Sayfa 55/990 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Benim anlamadığım bi olay şu abka abi
    Diyelim ki senin orta vadeli sistemin sat sinyalini verdi ve sen hissede olmam demişsin.
    soru şu,
    Herkes satınca kim alıyor yada kime kalıyor bu hisseler, kasada öylece duruyor mu tekrar al sinyali gelene kadar.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bofa ın karşı bacağı info
    İnfo bofa ikisi birlikte satıyorsa kork..
    Biri satar diğeri alırsa sorun yok..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet, hepsinde BoFA birinci alıcı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bi olay şu abka abi
    Diyelim ki senin orta vadeli sistemin sat sinyalini verdi ve sen hissede olmam demişsin.
    soru şu,
    Herkes satınca kim alıyor yada kime kalıyor bu hisseler, kasada öylece duruyor mu tekrar al sinyali gelene kadar.
    Sadece ben satıyorum..Bazıları satmıyor..bazen sistem çarpıldığından; bazen onlar bazen ben haklı oluyorum..

4. Margin satışları bitti sanırım?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GÜNLÜK SİSTEM: orta vadeli hissede kullanılmalı..Bu çok önemli..Sistemi bozmadan 300-400 puan tepebiliyor..buna VOBDA can dayanmaz..

İSMAİL öz...(ekotürke çıkar),bildiğim en iyi teknikçi..5324 altında 2. gün kapanırsa onun da orta vadeli sistemi sat verirmiş..dün 1. gündü...

onun da sistemi sat-al verince ters yönde hareket olabiliyor...Ama çogunlukla ,mesela 1-2 ay sonra haklılığı ortaya çıkıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Margin satışları bitti sanırım?
    Saati geçti bitmiş olması gerekiyor çoktan

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sadece ben satıyorum..Bazıları satmıyor..bazen sistem çarpıldığından; bazen onlar bazen ben haklı oluyorum..
    Bence kimse hisse sayısını düşürmüyor, düşen sadece hisse fiyatı
    Trend is my firend
    madem endekis düzeltmeye girdi satıp alttan yerine koyarım içgüdüsü olsa gerek,
    Trend yukarı giderken de tersi oluyor die düşünüyorum. yani kimse hisse sayısını artırmıyor, artan sadece hisse fiyatı.
    Örnek verecek olursak, benim halen cücük kadar portföyüm var, bazılarının çok büyük hatta Secbul abinin gif i bile var
    Hamdım Piştim Yandım

8. günlükler için erken davrandım biraz .. ama şuan iyi durumda hepsi şükür .. genelde erken davranıyorum .. eskilerden sazan vardı tuşa basmaya karar verdiğin andan itibaren birkaç dakika daha bekle derdi .. planım günlük diye aldıklarımı kapanışa kadar tutup .. ana portfoy diyue aldıklarımı taşımak .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 55/990 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •