Sayfa 54/1008 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Tek sorun 300 bin kişilik çeteyi halletmeleri gerekiyordur herhalde. Bu sorunu da cozerlerse tamamdır.
    İstanbul daki taksi meselesini cozememisler daha bir de meclise getirecekler. Kimi kime şikayet edecekleri konusunda biraz şüphelerim var ama taktir ediyorum
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mehmet abinin işi de zor...

Şimşek: (Gri liste hakkında) Biz ne gerekiyorsa yapıyoruz. 27 Ekim tarihinde bir FATF toplantısı yapıldı. Ülkemizin gri listeden çıkması için bir hususun kaldığı söylendi. Onu da TBMM’nin gündemine sunacağız. Ülkemizin gri listeden çıkması için hiçbir engel kalmadı.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ne içiyon abi sen en çok hangi içkiyi tercih ediyorsunuz .ve ne sıklıkla.
    tek adamın olduğu rejimde ne bakanı diyorum..

carlsberg... günde 7 10 arası.

3. Mehmet Şimşek abi bu aralar çok açıklama yapıyor.
    Sanırım cümle başına dolar gelecek diye umudu var...Umarım başka planı vardır.

Bugün Arapların yerli bir şirket ile yenilenebilir enerji ile ilgili yürüttüğü pazarlığın olumsuz olduğu haberi düşünce doğal olarak enerji hisselerini daha şevkle gömdüler.. Oradan büyük yatırım bekleniyordu. O da şimdilik zora girdi..
    Velhasıl para bulmak zor....Hele bu iklimde.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tek adamın olduğu rejimde ne bakanı diyorum..

afiyet olsun tesekkürler.
    Ben ciddi sormustum tercihinizi merak etmistim .neyse...iyi geceler..yarasın..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    afiyet olsun tesekkürler.
    Ben ciddi sormustum tercihinizi merak etmistim .neyse...iyi geceler..yarasın..
    teşekkürler..

yukarda yanıtlamıştım ama geç gördün

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tek sorun 300 bin kişilik çeteyi halletmeleri gerekiyordur herhalde. Bu sorunu da cozerlerse tamamdır

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hudutlar yol geçen hanı.!!!
    Afganlısı, pakistanlısı, arabı elini kolunu sallayarak geliyor.!!
    10-15 milyon ülkede cirit atıyor.!!!
    Uluslararası aranan yabancı.!!!
    Uyuşturucu mafya liderlerine.!!!
    Vatandaşlık sattılar.!!
    Bu işler derin işler.!!!
    Çözümü!!!!
    Bataklığı kurutmak.!!!
    Sinek avlamakla çözülmez.!!!
    Önce tüm mültecileri ülkeden .!!
    Postalayacaksın.!!!
    Hudutlardan kuş uçurtmayacaksın.!!
    O zaman inandırıcı olur.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Geçen yıl eylül ayından Kasım ayına kadar iki ayda portföyü ikiye katlamistim yan tahtalarda, kasımdan Mayıs'a kadar benim hisseler hep düştü, kazancın yüzde 30 unu geri vererek çoğunluğu sattım,geri kalanlarda ciddi zarar yazmıştı,Mayıs'tan sonra o zararlarda çıktı,son bir aydır borsa bana geçmişi cagristirdi,o nedenle karda olduğum ve zararda olmagim hisseleri sattım,elimde hala 3-5 hisse var,yani yarı yarıya nakte geçtim, düşüşlerde ful malda olmak çok sıkıntı,en azından şu anda al bekle modunda değiliz,ama ben hala aynı fikirdeyim İsrail -filistin kaynaklı düştügumuzu düşünmüyorum,o kadar faiz artırdık, sonuç ne sonuç yok, kısır döngü,bir iki yıl artır ,bir iki yıl düşür,filmin sonu ne olur? çok bir öngörüm yok o nedenle,mutlaka bir planın olsun ve sadık ol kuralını uygulamaya çalışacağım kendi adıma.

bencede düşüş israil filistin kaynaklı değil.

para yok para..

kasa tam takır.

Sayfa 54/1008 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •