Yiyigidi oldur hakkini yeme derler. Dayiyi 5.54 konusunda tebrik ediyorum. evet en son geleceği yer bencede kesinlikle 5.54. Aşağısı ucukluk olur bence.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Printable View
Yiyigidi oldur hakkini yeme derler. Dayiyi 5.54 konusunda tebrik ediyorum. evet en son geleceği yer bencede kesinlikle 5.54. Aşağısı ucukluk olur bence.
arkadaşlar niçin birileriyle tartışıyorum anlamışsınızdır artık
tartıştığım adamların seviyesi kalitesi bilgiside .ortata .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30f6b812e3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dd76134f78.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamda istenen bu... Öngördüğünüz 1.3 değdirip düşüş oldu. Bu demek değildir ki dahada çıkmaz. Benim beklentim yüksek 1.3 dada satış yazmadım. Hisseye bu kadar guvenenler 1.25-1.27 sattı. Adı da işi biliyor. Paylaşım lariniza lütfen devam edin. Takip eden biliyor neyin ne olduğunu...
vaybe adam taraftarda buluyor demekki bende hata var .
bende 117 leri bekliyorum prim yapıyor böyle yazmak :yes:
artık doların ne yapacağı veya oynayacağı band hedef'çileri ilgilendirmiyor. Olağan üstü durum olmazsa forumu meşgul etmeyelim.
Zaten herkes aynı şey söylüyor. FX'çi değilseniz buralarda al-sat kazancına değmez. Borsadaki fırsatlar daha cazip artık.
Hans: senin yorumlarına değer veriyorum, teknik hedeften ziyade ilk başlardaki gibi temel taraftan yaklaşırsan çok seviniriz. Eğer başka sayfalarda yazıyorsan bana özelden yazarsan sevinirim. Zira hedef'te temelcilik de bir yere kadar, biliyoruz keyfiyetleri.
Hedef için: 1.19-1.29 bandından çıkıp çıkmayacağı konusunu 100.500 endeks civarı sizlere bırakmıştım. Bir faiz indirimi beklentisi ile gidiyoruz. Bist'te bu seviye aşılamayacak olursa GAP'e doğru programı başlar. Hedef'te 1.23-1.24 dengesi tüm haftanın al-satçılarının dengesi bana göre.
Böylece herkesin hansa değer verdiği görülmüş oldu.
Benim nazarımda herkes kıymetlidir. Tartışmalar cok guzel. Kalp kırmadan devam etmesinden yanayım. Sayın baldayı ve sayın hans sizler bızım ıcın degerlı siniz. Bı de sayın yamuk cok degerlı. Crolix in Bı deyimi ile bitiriyorum. Hedefe gomulmeyin, hedefsiz de kalmayın.
Sayın baldayı sensiz burayı kapatalım daha iyi.
Sayın logar onyargılı olma derim.
Ben birşey demedim ki sadece hans a genel itibariyle değer verildiğini söyledim. Benim, hiçbir zaman özellikle hedef konusunda dayı bilmiyor dediğim bir yazı yok ve üzerine de lafım yok. Sadece genel bakışlarımız farklı ben genel olarak borsanın düşeceğini dolarin artacağını düşünüyorum bu yüzden hedefinde bilinçli olarak aşağıya bırakabileceğini düşünüyorum. Patron neden risk alsın ki.Yoksa ben hedefe güveniyorum. Ama makro ekonomi konusunda tamamen zıt görüşteyiz o da ayrı. ;)
Birlikten güç doğar .’ilk okul çocugu gibi küstüm oynamıyorum . Bunlar size yakışmaz . Hakaret ve terbiye sınırı aşılmadıktan sonra iki kut zıtıp birbirinin eksiğini tamamlar
Dayı sende cidden şeker hastalığı var mi?
Bu arada bu s400 konusu yüzünden gusgr yı kaçırdım.[emoji34]
Dayı dur nereye senden de çok şey öğrendik:-)
Burada herkesin katkısı önemli. Gereksiz coşturucu, bilinçli olarak korkutucu mesajlar olmasın, yönlendirici olmasından ziyade insanların karar almasına ışık tutan mesajlar olsun yeter.
Vicdansız adamlar yazmasın yani.
Kendini kaybedenlere de arada ayar vermek gerekiyor tabii.
fırsat buldun dimi komutan gibi birileri saldırıyor bende saldırayım diyorsun
sana yakışanda o . kaç kışi kuruşları bekliyordu olmaz dedim haklı çıktım
83 bine gelen borsada bile haklı çıktım . kötümser yazanların hepsi avuçlarını yaladı
sonra gelip benden daha çok hedefçi oldular satıncada aynı nakarata döndüler
ne yazdımda tutmadı hedefle ilgili birtane tutmayan yazımı bulamazsın
bedelli yemiş kağıtta öyle birden toparlanma bekleyemezsin
kötümser yazanlar ağayı ihya etti .
son olarak bana ayar verecek adam daha anasının karnından çıkmadı
bi adam iyimser olur hısse hakkında çooook iyişeyler yazarda
hısse düşerse saldırılır bir nebze . bizi aldattın denir
iyişeyler yazdım temeli hakkında kötü diyen daha çıkmadı çünkü yok
bana bu saldırılar niçin ozaman yükselecek dedim yükseldi
anlamak mümkün değil
Niye paratoner gibi her şeyi üstüne çektiniz? Böyle bir niyetim yoktu ama madem arandınız, sizin nezdinizde genele mesajımı tekrar vereyim..
Burada bilerek bilmeyerek insanları yanıltan biri olsun babam olsun tanımam herkesin önünde ifşa ederim.
Bazı konuları tekrar tekrar söylediğinde inandırıcı olduğunu zannedenler bilsin ki, Gobbels taklitlerini yemezler burada...
Size gelince, işinize bakın uzak durun benden.
bır süre yazmayacağım dedim arkamdan yazıpta bana cevap hakkı vermeyin
sayın cırolıx bırkaç kişi hakkımda olumsuz yazı yazınca sizide öyle değerlendirdim
burada bilerek yada bilmeyerek insanları yanıltıcı bır yazım varmı ? varsa yazarmısın
madem hakkı savunuyorsun borsayıda az çok biliyorsun
sayın hans ın bedeliden gelen parayı infoyu ideas ı yukarlardan almıştır ithamına neden
hiç cevap yazmıyorsun bunun mümkün olmayacağı hakkında neden yorum yapmıyorsun
spk nın buna asla izin vermiyeceğini
öyle bir işlem olsa kap a mecburi haber yapmaları gerektiğini neden yazmıyorsun
lütfen cevap
Burada kuruşa inecek diyen sadece galiba 1 kişi vardı yada en fazla iki kişi. Kim olduklarını da hatırlamıyorum. Ama tweterda uyuz vardı ona haddini bir ben bildirdim. Ve sonra beni engelledi zaten.
1.90 ları beklerken neler geldi . Dayıyıda kızdırdılar . Sende git dayı . Kurtlar kuşlar yesin yatırımcıyı 💁💁💁💁
Vay gece operasyonu merkez bankası başkanı cumayı cumartesiye bağlayan gece yarısi görevden alınmış. Anlamlı ben çok anlam yükledim.
senedi olmayan niye yorum yapar anlamadım...herkes kazanmak ister ama birileri patron uşağı olabilir. doğruyu yazanlar niye taşlanır. dayıyı takip etseydim maaliyet düşerdi.. dayı gibi ceserat edemiyoruz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5487f53d0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e489894370.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazmıyayım yazmıyayım dedim ama bir kaç günlük yazılar birikmiş diye hafta sonu okuduklarımdan sonra dayanamadım.
Dayı neden çırpınıyorsunki.
Bazı şeyleri anlayabilmek , belli bir miktar zeka gerektiriyor.
Sen ara ara yaptığın şeyleri yazarak bazı mesajları veriyorsun. Beklentilerinde ise daha geçen hafta cumartesi akşamı tokyo da Trump ın açıklamalarında, hem dolar hem de BIST için pazartesi açılış rakamı telaffuz ettin. Üstelik de o rakamlar genel olarak hadi canım o kadar da değil rakamları idi.
