Tca % +1.41
Zpf % +0.67
Mps % +1.38 / 2,090461
Printable View
Tca % +1.41
Zpf % +0.67
Mps % +1.38 / 2,090461
29.09 /
1120 üstündeki her kapanış yukarı potansiyeli artırıyor. Beklenmedik bir habere gelen seans içi 1120 altı satışların hızla hacimle karşılanması da hareketin bir miktar yukarılara yönlenme isteğinin önemli işaretlerinden kanımca. Bu ihtimal her geçen gün güçleniyor. Kısa vade 1160 / orta vade 1245 hedeftir
Dolarda 7.50-7.80 konsolidasyon süreci senaryosu bugün itibarı ile iptal oldu. Dolar yeni hedeflerini arayacağını, beklemeyeceğini gösterdi bugün 7.80 üstünde geçen işlemlerle . Para politikasında değişiklik olmadıkça da devam edecek anlaşılan yukarı iştah. Doları sakince dışarıdan izleyeceğim bir süre.
fil, eib, ıdy ve gbc biriktiriyorum bu aralar hala. eurobond fonlarımı ve hisse fonlarımı artırmadan bekliyorum ( çok çok az nnf ve mps aldım) , ilk geri çekilmede onlara da yönleneceğim.
Bol kazançlar.
eid bir ara + 0,7 idi
yarım saatte yalan bir haberle -0,5 oldu
O haberi yapanı bir bulsam saygılarımı sunacağım.
Mps in portföyü tam bu havalara uygunmuş. Keşke 1-2 ay önce inceleseymişim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EIB bugün çok güzel (+ 0.29)
Değerli arkadaşlar merhaba . Ziraat Bankası'nda aldığımız fonları ( ZİRAAT 'in kendi fonları ) satış yaparsak hesabımıza daha erken girer mi satışımız ? Yani öğleni beklemeden sabah hesabımıza geçer mi ? Çok teşekkür ederim cevaplayacaklar için.
Dardanel TCD yi goturuyor.
TKF genelde bu tarz hisselere girmiyor, daha saglamci.Cok memnunum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam gbc halihazırda altın etf ve türevleri ağırlıklı o yüzden şimdilik altın çok coşmadıkça artırıyorum. Ama uzun vadede onun için çok açık bir kriterim yok açıkçası. Çünkü içeriğindeki etflerin nevini ve türünü değiştirebilen bir fon. Portföy çeşitlendirmek için aldım, bir çok anlamda iyi bir fon. Bulunmasında yarar var portföylerde.
Bu arada 4 hisse fonumdan herhangi biri 3-4 aylık vadede zayıflarsa; yani getirisi değil endekse relatifi durursa ilk yedeğim opi ve ophden biri hisse fon tarafında.
Ama vardır bir bildiğiniz bol kazançlar.
İçeriği nedir ustadım gbc nin,
Bende mac ve oph değiştirmeyi düşünüyorum bugun yarınRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba hocam , şu anda altın etf ve türevleri ve bir miktar medikal/sağlık etf'leri var ( bunları yeni eklemeye başladı). Ancak dediğim gibi etf yüzde ve içeriklerini değiştirebilen bir fon. Ancak oldukça volatildir, betası çok yüksektir, kısa vade değil uzun vadede anlamlıdır.
Bu nasıl bir his acaba
https://www.bloomberght.com/almanya-...-kaldi-2265455
Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) öncü verilerine göre, ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Eylül 2019'un aynı ayına kıyasla beklentiler üstünde eksi yüzde 0,2 seviyesine geriledi. Beklenti enflasyonun eksi yüzde 0,1 olması yönündeydi.
Ülkede enflasyon, Eylül'de aylık bazda ise yüzde 0,2 düşüş kaydetti.
IPB nin bugün yaptığı rekordu sanırım, bir günde %11 yapn başka hatırlamıyorum. Cam hisseleri ve türevle gelmiş olmalı. Fakat dün tavan olan camlar bugün yerlerde, bugün fon -1 bile getirse büyük başarı.
Son bir ayda cok cıkış yapmış, 5 yıldır grafik sabit faiz gibi dümdüzRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eib nin maşallahı var bugün. Tkf hesap ne çıkmıştı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet üstat Borusan tavan yapmasa eksi daha da fazla olurdu galiba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumlarınıza katılıyorum.
Yanlız Bu biriktirme esnasında ortalama maliyet hesaplayabiliyor musunuz?
Yoksa ihtiyaç duymuyor musunuz zaten uzun vade tuttuğunuz için?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin ilginç tarafı dün takip amacı ile küçük bir miktar alım girmiştim. Ve o %10,80 pirimli fiyatı ile alım gerçekleşti. Yarın ne olur bilinmez. Ama fon büyüklüğü 11,5 milyon tl olduğu için fonu yönetenler alım satım yöntemleri gibi hareket tarzı ile durumu idare edebilirler mi? Acaba. İstanbul portföyün çok fazla fonu yok. Özel fonlar dışında getirisi pek iyi fonu da yok. Acaba yatırımcı çekmek için mi yoksa TCD gibi bir fon olmak için mi; şimdiye kadar iyi gittiler. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Göreceğiz.
ıpv 0,67
tdg 0,65
ıpj 1,23
tta 1,26
tte 1,75
Altın ons fiyatına dikkat. 25 eylül de1860 li fiyat seviyesinde yönünü yukarı çevirdi. 29 eylül itibariyle 1895 seviyelerinde işlem görüyor. Bence 1900 - 1920 seviyeleri önemli. Eğer bu seviyeleri geçerse 2000 hedef olur. Aksi takdirde yön yine aşağı ve geldiği yerlere döner. Dikkatli olmak gerekir.
TÜİK rakamlarına şüpheyle yaklaşmayan kalmamıştır
Sanırım bir grup akademisyen, günlük olarak enflasyonu hesaplayan bir çalışma yapmışlar.
https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...036707844?s=19
Uzun vade için hiç sorun yok
Ama kısa vadede biraz gevşeme olabilir gibime geliyor
Bende takviye yapacağım ama biraz ortamı bir göreyim diyorum.
Bu arada bizim CDS'ler zaten uçmuş vaziyette onlarda da geri çekilme olursa yerli eurobond fonları iyi getirir.
NNF nin bugünkü getirisi belli mi?