Bugün cuma, mübarek günde birbirinizi kırmayın arkadaşlar para kazanılırda kaybedilirde, önemli olan sağlık... Her gün para dağıtıyorlar burda, yarında siz kazanırsınız üzülmeyin boşuna
Hamdım Piştim Yandım
İyice asosyal mi olalım? Hem geyik hem iş... İşyerinde çalıştığınızda arkadaşlarla konuşulmaz mi?
Çok parası olanın bu forumlarda işi ne lafını hiç anlayamadım. . Piyasa kolamak fikir alisverisinde bulunmak niye saçma olsun ki?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda kavga çıkınca sert hareket gelir bu böyledir. Sırf bunun için bile takip edilir![]()
valla bu yukseliste bana suni ben hemen bır atraksyıon beklemiyorum da olur sa da sasırtıcı olur) ocak ayı testere ytd
Batacak adam her türlü batar..Çıkarken short yapar batar, düşerken long yapar batar. Hatta borsa yatay takılsın, çok daha kolay batar.
Bir defa battın, haddi işi öğrendin diyelim, sonra yine batıyorsan, en büyük kazanç senin bu işleri bırakman olur...Herkes piyasalarda işlem yapıp para kazanacak diye bir kural yok.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri