Sayfa 51/106 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
Arama sonucu : 848 madde; 401 - 408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    borçlanma araçları fonu yarın iyi getirecek..ama sonraki gün ne olur bilinmez..
    ppf ye tahvil zorunluluğu gelince o da dalgalanmaya başladı..

bendekiler 0 stopajlı olduğu için biraz daha beklerim.. ama % 15 stopajlı olsaydı iyi bir oran bulsam mevduat yapmayı düşünürdüm..
    karar sizin tabii ki..
    Ben bugün sıfır stopajlı ZBJ'lerin bir miktarını satacam artık. Bugünkü mevduat karşılığı %5

2.  Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    % 10 stopajlı PPN fonunu sattım , 0,0292 günlük getiri nedir ya..

Vakbank 35 gün %46 dan bağladım 2 M+
    PPN son 1 ay %2.87 getirmiş, %10 stopajlı PPN yerine %15 stopajlı mevduattaki başa baş noktası %31.
    Çok mantıklı olmuş.
    Bunun yerine Özel sektör borçlanma araçlarına da bakmanızı öneririm. Eşlenikleri %45 ler civarında.
    Bu ortamda tek korkum 1 ay beklemek.

3. 35 günlük mevduat % 46 dan mı daha iyidir yoksa serbest para piyasası fon alıp kısa vade beklemek mi acaba ? Belki stopaj indirimi vs gelir ,,,

4.  Alıntı Originally Posted by xer Yazıyı Oku
    ppn son 1 ay %2.87 getirmiş, %10 stopajlı ppn yerine %15 stopajlı mevduattaki başa baş noktası %31.
    Çok mantıklı olmuş.
    Bunun yerine Özel sektör borçlanma araçlarına da bakmanızı öneririm. Eşlenikleri %45 ler civarında.
    Bu ortamda tek korkum 1 ay beklemek.
    %15 stopaj faİzİn gelİrİ Üzerİnden %15

%44 den baĞlananda %40 a denk gelİyor yanliŞim varsa dÜzeltİn

PPF VAR BENDE 0 STOPAJLI BOZUP MEVDUAT YAPMAK YERİNE 1-2 GÜN DAHA BEKLEYİM DÜZELECEKTİR.ESKİ 0.0011 GETİRİLERİNE DÖNECEKTİR.

5.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    35 günlük mevduat % 46 dan mı daha iyidir yoksa serbest para piyasası fon alıp kısa vade beklemek mi acaba ? Belki stopaj indirimi vs gelir ,,,
    Dün cevdet yılmaz açıklamış,stopaj değişikliği olmayacakmış.

Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Dün cevdet yılmaz açıklamış,stopaj değişikliği olmayacakmış.
    Stopajla ilgisi yok ki. Mevduatta da likid fonlarda da stopaj % 15 zaten. Likid fonlarda devlet tahvili % 10 var. Getiriyi tahvil eritiyor.

7. bu durumda başabaş gibi 35 günlük mevduat getirisi( % 46 ) ile serbest para piyasası fonu almak aynı duruyor...

Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    bu durumda başabaş gibi 35 günlük mevduat getirisi( % 46 ) ile serbest para piyasası fonu almak aynı duruyor...
    Serbest para piyasası fonu çok yaygın değil ki.

Sayfa 51/106 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •