Artan

38,72 10 15:54
156,20 10 15:53
145,20 10 15:39
13.620,00 9.99 15:53
114,70 9.97 15:53
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:53
84,60 -10 15:54
14,64 -9.96 15:54
74,90 -7.07 15:53
28,96 -6.58 15:53
Azalan Hisseler

İşlem

8.533.254.415,25 15:54
6.244.506.181,75 15:54
5.047.324.103,71 15:53
4.875.401.796,25 15:54
4.543.594.654,40 15:53
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8146 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Özel bankacılık şubeleri, şubeden çok özel müşteri temsilcisi gibi faaliyet gösteriyor sanırım? Yani para yatırma çekme gibi işlemleri yine normal şubeden yapıyorsunuz. İyi bir müşteri temsilcisinin ötesinde ne gibi artısı olarak özel şubelerin?
    Şubelerdeki müşteri temsilcileri gün içinde çok fazla angarya ile uğraşıyor/uğraştırılıyorlar diye tahmin ediyorum o nedenle de hizmet kalitesi düşebiliyor. Ayrıca garanti bankası bir anda yoğunlaşabilen bir banka o nedenle müşteri temsilcisine ulaşmak bazen zaman alabiliyor. Önemli bir işlem yapılacaksa bu ekstra risk yaratabilir. Örneğin volatilitenin yüksek olduğu günlerde bazı işlemlerin hızlı tamamlanması gerekli.

Bir de ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama eurobond işlemlerinde belki (düşük ihtimal ama) yüksek meblağlarda ufak bir pazarlık yapabilir diye ümit ediyorum. Tecrübe etmek lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şubelerdeki müşteri temsilcileri gün içinde çok fazla angarya ile uğraşıyor/uğraştırılıyorlar diye tahmin ediyorum o nedenle de hizmet kalitesi düşebiliyor. Ayrıca garanti bankası bir anda yoğunlaşabilen bir banka o nedenle müşteri temsilcisine ulaşmak bazen zaman alabiliyor. Önemli bir işlem yapılacaksa bu ekstra risk yaratabilir. Örneğin volatilitenin yüksek olduğu günlerde bazı işlemlerin hızlı tamamlanması gerekli.

Bir de ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama eurobond işlemlerinde belki (düşük ihtimal ama) yüksek meblağlarda ufak bir pazarlık yapabilir diye ümit ediyorum. Tecrübe etmek lazım.
    Cok haklisin.

Mt nin cebi ve whatsappi olunca her sey cok daha hizli oluyor..

Subeye gitmek zorunda kalmak benim icin tam bir zulumdur.

Ha para cekeceksem o baska.

Swift bile sadece 5 dolar miydi neydi ama ben HSBC yi kullaniyorum o is icin, sifir maliyet.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cok haklisin.

Mt nin cebi ve whatsappi olunca her sey cok daha hizli oluyor..

Subeye gitmek zorunda kalmak benim icin tam bir zulumdur.

Ha para cekeceksem o baska.

Swift bile sadece 5 dolar miydi neydi ama ben HSBC yi kullaniyorum o is icin, sifir maliyet.

Syg,

Burgan eurobond işlemlerinde tekledi. Garanti ile rekabet edemedi. Burgandaki müşteri temsilcisinden çok memnundum ama bankanın piyasa derinliği yeterli olmadığı için çoğu eurobond ve tahvili fiyatlandıramıyorlar dahi. Garanti eurobond kıymetlerinde önemli piyasa yapıcılardan. Hem Burgandaki gibi bir mt hem de garantinin piyasa derinliği ve ürüne ulaşım kabiliyeti birleşirse avantajlı olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Burgan eurobond işlemlerinde tekledi. Garanti ile rekabet edemedi. Burgandaki müşteri temsilcisinden çok memnundum ama bankanın piyasa derinliği yeterli olmadığı için çoğu eurobond ve tahvili fiyatlandıramıyorlar dahi. Garanti eurobond kıymetlerinde önemli piyasa yapıcılardan. Hem Burgandaki gibi bir mt hem de garantinin piyasa derinliği ve ürüne ulaşım kabiliyeti birleşirse avantajlı olabilir.
    Ben hic eurobond islemi yapmadim ama benim referansim ile eurobond islemi yapan 2 kisi var, birisi ozel bankacilik musterisi hem de, cok cok memnunlar..
    Tek yer olmamali bence eurobond islemlerinde.

Syg,

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben hic eurobond islemi yapmadim ama benim referansim ile eurobond islemi yapan 2 kisi var, birisi ozel bankacilik musterisi hem de, cok cok memnunlar..
    Tek yer olmamali bence eurobond islemlerinde.

Syg,
    Bence de tek banka ile çalışılmamalı. Ben burgan ve garantinin yanına iş bankası /işyatırımı koymayı düşündüm hesap açtım ama o ikilinin işleyişlerini çok beğenmedim. İş bankasından iş yatırıma döviz transferinde ücret istediler. Ayrıca iş yatırım eurobond kıymetleri için onbinde 4-10 arası yıllık saklama ücreti istedi. En uygun fiyatları iş yatırım vermesine rağmen , kıymetleri uzun vade tutmak istediğim için pek hoşuma gitmedi. İleride kafasına esip onbinde 4'ü binde 4 te yapabilir sonuçta. İleride portföy genişleyince bir büyük banka daha eklenebilir belki zincire. (Vakıfbank, TEB olabilir ama daha araştırmadım)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Bence de tek banka ile çalışılmamalı. Ben burgan ve garantinin yanına iş bankası /işyatırımı koymayı düşündüm hesap açtım ama o ikilinin işleyişlerini çok beğenmedim. İş bankasından iş yatırıma döviz transferinde ücret istediler. Ayrıca iş yatırım eurobond kıymetleri için onbinde 4-10 arası yıllık saklama ücreti istedi. En uygun fiyatları iş yatırım vermesine rağmen , kıymetleri uzun vade tutmak istediğim için pek hoşuma gitmedi. İleride kafasına esip onbinde 4'ü binde 4 te yapabilir sonuçta. İleride portföy genişleyince bir büyük banka daha eklenebilir belki zincire. (Vakıfbank, TEB olabilir ama daha araştırmadım)
    Hepsinin guclu oldugu veya o anda onem, oncelik verdigi, buyumek istedigi bir alan olabiliyor.
    Benim banka portfoyunde 3 buyuk ve 2 orta olcekli olmak uzere 5 banka var.
    Her birinin alani ve gorevi farkli.
    Hepsini tatmin etmek guc olabiliyor donem donem, ama 5 kadinla evlilik gibi dusun bunu
    Zevkli ama yorucu..
    Syg,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •