Arkadeşler kavga etmeye gerek yok .
Forum hepimize yeter neden üzüyorsunuz birbirinizi
Printable View
Arkadeşler kavga etmeye gerek yok .
Forum hepimize yeter neden üzüyorsunuz birbirinizi
Bana sormadın ama görüş yazayım
Piyasa % 100 kontrollü.
Ve bademspor tabiri de bence uygun.
Ne zaman hakiki yabancı gelir.
O zaman iş değişebilir.
Şimdi Hacivat karagöz oynatma görevi bademsporda SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın fışkırtma bekliyorum
Bu siteden medya player veya uydu cihazı bakmak lazım.
TV'dekiler hep sorunlu oluyor. Hava bulutlanınca uydu yayını gidiyor IPTV'ler çalışıyor.
Komşunun uydu cihazı bozlunca bendeki uydu cihazını verdim, yeni ne çıkmış diye bakıyorum şu an.
TV'de yansıtma özelliği olur ise eski bir akılı telefonun yansıtma özelliği kullanılabilir, o da bir alternatif. Eski bir LG telefon var oradan youtube açıp TV'ye yansıtıyorum arada. Bende eski bir laptop vardı birine medya player yaparsın diye vermiştim, wireless klavye ile kullanılabilir.
https://www.epey.com/medya-oynatici/...5YXQ6QVNDIjs=/
https://www.epey.com/uydu-alicisi/e/...0YSI7fX1fTjs=/
Bugün bir arkadaş dedi
Doğrumu bilmiyorum
Aracı kurumun da hisse senedi kredi oranının günlük faiz yüzde 30 olduğunu söyledi öle mi hakkaten ?
Günlük yüzde 30 çok değil mi ya
Yani 100 bin lirada 30 bin tl faiz mi ödüyorlar
Gunluk degil. Yillik faiz 30 la 40 arasiSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post6014174
Bugün yeterince soktuğun yetmedi mi?
Bi yavaş ya ..bi yavaş ..
Ben sana hep ne dedim ..hörmetli ol :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post5986073
Teknik anlamda ralli de bozulma yok
Kar al stop rakımızı belirleyip malda durmak mantıklı duruyor
Fiyatlar yükseldikçe kar al seviyesi yukarı çekilmeli
Olduda kar al stopu çalıştı oradan döndü yukarı o zamanda üzülmeyeceksin
Nasip bu kadarmış diyeceksin .
Rahmetli ustam Nur için de yatsın
Hep derdi . Poza girdiğin de deli vuruşacaksın karşında poz alan bunun niyeti ciddi anlamalı derdi .
Yani TEB yatırımın yapması gereken de bu long açısından
İş yattaki oyuncuyuda acaba ustam mı yetiştir di nedir bariz hareketlerimiz benziyor
Oda ben gibi oynuyor çünkü tek fark pozlar farklı
Longcuların ihtiyacı olan
Satış dalgası geldiğin de satışı yapana bugün olduğu gibi
Karşılayıp üstte tetikleyecek vuruşkanlık
Misal 40 lardan 70 e gelmesi güzel bir mesajdı satış yapana
Eğer bugün yapı kredi bozmasaydı pozu 2800 üstü olacağımızı düşünüyordum .
Çok sinsi ve haince oynuyorduk
peçetecide gelmiş ömrü buralarda peçete tutmakla geçti ne yapsın.:)
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.:)
Yarın tam techizat silahlarımı kuşanıp arenaya vuruşmaya çıkıcam, gazamız mübarek olsun, asfaltı ağlatcaz abi.
kalbi olan türübüne çıksın :drunk:
Fışkırtma demek günü en yükseğe kapanış demek, yükseklik korkusu olan varsa işine gücüne baksın
Eregl nin endeks ağırlığı 7.62 düşmüş.
kuşta 5.69 sazı eline alır 3. çeyrek her halde.
Eregli, kardemir, tup, ford, tofas, kchol, enflasyon muhasebesinin dograyacagi bankalar bist30 un topal ordekleri. Xu100-xu030 arasindaki fark 100 lehine daralmaya devam eder bence onumuzdeki surecte
https://www.akakce.com/tv-box/en-ucu...351102393.html
FP ürünü daha iyi ürünler mevcut, işinizi görür.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem engelliyeceksin,ergen kız gibi küstüm seni arkadaş listemden sildim .. hem hep okuyup saçma sapan cevap vereceksin :kahkah:
Bu olmadı ama :one::dvr::he:
Emmi yanlış anlama bak şimdi.
Bak bi kere geliyon dünyaya.
Varsa tv keyfin, git en kral tv neyse al. Geç gitsin. Günde 30 40 kazanan kaybeden belki fazlasını alan veren adamsın. Hiç canını sıkma hiç düşünme en kralını al Geç tv bu ya. ( ben 70 mi 75 mi Sony aldım ağzına kadar dolu bi araba para ödedik zamanında)
Böyle böyle her şeyimi en güzelini kullanıyorum bosversene yarına çıkacağının garantisi yok oradan kisacagin 3 kurusu palaya vermek var işin ucunda :)
Ozetle artık benim felsefem böyle doğrudur yanlıştır bilemem. Tutup bütün parasını harcayan birisi de değilim. Kullanmadığım hiç bir şeyi almam. Ama kullandığım bir şey ise en iyisini alırım. Kafa buna döndü bilemiyorum doğrusu yanlisi ama ben böyle rahatım.
Dallama cepten baktığında görüyorsun zaten
Perişan hallerini görüyorsunuz de mi !?
:rules::yahoo:
Gerizekalıya bak ya, ağzını da bozmuşlar
Bana da denizin ortasında çeken internet lazım Boğaz’da internet artık çekmiyor .
Bunun çözümünü bilen var mı
Şunu ekleyeyim. Ciddi sayıda sistemci var. Bunlar bireysel ama benzer sistemleri var. ( scalp, trend takip, vs.. )
Pala sürekli bunların sistemini çözüyor ve üstüne oynuyor.
Mesela Bozkurt un bugünkü dip tespiti doğru.
Ama o bu tespiti yaptığı için ( ve onunla sistemciler ) pala orayı çizme ihtiyacı duydu. ( Alpha decay araştırın )
Çizmemiş olsa çok kişi para kazanacak ama çok kişi kazanamaz bu piyasada. Anlatabiliyor muyum.
Makineler makineleri gondiklemek üzerine çalışıyor what a time to be alive dediği gibi kızıl götlü İngilizin.
Harelde sert hareket gelecek
Ne zaman burada kavga çıksa öle oluyor
Bi de herkesi içten seviyorum yemen birbirinizi guzum para gider gelir keyfiniz yerinde olsun koyun rahvan gitsin.
Neysen hadii ..
Bi kere daha diyorum gelin keyif yapın ..28 Haziran gibi ..yeminle değmez bu saçma sapan polemiklere ..
Ben ,mert45 olarak tüm bu saçma sapan yazılara son vermek istiyorum ve dostane gitmek istiyorum ..
Affetmek ve unutmak iyilerin intikamı :)