Emlagin ilacı Ariston abinin borusu şahit in fosfosu bozkurtun Petkimi hepsini delik deşik etmişler. Arada benim donum da delinmiş. Eh pala ben bunun hesabını senden sormaz miyim
Emlagin ilacı Ariston abinin borusu şahit in fosfosu bozkurtun Petkimi hepsini delik deşik etmişler. Arada benim donum da delinmiş. Eh pala ben bunun hesabını senden sormaz miyim
Bugün trafikte vatandaş önüme atladı,iyi,jir tık kısa korna yaptım,niye kornaya bastın, şimdi endine özgüven iyidir ama yanindakilerle değil, tak atladılar indiler,3 genç bende pasam noldu anan babam derken sinkafli kelime gelince bende indim,şalter attı, ikisini aldım güzel güzel bisiler anlattım ama hatırlamıyorum 3 yü ariyom oda haydar i almış,arkadan merhaba dedi, sağ omzuma iyi vurdu deyyus, epi topu 3 dakka sürdü,esnaf komşu geldi bayramlaştık,helalestiktam gidiyom olaya şahit olan biri geldi cama abi sen niye birden durdun dedi ,benim veletler gözümün önüne geldi dedim,yaşlanıyoz artık,haydar artık benim le ,ilk mangalda odun edicem onu..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sor Ayasofya abi, herifler hiç acımadı yin mi yimen mi stayla giriştiler parca pincik ettiler liğme ligme doğrayıp pacavra gibin attılar
Hamdım Piştim Yandım
Bu akşam palasi neyi alıyor monaco.
Gündüz almadı almadı inek.
Yer İmleri