Sayfa 549/1003 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
    Yarın tam techizat silahlarımı kuşanıp arenaya vuruşmaya çıkıcam, gazamız mübarek olsun, asfaltı ağlatcaz abi.
    kalbi olan türübüne çıksın
    Fışkırtma demek günü en yükseğe kapanış demek, yükseklik korkusu olan varsa işine gücüne baksın
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

2. 30 da hisse kalmadı o zaman
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Eregli, kardemir, tup, ford, tofas, kchol, enflasyon muhasebesinin dograyacagi bankalar bist30 un topal ordekleri. Xu100-xu030 arasindaki fark 100 lehine daralmaya devam eder bence onumuzdeki surecte

3. Emmi yanlış anlama bak şimdi.

Bak bi kere geliyon dünyaya.

Varsa tv keyfin, git en kral tv neyse al. Geç gitsin. Günde 30 40 kazanan kaybeden belki fazlasını alan veren adamsın. Hiç canını sıkma hiç düşünme en kralını al Geç tv bu ya. ( ben 70 mi 75 mi Sony aldım ağzına kadar dolu bi araba para ödedik zamanında)

Böyle böyle her şeyimi en güzelini kullanıyorum bosversene yarına çıkacağının garantisi yok oradan kisacagin 3 kurusu palaya vermek var işin ucunda

Ozetle artık benim felsefem böyle doğrudur yanlıştır bilemem. Tutup bütün parasını harcayan birisi de değilim. Kullanmadığım hiç bir şeyi almam. Ama kullandığım bir şey ise en iyisini alırım. Kafa buna döndü bilemiyorum doğrusu yanlisi ama ben böyle rahatım.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir tv. de smart özellik yok. ANDROİD BOX ALARAK disney +,youtube vs. girmek istiyoruz.

Bu tarz bir ürün kullanıp ,memnun kalan arkadaş varsa ürünü alacağım.

Ürünün sorunsuz olması,donmaması,kullanımın pratik olması ve özellikle disneye +girmesi önemli.1.500 tl ye kadar alabilirim.

Öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

4. Dallama cepten baktığında görüyorsun zaten
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bu Meksanın işini anlamak gerçekten zor .

Yine en düşükten boşalmış kendileri .
    Kurumlara kanalize olduğunuz sürece borsada kazanmak duble zor...iblis en az 20 kurumla sahtekarlık yapiyor hala meksa satmış yapı almış pehhhhhh...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6. Perişan hallerini görüyorsunuz de mi !?

Hayat hoş gerisi boş

7. Gerizekalıya bak ya, ağzını da bozmuşlar
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bana da denizin ortasında çeken internet lazım Boğaz’da internet artık çekmiyor .

Bunun çözümünü bilen var mı

Sayfa 549/1003 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •