Dün millet panik olup NNF ve HKH'ye sat emri vermiş olabilir. Bu iki fonda da çok fazla KY var
Printable View
Bugün cuma, mübarek günde birbirinizi kırmayın arkadaşlar para kazanılırda kaybedilirde, önemli olan sağlık... Her gün para dağıtıyorlar burda, yarında siz kazanırsınız üzülmeyin boşuna
İyice asosyal mi olalım? Hem geyik hem iş... İşyerinde çalıştığınızda arkadaşlarla konuşulmaz mi?
Çok parası olanın bu forumlarda işi ne lafını hiç anlayamadım. . Piyasa kolamak fikir alisverisinde bulunmak niye saçma olsun ki?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda kavga çıkınca sert hareket gelir bu böyledir. Sırf bunun için bile takip edilir :):)
valla bu yukseliste bana suni ben hemen bır atraksyıon beklemiyorum da olur sa da sasırtıcı olur :)) ocak ayı testere ytd
Batacak adam her türlü batar..Çıkarken short yapar batar, düşerken long yapar batar. Hatta borsa yatay takılsın, çok daha kolay batar.
Bir defa battın, haddi işi öğrendin diyelim, sonra yine batıyorsan, en büyük kazanç senin bu işleri bırakman olur...Herkes piyasalarda işlem yapıp para kazanacak diye bir kural yok.
Bofa ın karşı bacağı info
İnfo bofa ikisi birlikte satıyorsa kork..
Biri satar diğeri alırsa sorun yok.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elliotçu değilim, ama temmuzda başlayan ve aralık sonu tepe yapan dalga çok sağlam gelişti, doğası itibariyle bi 3.dalga olmalı, 3.3 de olabilir.. muhtemelen 4 düzeltmesi başladı, ne kadar sürer bilinmez, ama bi önceki düzeltme çok uzun sürmüştü, 2021.aralıktan 2022.temmuza kadar 7 ay düzeltmeyle geçti.. o yüzden bu düzeltme daha keskin ve daha kısa olabilir.. bi sonraki yukarı dalga ise 5 yada 3.5 olacak, yani temmuz-aralık dalgası kadar güçlü olmaz
.. ve xtumy out" xu050 in" olacak muhtemelen.. xu050, vadelisi olan ve açık yapılabilen tahtalar
Batanı gömmenin çıkanı övmenin pek manası yok. İlla bir yüzde ver deseler borsanın %51 i psikoloji %49 u zamanlama derim. Ne kadar tecrübeli olsan da bazen şiraze kayıyor, boşa koysan dolmuyor, doluya koysan almıyor, olmayınca olmuyor... ama şunu kaç kez test ettim onayladım, ne kadar çok işlem yaparsam o kadar az kazanıyorum, bu da yetmez gibi enerjimden ve vaktimden de oluyorum. Az öz düsturu borsada da geçerli.
Çok doğru söylediniz.Çok işlem hem vakit kaybı hem enerji.Battık diye yeniden ayağa kalkmayacağız diye bir şey yok.Bu haramyedilere pes etmek olmaz zaten.Geçen ay toplamda 300 milyonluk işlem yaptım komisyon iadesi aylık 50 bin tl iade etti kurum .Ama hem psikolojik olarak hemde sonuç olarak niye yapıyorum diye söylendim kurumu zengin etmekten başka.
O işlemlerden sonra yeni bir rota çizdim.Bir hisseye kene gibi yapıştım.Potansiyelini çok yüksek görüyorum.Şu an tavan.Şuan ki potansiyelinden en az 5 e katlayacağına inanıyorum 1 sene içinde.En az bir sene satmak yok.Onun dışında kalan küçük meblağ ile günlük işlem yapıyorum.
Mesela KIRMIZILI BANKA...kocaman bir holdingin bankası.5 dolardan 0.5 e indi..şimdi 1 dolar...
Bundan eminim, akp gitsin 5 dolar olur..Normal politikalarda yabancı akın eder.ilk öncede buraya gelir.
zaten xbnk/sanayi tam ortalama gelmesi için bile xbnk 4 kat gitmeli..
ama akp kazanırsa sürünmeye devam...bence 1. şık
GUNDİYE katılıyorum..belki 5 yıl sonra ama halkbnk 5-10 dolar eder..HALKBNK,BATMAZ,DEVLETTİR,KAMUDUR..2000 lerde kardemirler çöplüktü..yıllarca süründü ve geldiği rakam belli..dolar bazlı 100 kat yapmıştır..
HKTM
UZERB (2020 den beri 100 kat yapmış)
SDTTR (bu olamaz bu da yeni halka arz)
TERA (aracı kurum..)
SNKRN
DOKTA
EGGUB (zaten 30 kat yapmış)
ONCSM (bu olamaz yeni halka arz kilit tavan gidiyo)
Bunlar tavan..
Bunlardan bir hisse alıp de 5 e mi katlayacağını düşünüyorsun..
??
margin tesiri izledik galiba... :)
yükselen dip olasılığına ... günlük poz açtım hisselerde .kapanşa kadar .. . kısmet .. stop yazamayacağım Karekemal beyin eşşek karpuz kabuğu olayı olmasın yine :)
Zayıflık var da.. 16:30 TDI beklenti dışı gelirse bize etkisi nasıl olur acaba. :wu:
ağa maraba ile eğleşiyor
marabada burada tepişiyor
tama yahu hepinizin eşşeği kancık
benim eşşekde i.ne çıktı
rahatlayın gevşeyin
Vob,batırır..derken işte örnek bir gün...saatte 20.000 puanlık hareket oluyor..neye göre...?
Sistemler ALLAHIN EMRİ değil..9 kere karlı olur..10. sinyalde zarar eder.vebal altına girmem..ne gördüysem onu verdim..
Sisteme al verdirmeden vob 6300 bile olabilir...oradan düşebilir..
veya sistem zararlı sinyal vermiştir...
her şey mümkün...
VİOB için günlük sistem kullanmak tehlikelidir..çünkü 300 puan gider ama hala o sattadır...ama ORTA VADELİ HİSSE İÇİN İDEALDİR..EN AZINDAN O SAT İKEN BEN HİSSELERDE OLMAM..
Ereğli bugün zor kalkar sabah ben almıştım ((: ordino görürsem arkama bakmadan kaçarım
erdemir boru gibi ordino satışlarına rağmen gün sonu tabelada 40 üstü derse rüzgar tersine çok kolaylıkla dönebilir.
uzun zaman açıkçılar orda iyi mevzilendi. maden haberinden sonra çok anlamsız geliyordu.
demek ki satışın geleceğini önceden haber almışlar.
BURADA BİRAZ YORUM DEVREYE GİRER..
Borsaların aslı longtur..yükselme üzerine kuruludur.Hele %80 enflasyon varken..
Dolayısıyla GÜNLÜK SİSTEMLERDE OLUŞAN AL SİNYALİ HER ZAMAN daha güvenilirdir..momentumu gösterir.Hele günlükler aşırı satımdayken gelen al sinyaline agresif hisse alarak uymak lazım.
Mesela gelen al sinyaline hisse alarak uysaydım...ve sat dediğinde boşaltsaydım: ZENGUNDUM...:)
Yani şhort ve açıga satışa bile gerek yok.
Ama kaderimizde fakirlik varsa ne yapsın histem-sistem..
Benim anlamadığım bi olay şu abka abi
Diyelim ki senin orta vadeli sistemin sat sinyalini verdi ve sen hissede olmam demişsin.
soru şu,
Herkes satınca kim alıyor yada kime kalıyor bu hisseler, kasada öylece duruyor mu tekrar al sinyali gelene kadar.
Margin satışları bitti sanırım?
GÜNLÜK SİSTEM: orta vadeli hissede kullanılmalı..Bu çok önemli..Sistemi bozmadan 300-400 puan tepebiliyor..buna VOBDA can dayanmaz..
İSMAİL öz...(ekotürke çıkar),bildiğim en iyi teknikçi..5324 altında 2. gün kapanırsa onun da orta vadeli sistemi sat verirmiş..dün 1. gündü...
onun da sistemi sat-al verince ters yönde hareket olabiliyor...Ama çogunlukla ,mesela 1-2 ay sonra haklılığı ortaya çıkıyor.
Bence kimse hisse sayısını düşürmüyor, düşen sadece hisse fiyatı :)
Trend is my firend
madem endekis düzeltmeye girdi satıp alttan yerine koyarım içgüdüsü olsa gerek,
Trend yukarı giderken de tersi oluyor die düşünüyorum. yani kimse hisse sayısını artırmıyor, artan sadece hisse fiyatı.
Örnek verecek olursak, benim halen cücük kadar portföyüm var, bazılarının çok büyük hatta Secbul abinin gif i bile var :)
günlükler için erken davrandım biraz .. ama şuan iyi durumda hepsi şükür .. genelde erken davranıyorum .. eskilerden sazan vardı tuşa basmaya karar verdiğin andan itibaren birkaç dakika daha bekle derdi .. planım günlük diye aldıklarımı kapanışa kadar tutup .. ana portfoy diyue aldıklarımı taşımak .. kısmet ..