Sayfa 545/1003 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AGUSTOS VADE APSd +3.804

Ekim vadede +1521
    Son düzenleme : ABKA; 21-07-2022 saat: 20:43.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir tv. de smart özellik yok. ANDROİD BOX ALARAK disney +,youtube vs. girmek istiyoruz.

Bu tarz bir ürün kullanıp ,memnun kalan arkadaş varsa ürünü alacağım.

Ürünün sorunsuz olması,donmaması,kullanımın pratik olması ve özellikle disneye +girmesi önemli.1.500 tl ye kadar alabilirim.

Öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    samsung veya lg alabilirsin , bizimki samsung galiba eve gidince bir bakayim .

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Teşekkürler Bear_Bull abi
    Benim ekranada düşmüş 3219 ceton atılmış bugün makinaya gıcır gıcır, tahminimce 2780 ort. civarı olsa ve yarısı şort ceton varsayarsak bu cetonları not edelim,ayuların ilk vuruşma yeri olarak işaretledik
    Bugün de kasaya taze gıcır gıcır jeton atılmış, demek ki vuruşmanın 2.günü
    Bunuda not edelim ort. 2770 den varsayarsak bugün de 3804 ceton ilaveyle toplam 7bin civarı jeton oldu kasa
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kazanana niye kızıyorsun ki, bu platformda kazanan her zaman haklıdır, demek ki herif işi biliyor
    Sittin sene o tuşu takmam daha, isterse poz. çürüsün
    ben büüüle iyiyim, 2 dene lönk cetonum var krallar gibiyim. Duruma göre hoşuma giderse fiyat akşam pazarı ucuzluğunda bi dene daha makinaya atar duruma göre kâr olan varsa da günün tepesinde makinadan geri alırım.
    Kazanana ne kızacam sen başka fırıldaklık peşindesin arkada bana yürüdüğün yorumu oku ama 2 kere tane tane oku anlarsın.Bundan sonra mütevazi olmuyacam buraya gelip benim kadar teknik anlamda yorumlama yapan varmı gerek tahta gerek pıst 100 ben ortalamamı bilirim sonuçta zarlar hilleli kontrollü ama sen çıkıp farklı muhabbete girersen senin anladığın goy goy muhabbeti ile cevap alırsın.Sonra algıya başlar veya öyle anlıyorsun dersinki KAZANANA neden kızıyorsun dersin.
    Kendim kazanırken buraya graflar atıyorum ,özl den görüş isteye bilgim dahilinde cvp lar yazıyorum yetişe bildiğim kadarı ile KAZANANA kızan adam burada var 2*3 tane kendini ağırdan satıp topiğe hiç bir katkısı olmadan kasıntı tipler.Elimizden geleni yapıyoruz olay bu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Yav dayu sen neyin derdindesin, kim kazanırsa kazansın banane, masa orda istediği cetonu atar, er meydanı burası
    bak aganın biri bugün dibimi cizdi dedin ses ettim mi, birde mütevazilik yabmıycam diyorsun. Asıl mütevaziliği ben yapıyorum farkında değilsin
    Halen uzatıyorsun konuyu
    Piyasa bu olur büüüle şeyler, her zaman kazanamazsın, rahat ol yani
    Hamdım Piştim Yandım

6. Haa bu arada o cizdiğim dibinden yukarda işlem görüyor şuan o hacı aga pişman yani
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bear bull cvplamaya bilirsin size birşey sorucam ben badem spor diyorum siz belki daha farklı isimlendireceksiniz sizcede piyasa eskiye göre daha kontrollümü
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yav dayu sen neyin derdindesin, kim kazanırsa kazansın banane, masa orda istediği cetonu atar, er meydanı burası
    bak aganın biri bugün dibimi cizdi dedin ses ettim mi, birde mütevazilik yabmıycam diyorsun. Asıl mütevaziliği ben yapıyorum farkında değilsin
    Halen uzatıyorsun konuyu
    Piyasa bu olur büüüle şeyler, her zaman kazanamazsın, rahat ol yani
    tamam işte herkesle anladığı dille konuşuyorum .
    herkes işine baksın bundan sonra.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 545/1003 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •