Sayfa 50/108 ÝlkÝlk ... 40484950515260100 ... SonSon
Arama sonucu : 859 madde; 393 - 400 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - X

1.  Alýntý Originally Posted by Mathias Yazýyý Oku
    Böyle allengirli fonlarý nereden buluyorsunuz . Yýllýk yüzde 1-2-3 fazla getirecek diye girmemek lazým. Artýk büyük bankalarýn PPF lerinin dýþýna çýkýlmamasý gerekiyor .

Çok ilginç bir þekilde Ocak ayýnda 24 milyar olan fonun toplam deðeri ÞUBATTA!! 17 milyar ve mart da 2 milyarlýk çýkýþ ile 4 küsür milyara düþmüþ. Birileri þubat ayýnda çok fena satmýþ bu fonu. Neden acaba. Aktif bank! ýn Bir fonu sanýrým.
    ÝÞbankasýnýn 808 likit fonu da eksi getirmiþ. Hesabýna baktým.
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

2. 34 gün 46 dan baðlandý enpara dan...
    bu arada on plus da açýkta para býrakýyor miktara göre ve harcama sözü vs var taahhüt biraz sýkýntý bana göre; miktarý geçtim mi süre kaç gün kaldý gibi ek stres þu ortamda...
    ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

3. tahvil faizleri % 5 ekside.. borçlanma araçlarý fonlarýna yansýdý. getiriler gayet iyi.
    ppf lere yansýmadý 0.013 zbj..

4.  Alýntý Originally Posted by Joe Dalton Yazýyý Oku
    tahvil faizleri % 5 ekside.. borçlanma araçlarý fonlarýna yansýdý. getiriler gayet iyi.
    ppf lere yansýmadý 0.013 zbj..
    hocam dediðiniz gibi ppf'deki para gunluk getirisi % 0.15 gibi birþey yazmýþ. kýsa vadeli borçlanma aracýndaki para gunluk - (eksi) % 0.5 yazmýþ.

ppf'lerden fonlardan pek anlamýyorum. bu durum devam eder mi böyle ? ne yapmak lazým ? aylýk mevduat mý çözüm ?

5. % 10 stopajlý PPN fonunu sattým , 0,0292 günlük getiri nedir ya..

Vakbank 35 gün %46 dan baðladým 2 M+
    distance

6.  Alýntý Originally Posted by krabby Yazýyý Oku
    hocam dediðiniz gibi ppf'deki para gunluk getirisi % 0.15 gibi birþey yazmýþ. kýsa vadeli borçlanma aracýndaki para gunluk - (eksi) % 0.5 yazmýþ.

ppf'lerden fonlardan pek anlamýyorum. bu durum devam eder mi böyle ? ne yapmak lazým ? aylýk mevduat mý çözüm ?
    borçlanma araçlarý fonu yarýn iyi getirecek..ama sonraki gün ne olur bilinmez..
    ppf ye tahvil zorunluluðu gelince o da dalgalanmaya baþladý..

bendekiler 0 stopajlý olduðu için biraz daha beklerim.. ama % 15 stopajlý olsaydý iyi bir oran bulsam mevduat yapmayý düþünürdüm..
    karar sizin tabii ki..

7. bgp eksi getirmiþ ki bugün faizlerde düþüþ vardý, ilk defa görüyorum..

8. Cevdet açýklamýþ,stopajlarda deðiþiklik olmayacakmýþ.Demek ki dolara hücum duruldu gibi. Bakalým yarýnki swap hariç net rezerv ne olacak.Geçen hafta 65 milyar dolar idi.

Sayfa 50/108 ÝlkÝlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •