Yemenli Husi yönetimi, İsrail'in Dimona nükleer santralini vurma tehdidinde bulundu!
Printable View
Yemenli Husi yönetimi, İsrail'in Dimona nükleer santralini vurma tehdidinde bulundu!
Bana göre her şey anlaşma..iran fos çıktı ne oldu tehditler hava gazı..biz bile sadece sözle tehdit edyoruz..var mı ötesi..?araplarda zaten yok..müslüman kardeşliği bitmiş..
CB Kabine toplantısı bitti şimdi açıklama yapacak İsraile giydiricek yine muhtemelen
GİZLİ SERVİS
@gizliservis06
·
1d
Hizbullah:
Cumayı bekliyoruz.
Dünyanın başka bir ucunda...Hatta başka bir boyutunda...
https://twitter.com/politicturk/stat...8tTNQFBiA&s=19
BUgün uzak kaldık.. Yine karışmış ortalık..
Anlaşılan dikiş tutmuyor..
AİHM i falan geçtim.!!
Kendi anayasa mahkemesin verdiği kararı tanımayan ülkeye.!!!!
Yanancısı yerlisi sermaye sokmaz.!!!
Fırsat bulanda kaçarrrr.!!!!!
Bunun anlamı.!!!
O ülkede kimsenin can mal ve hukuk güvenliği yoktur demektir.!!!
Yeni anayasay mış.!!!????
Gelde külahıma anlat.!!!
Sahte diplomalı.!!!
Siyonist Cesaret Nişanı
Ödülü sahibi.!!!!
BOP eşbaşkanı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Emlagin ilacı Ariston abinin borusu şahit in fosfosu bozkurtun Petkimi hepsini delik deşik etmişler. Arada benim donum da delinmiş. Eh pala ben bunun hesabını senden sormaz miyim
Bugün trafikte vatandaş önüme atladı,iyi,jir tık kısa korna yaptım,niye kornaya bastın, şimdi endine özgüven iyidir ama yanindakilerle değil, tak atladılar indiler,3 genç bende pasam noldu anan babam derken sinkafli kelime gelince bende indim,şalter attı, ikisini aldım güzel güzel bisiler anlattım ama hatırlamıyorum 3 yü ariyom oda haydar i almış,arkadan merhaba dedi, sağ omzuma iyi vurdu deyyus, epi topu 3 dakka sürdü,esnaf komşu geldi bayramlaştık,helalestik:he:tam gidiyom olaya şahit olan biri geldi cama abi sen niye birden durdun dedi ,benim veletler gözümün önüne geldi dedim,yaşlanıyoz artık,haydar artık benim le ,ilk mangalda odun edicem onu..
Sor Ayasofya abi, herifler hiç acımadı yin mi yimen mi stayla giriştiler parca pincik ettiler liğme ligme doğrayıp pacavra gibin attılar
Bu akşam palasi neyi alıyor monaco.
Gündüz almadı almadı inek.
Mehmet abinin işi de zor...
Şimşek: (Gri liste hakkında) Biz ne gerekiyorsa yapıyoruz. 27 Ekim tarihinde bir FATF toplantısı yapıldı. Ülkemizin gri listeden çıkması için bir hususun kaldığı söylendi. Onu da TBMM’nin gündemine sunacağız. Ülkemizin gri listeden çıkması için hiçbir engel kalmadı.
şimşek türkiyede mi yaşıyor ?
yani sana bakanlık verelim sen home ofis çalış arada tr hakkında bişeyler yaz.
kuyruk dik görünsün.
:drunk::drunk:
bakanmış gibi çek pampa..
:drunk::drunk:
Tek sorun 300 bin kişilik çeteyi halletmeleri gerekiyordur herhalde. Bu sorunu da cozerlerse tamamdır.
İstanbul daki taksi meselesini cozememisler daha bir de meclise getirecekler. Kimi kime şikayet edecekleri konusunda biraz şüphelerim var ama taktir ediyorum Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mehmet Şimşek abi bu aralar çok açıklama yapıyor.
Sanırım cümle başına dolar gelecek diye umudu var...Umarım başka planı vardır.
Bugün Arapların yerli bir şirket ile yenilenebilir enerji ile ilgili yürüttüğü pazarlığın olumsuz olduğu haberi düşünce doğal olarak enerji hisselerini daha şevkle gömdüler.. Oradan büyük yatırım bekleniyordu. O da şimdilik zora girdi..
Velhasıl para bulmak zor....Hele bu iklimde.
Hudutlar yol geçen hanı.!!!
Afganlısı, pakistanlısı, arabı elini kolunu sallayarak geliyor.!!
10-15 milyon ülkede cirit atıyor.!!!
Uluslararası aranan yabancı.!!!
Uyuşturucu mafya liderlerine.!!!
Vatandaşlık sattılar.!!
Bu işler derin işler.!!!
Çözümü!!!!
Bataklığı kurutmak.!!!
Sinek avlamakla çözülmez.!!!
Önce tüm mültecileri ülkeden .!!
Postalayacaksın.!!!
Hudutlardan kuş uçurtmayacaksın.!!
O zaman inandırıcı olur.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Geçen yıl eylül ayından Kasım ayına kadar iki ayda portföyü ikiye katlamistim yan tahtalarda, kasımdan Mayıs'a kadar benim hisseler hep düştü, kazancın yüzde 30 unu geri vererek çoğunluğu sattım,geri kalanlarda ciddi zarar yazmıştı,Mayıs'tan sonra o zararlarda çıktı,son bir aydır borsa bana geçmişi cagristirdi,o nedenle karda olduğum ve zararda olmagim hisseleri sattım,elimde hala 3-5 hisse var,yani yarı yarıya nakte geçtim, düşüşlerde ful malda olmak çok sıkıntı,en azından şu anda al bekle modunda değiliz,ama ben hala aynı fikirdeyim İsrail -filistin kaynaklı düştügumuzu düşünmüyorum,o kadar faiz artırdık, sonuç ne sonuç yok, kısır döngü,bir iki yıl artır ,bir iki yıl düşür,filmin sonu ne olur? çok bir öngörüm yok o nedenle,mutlaka bir planın olsun ve sadık ol kuralını uygulamaya çalışacağım kendi adıma.
bencede düşüş israil filistin kaynaklı değil.
para yok para..
kasa tam takır.
:drunk:
faizi zamanında arttıracaklardı..
şimdi paramız olmadığını herkes biliyor.. faiz artırsan ne arttırmasan ne .
haaa % 500 1000 arttırsın belki.. işler değişir.
ben ekonomistim bana güvenin :he:
:drunk:
öyle.. benimkisi keyfi.
ağır içmiyorum.. rakı vs anca sahil ortamında dostlar varken.
evdeysem kafama göre yavaş yavaş gün boyu takılıyoruz işte.
evdeyken rakı sürekli içince kafayı erken bulduruyor.. biraynan hamallk ediyoruz
işte böyle..
:drunk: sizede afiyetler olsun
olan da var, kum gibi :)
https://r.resimlink.com/M3QXLD5d.png
Yarin Thy bilanco aciklaniyor iyi bir bilanco gelirse 8000 e goturur endeksi bugun alimlarla beklentiyi canli tuttular.
DOSTLAR yine '' niye düşüyor, VOP yapmayın.. '' demişsiniz bugün
ben kendim beceremem ama TEKNİK teki hedefleri bulurum
pazartesi günü ne dedim ?
long için İKİLİ DİP rakamlarını bekleyin dedik
bugünde 844 te iken senaslıktaki İKİLİ DİP yerini söyledik (2. seansa kalınca 832250 oldu rakam, akşam seansında bakın 825 ten 832500 e almaya çalıştılar, tam ordan yine aşağı döndü )
843750 şortumu kaptırınca, otomatik ''bir long yapayım, 2-3000 yukardan reverse düşüncesi hasıl oldu''
839500 lönkledim... kesti aşağı... 833 ten reverse şort deyip, 825700 flat ile longun zararını çıkardım şükür
teb 679 milyon mu ..lan biizm paralarla kumar oynama ..