Sayfa 554/976 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. bi adam iyimser olur hısse hakkında çooook iyişeyler yazarda

hısse düşerse saldırılır bir nebze . bizi aldattın denir

iyişeyler yazdım temeli hakkında kötü diyen daha çıkmadı çünkü yok

bana bu saldırılar niçin ozaman yükselecek dedim yükseldi

anlamak mümkün değil

2. Niye paratoner gibi her şeyi üstüne çektiniz? Böyle bir niyetim yoktu ama madem arandınız, sizin nezdinizde genele mesajımı tekrar vereyim..

Burada bilerek bilmeyerek insanları yanıltan biri olsun babam olsun tanımam herkesin önünde ifşa ederim.

Bazı konuları tekrar tekrar söylediğinde inandırıcı olduğunu zannedenler bilsin ki, Gobbels taklitlerini yemezler burada...

Size gelince, işinize bakın uzak durun benden.

3. bır süre yazmayacağım dedim arkamdan yazıpta bana cevap hakkı vermeyin

4.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Niye paratoner gibi her şeyi üstüne çektiniz? Böyle bir niyetim yoktu ama madem arandınız, sizin nezdinizde genele mesajımı tekrar vereyim..

Burada bilerek bilmeyerek insanları yanıltan biri olsun babam olsun tanımam herkesin önünde ifşa ederim.

Bazı konuları tekrar tekrar söylediğinde inandırıcı olduğunu zannedenler bilsin ki, Gobbels taklitlerini yemezler burada...

Size gelince, işinize bakın uzak durun benden.

sayın cırolıx bırkaç kişi hakkımda olumsuz yazı yazınca sizide öyle değerlendirdim

burada bilerek yada bilmeyerek insanları yanıltıcı bır yazım varmı ? varsa yazarmısın

madem hakkı savunuyorsun borsayıda az çok biliyorsun

sayın hans ın bedeliden gelen parayı infoyu ideas ı yukarlardan almıştır ithamına neden

hiç cevap yazmıyorsun bunun mümkün olmayacağı hakkında neden yorum yapmıyorsun

spk nın buna asla izin vermiyeceğini

öyle bir işlem olsa kap a mecburi haber yapmaları gerektiğini neden yazmıyorsun

lütfen cevap

5. Burada kuruşa inecek diyen sadece galiba 1 kişi vardı yada en fazla iki kişi. Kim olduklarını da hatırlamıyorum. Ama tweterda uyuz vardı ona haddini bir ben bildirdim. Ve sonra beni engelledi zaten.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ben birşey demedim ki sadece hans a genel itibariyle değer verildiğini söyledim. Benim, hiçbir zaman özellikle hedef konusunda dayı bilmiyor dediğim bir yazı yok ve üzerine de lafım yok. Sadece genel bakışlarımız farklı ben genel olarak borsanın düşeceğini dolarin artacağını düşünüyorum bu yüzden hedefinde bilinçli olarak aşağıya bırakabileceğini düşünüyorum. Patron neden risk alsın ki.Yoksa ben hedefe güveniyorum. Ama makro ekonomi konusunda tamamen zıt görüşteyiz o da ayrı. ;)

buda cevapsız kalmasın

mokro mıkro dedin s 400 dedin borsa 100 bın oldu bunuda dayı bildi

borsa düşerse bendediydimdi dersin artık benim adımı alma yazılarında

bır daha ..

7. 1.90 ları beklerken neler geldi . Dayıyıda kızdırdılar . Sende git dayı . Kurtlar kuşlar yesin yatırımcıyı 💁💁💁💁

8. Vay gece operasyonu merkez bankası başkanı cumayı cumartesiye bağlayan gece yarısi görevden alınmış. Anlamlı ben çok anlam yükledim.

Sayfa 554/976 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •