Originally Posted by
*Bozkurt
Kazanana niye kızıyorsun ki, bu platformda kazanan her zaman haklıdır, demek ki herif işi biliyor
Sittin sene o tuşu takmam daha, isterse poz. çürüsün
ben büüüle iyiyim, 2 dene lönk cetonum var krallar gibiyim. Duruma göre hoşuma giderse fiyat akşam pazarı ucuzluğunda bi dene daha makinaya atar duruma göre kâr olan varsa da günün tepesinde makinadan geri alırım.
Kazanana ne kızacam sen başka fırıldaklık peşindesin arkada bana yürüdüğün yorumu oku ama 2 kere tane tane oku anlarsın.Bundan sonra mütevazi olmuyacam buraya gelip benim kadar teknik anlamda yorumlama yapan varmı gerek tahta gerek pıst 100 ben ortalamamı bilirim sonuçta zarlar hilleli kontrollü ama sen çıkıp farklı muhabbete girersen senin anladığın goy goy muhabbeti ile cevap alırsın.Sonra algıya başlar veya öyle anlıyorsun dersinki KAZANANA neden kızıyorsun dersin.
Kendim kazanırken buraya graflar atıyorum ,özl den görüş isteye bilgim dahilinde cvp lar yazıyorum yetişe bildiğim kadarı ile KAZANANA kızan adam burada var 2*3 tane kendini ağırdan satıp topiğe hiç bir katkısı olmadan kasıntı tipler.Elimizden geleni yapıyoruz olay bu.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri