Sayfa 140/976 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 24,25,26 azar azar ilave,pasta kademe koyabilecek biri var mı

2.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    24,25,26 azar azar ilave,pasta kademe koyabilecek biri var mı
    maç yeni başlıyor acele etmeeee ytd

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    maç yeni başlıyor acele etmeeee ytd
    Kağıt 1,10 lardayken de aşağı yönlü beklentide olanlar bitmiyor harekete başladığında da.. bu kadar olumsuz beklentiye sahip arkadaşların bu hissede ne işi var merak ediyorum.. Allah razı plsun hep bizi düşünüyorlar.. 1,10 a satıp 1 in altında almamız içün bizi aydınlatıyorlar sağolsunlar.. bu kadar iyi arkadaş topluluğu başka hissede yoktur

4.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Kağıt 1,10 lardayken de aşağı yönlü beklentide olanlar bitmiyor harekete başladığında da.. bu kadar olumsuz beklentiye sahip arkadaşların bu hissede ne işi var merak ediyorum.. Allah razı plsun hep bizi düşünüyorlar.. 1,10 a satıp 1 in altında almamız içün bizi aydınlatıyorlar sağolsunlar.. bu kadar iyi arkadaş topluluğu başka hissede yoktur

ben olara kızamam sayelerinde dünya kadar mala sahip oldum bedavadan

5. Demirelin sözleri geliyor aklıma, ama geçmişte yaşamayı bırakmak gerekliliğide bu işin bir parçası. Karmaşık ve değişken bir sistemle başa çıkmak için kimin ne söylediğine bakmak yerine, kendi yetkinliklerini arttırmak ve başa çıkabilecek yeni sistemler geliştirmek en doğrusu olur. Yoksa başkalarını suçlar durursun...

6. millet satarken alacaksın alırken satacaksın

hıssenin temeli sağlamsa hıçbir zaman kaybetmezsin

7. Zamanında everesti geçmiş,şimdi küçük tepecikleri aşamıyo;arkasından ittirdikçe kafasına bastırıyolar...

8. Gene mantara bağladı,habire destek atıyoz ama nafile

Sayfa 140/976 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •