Ben bugün sıfır stopajlı ZBJ'lerin bir miktarını satacam artık. Bugünkü mevduat karşılığı %5
35 günlük mevduat % 46 dan mı daha iyidir yoksa serbest para piyasası fon alıp kısa vade beklemek mi acaba ? Belki stopaj indirimi vs gelir ,,,
bu durumda başabaş gibi 35 günlük mevduat getirisi( % 46 ) ile serbest para piyasası fonu almak aynı duruyor...
PPN bu gün de eksi getiri.. %- 0,0165
maalesef haklısınız.belki de bu fonlardaki stopajı arttırırlar.
Merhaba, 46% nın üzerinde piyasada bir faize rastlamadım. Nkolay ise halen 43%
https://i.hizliresim.com/o9ycigr.jpg
Fonlarımı revize etmek için kullandığım başa baş noktası hesabı.
İster günlün ister aylık yazıp hesaplayabilirsiniz.
92 güne 47 mevcut ama aylıkta vermiyor.
92 gün çook uzun vade bu ülke için.
Tahvilller yine yükseldi ppf den cacik olmaz anlayın artık
Bu eksi ve düşük getiriler insanları döviz ve altına yöneltir. Tahvillerin PPF'lerde işi nedir? İnsanlar isterse tahvil olan fonları arar bulur ve satın alır.
Hsbc den mesaj geldi. 2 milyon üzeri 49 diyor
NKOLAY ı BOŞALTIYORUM.....
Yüzde 43 faiz nedir yahu?
Dalga mı geçiyorlar.
% 49 faiz oranı pek inandırıcı değil muhakkak vardır bir hilesi bence
Degerli Musterimiz, 11 Nisan 2025'e kadar Bankamizdaki varlik bakiyenizi 2 Milyon TL'ye tamamlayacak tutarda getireceginiz yeni mevduatiniza 32-40 gun vadede yillik brut %49 faiz oranindan faydalanmak icin Subeniz ile iletisime gecebilirsiniz! PREMIER DIREKT Sube, Tel:02123663555 SMS iptal icin IPTAL yaz 4498' e gonder. 0850 211 0 111 Mersis:0621002428200197 B002
zbj - 0.14.. aga bu nedir.. tahville falan olacak iş değil bu.. fazla çıkış var o mu etkiliyor..
PPF'ler için can alıcı gün cuma günü.
5 günlük getiri verecekler çarşamba sabahı.
Birde 5 günlük eksi verirlerse seyreyle gümbürtüyü.
eşleşmede insan faktörü olmayabilir, robotlar var ise çıkan arttıkça - yazacaktır :)
kumarhanede içeri girenin önemi olmaz, her girenin önüne kırmızı halı sererler :he:
yalnız içerden para ile çıkmak isteyene direk tökezi koyarlar :)
her PPF n altında dolar bazında %60 kardasınız yazıyordu, reklam süperdi :ok:
kusursuz zeka ürünü derim ben buna :kahkah:
nkolay 45 yaptı,işi kolaylaştırdı.
DİKKAT...
SOYGUN VAR...
IDL günlük EKSİ 0,21.
Daha fazla dayanamadım.Az önce elimdeki tüm sıfır stopajlı ZBJ'leri sattım.Nkolay 45 ve akbank 46 oran ile yola devam.
Keşke dün satsaymışım.11 aydır ZBJ hiç bir gün negatife düşmemişti.Artık yeter dedim.