Pazartesi açılışı gördüğümde de yazmıştım. Bu kadar nokta atışını ancak Tüm Türkiye piyasalarını domine edebilecek çapta bir güç ayarlayabilir diye... Bu kadar yönü ve işlem zamanını tutturabilmek herkesin harcı değil.
Hatta seni Varlık Fonuna Başkan yapsınlar bari, petrol bulmaktan daha çok ekonomiye katkın olur dedik.
Sanki konjonktür stabilde, herşey normal seyrinde gidiyorda, beklentiler ve aksiyonlar hep aynı yönde olsun.
Bazen gösterge şişer düzeltme lazım dersin, dirençten satarsın, bazen çok düşer destekten alır tepkiye ornarsın. Trader böyledir.
Yatırımcı ile trader ı karıştırmamak lazım.
Yatırımcı uygun gördüğü yerden alır , düşer kalkar pek umursamaz belli bir vadede bekler , hedefine gelirse satar para kazanır.
Treder da uygun gördüğü yerden alır. Yatırımcı ile aynı hedefi görür ama anlık destek dirençlerde işlem yaparak daha fazla kazanma peşinde olur. Peki yükseleceğini bildiğin halde neden alıp satıyorsun mu denir. Yatırımcı bazen 1 e 2 kazanır, trader bazen aynı trend de 1 e 5 kazanır....
Dayı benim nazarımda trader, 1 e 5 in peşinde. HDFGS de gördüğü beklentiye gidene kadar 1 e 2 yapmaktansa, al sat ile hala hissedeki pozisyonunu koruyarak maliyetini düşürüp 1 e 5 kazanmaya odaklanmış. Bunu yaparkende kimsenin yapmadığı şekilde elini açık oynuyor.
Daha da anlamayana diyecek bir şey yok...
Ha bana sorarsan dayıcığım; sanırım biraz çok yazıyorsun kafaları karışıyor. Hani derler ya çok sevildiğin yere az git diye. Az yaz biz seni takip ediyoruz... Alacağımız mesajları içinden çıkarırız.
Niyeti bozuk , elinde mal olmadığını söylediği halde ne yapılması gerektiğini söyleyenler ve onlara takılanlar zaten sen çok da yazsan seni anlamayacaklar..
Kal sağlıcakla....
Sayın Bdayım,
Ben bir süredir hep aynı düzeyi korumaya çalışıyorum. Sizin veya etki düzeyinin yüksek olduğunu hissettiğim tüm yorumları burada masaya yatırıyorum. Hans Bey'e de, yaklaşık olarak, "temel yazsanız çok seviniriz, hedef rakamlarınız şu anda mevcut teknik analizle uyuşmuyor" dedim (kendisi daha 10 gün önce 1.10'lardan bahsederken yazdım)
Merkez bankası başkanı mevzuu olmasa burada rakam da yazacağım ama Pts öncesi yönlendirici olmayalım, hatta tek yorumla sakin olalım mal satmayalım derim. Pts herkes sakin olsun.
Sonuç olarak, ben sizin 6 ay önceki bdayım'dan artık daha farklı olduğunuzu düşünüyorum (ama sakin olun ve herkese saldırmayın:) Burada herkesten -3 yıllık yeni yatırımcılardan bile (daha yenisi borsa yatırımcısı olamaz)- çok şey öğreniyorum. Prenses de burayı terketmesin, Komutan da ve diğer arkadaşlar da. Herkes konuşsun, burası bizim kasaba artık. Geçici gelmiştim sevdim ben burayı :)))
Güzel bir forum sayfası oldu, ama bir gün herkesin malını toplar gider veya herkesin eline verir bu NKG;;; o yüzden, Hedef'e gömülmeyin, Hedef'siz kalmayın:)
Sayın zebun yorumunuz cok yerinde ve durumu ozetlemıs oldunuz. Tskurler.
sayın Zebun ya eğitimcisiniz yada fınansal okur yazar hangisi merak ettim ?