunu mu bekleniyor...
2023 bahar ayları öncesi enflasyonda baz etkisi oluşturmak için mi yapılıyor?
Burgan eurobond işlemlerinde tekledi. Garanti ile rekabet edemedi. Burgandaki müşteri temsilcisinden çok memnundum ama bankanın piyasa derinliği yeterli olmadığı için çoğu eurobond ve tahvili fiyatlandıramıyorlar dahi. Garanti eurobond kıymetlerinde önemli piyasa yapıcılardan. Hem Burgandaki gibi bir mt hem de garantinin piyasa derinliği ve ürüne ulaşım kabiliyeti birleşirse avantajlı olabilir.
Yerel paranın değersizleştirilmesi ile swapların sıfıra yaklaşması tesadüf olabilir mi?
Önce swaplar çekiliyor, sonra bir ayda TL de devalüasyon oluyor...
BU yabancıların öngörüsü NE KADAR DA BÜYÜK...
Yoksa birileri kulaklarına mı fısıldamış olabilir mi?
Böyle ağır bir devalüasyonda bistte yabancı da olmadığından rekor kırmaya devam ediyor...
Oh, dünya ne güzel...
Peki dolar kuru hangi seviyeye gelirse bu swaplar tekrar geri gelecek?
Bunun için pazarlık yapılıyor olabilir mi?
Bir ayda yaşanan kur atakları gerçekten neden yaşandı?
Bunun olması için özel bir çaba sarfeden var mıdır?
Ben de 20 sene kadar aynen o şekilde ilerledim garanti ile. Son 3 yıldır ise eurobondlar nedeniyle diğer küçük bankalara göre avantajlı konuma geçti. O nedenle döviz bazlı tahvil işlemlerini ağırlıklı olarak oradan yapmaya başladım.
Ama tam da dediğin gibi müşteri temsilcileri aynı teranede. O nedenle o kısım benim için bir negatiflik oluşturuyor.