Birisi illallah deyip sattý sanýrým
Birisi illallah deyip sattý sanýrým
Sen beni sevdin hans, bunu hissettiðim için, üþenmeden ve korkularýna çare olacak son bir yanýt vereceðim sana.
Bu forumun 34. sayfasýna gittim ve 0,85 ile ilgili mesajýmý buldum aþaðýya yapýþtýrdým. Ne yazmýþým birlikte okuyalým lütfen.
"Günaydýn 24 ünde bu mesajý yazdýktan sonra aranýzdan ayrýlmýþtým. Sevmediðim kötü bir formasyon var ve 0,85 gösteriyor dikkatli olun ben kenardan izliyorum. Dayým sen yine aða bilir diyeceksin biliyorum. Aðaya selam"
Tarih 4 Ocak'mýþ, hedefin o günkü rakamý 1,12 ve endeks 87,894 ü görmüþ. Bende burada ki arkadaþlarýmý uyaran bir mesaj yazmýþým. Grafik çizmemiþim, teknik çalýþma vs yapmamýþým, hedef vermemiþim, al dememiþim, sat dememiþim, o gün için endeks aþaðý giderse dikkat edin 0,85 görünüyor demiþim. Neyseki gitmedi. Þimdi bugün endeks 99,500 de. Dolayýsý ile endeks yukarý gittiði için benim beklentimde yukarý yönlü. Çok fazla þaaapma yani olay basit.
Kýzý oðlu espriside eðlenceli olmuþ. O zaman dayýmda patronun kayýnçosu oluyor... Geçen sene GK ya katýlýp kendisiyle sohbet etmiþliðide var hatýrlarsanýz. Ben yurtdýþýnda olduðum için katýlamamýþtým. Bu sene görüþürüzü umarým. Bol kazançlar.
Son düzenleme : Yamuk Prenses; 22-01-2019 saat: 15:31.
yamuk prenses beni yazýnýn içine almadan yazý yazamýyormusun yoksa
yazýlarýn hiç hoþuma gitmiyor pozisyonuna göre yazýyorsun gibime geldi
Evet sevdim seni prensesim ama keþke daha açýk ve detaylý yazsan.. yani endekste 85000 leri bekliyorum.. endeks düþerse ,85 leri görebilir diye.. þu anda da yine aynýsýný yapýyorsun oldukça yüksek fiyatlar öngörüyorsun.. ebdeksle baðlantýlý mý yorumun yoksa endeksten baðýmsýz mý? Mesela yýl sonu kar rakamýný ne bekliyorsun ve fiyatý nasýl etkiler.. veya 32 milyonluk nakit parayý nereye harcadýðýna dair yapýlmasý gereken açýklama neden yapýlmadý hala.. yapýlan yatýrýmlarýn açýklanmasý nasýl etki yaratýr hisse üstünde.. gerekçeli yazarsan biz de istifade ederiz sevgili prensesim.. lütfen biraz daha detay
Yamuk prenses sen kimsin mesela bizi biraz aydýnlatýrmýsin? Nerede oturuyorsun ne iþ yapýyorsun gerçekten kadýn misin? Neden hedeftesin?
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Bu hisseyi seviyorum ve takip ediyorum çünkü bana para kazandýrýyor. Bu forumu seviyorum. Onun için uzunca bir zamandýr buradayým 2 yýl oldu sanýrým. Dayým, bu senden son bahsediþim, artýk yazdýklarýmda sana takýlmayacaðým. Birde, pozisyonuma göre yazmýyorum, hissettiklerime göre yazýyorum. Yukarý gideceðini hissettiðimde pozisyon alýyorum belki bundan dolayý böyle düþündünüz. Bundan sonra yazdýklarým kendimce anlamlý olacak, sizler ayrýca bir anlam yüklemeyin.
Yer Ýmleri