Sayfa 554/1002 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Evet üstat Borusan tavan yapmasa eksi daha da fazla olurdu galiba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O kadar banka ve thy ile bekleyeceğiz bir süre
    EID'nin yanında genede gözüme hoş gözüküyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    29.09 /

1120 üstündeki her kapanış yukarı potansiyeli artırıyor. Beklenmedik bir habere gelen seans içi 1120 altı satışların hızla hacimle karşılanması da hareketin bir miktar yukarılara yönlenme isteğinin önemli işaretlerinden kanımca. Bu ihtimal her geçen gün güçleniyor. Kısa vade 1160 / orta vade 1245 hedeftir

Dolarda 7.50-7.80 konsolidasyon süreci senaryosu bugün itibarı ile iptal oldu. Dolar yeni hedeflerini arayacağını, beklemeyeceğini gösterdi bugün 7.80 üstünde geçen işlemlerle . Para politikasında değişiklik olmadıkça da devam edecek anlaşılan yukarı iştah. Doları sakince dışarıdan izleyeceğim bir süre.

fil, eib, ıdy ve gbc biriktiriyorum bu aralar hala. eurobond fonlarımı ve hisse fonlarımı artırmadan bekliyorum ( çok çok az nnf ve mps aldım) , ilk geri çekilmede onlara da yönleneceğim.

Bol kazançlar.
    Yorumlarınıza katılıyorum.

Yanlız Bu biriktirme esnasında ortalama maliyet hesaplayabiliyor musunuz?

Yoksa ihtiyaç duymuyor musunuz zaten uzun vade tuttuğunuz için?

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam gbc halihazırda altın etf ve türevleri ağırlıklı o yüzden şimdilik altın çok coşmadıkça artırıyorum. Ama uzun vadede onun için çok açık bir kriterim yok açıkçası. Çünkü içeriğindeki etflerin nevini ve türünü değiştirebilen bir fon. Portföy çeşitlendirmek için aldım, bir çok anlamda iyi bir fon. Bulunmasında yarar var portföylerde.
    Bu arada 4 hisse fonumdan herhangi biri 3-4 aylık vadede zayıflarsa; yani getirisi değil endekse relatifi durursa ilk yedeğim opi ve ophden biri hisse fon tarafında.
    Ama vardır bir bildiğiniz bol kazançlar.
    Hocam sizinde belirttiğiniz gibi oph kötü değil ama iyi bir yedek oyuncu. Bende asıl oyunculara geçmek istedim biraz

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Yorumlarınıza katılıyorum.

Yanlız Bu biriktirme esnasında ortalama maliyet hesaplayabiliyor musunuz?

Yoksa ihtiyaç duymuyor musunuz zaten uzun vade tuttuğunuz için?

Ziraat bankasında yatırım hesabında fonların ortalama maliyeti yazıyor hocam. Hesaplıyorum tabii, her vadede getirilerini , performanslarını vs. bir yandan da.
    Çok kapsamlı bir excel tablom var, her türlü veriyi oraya giriyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    IPB nin bugün yaptığı rekordu sanırım, bir günde %11 yapn başka hatırlamıyorum. Cam hisseleri ve türevle gelmiş olmalı. Fakat dün tavan olan camlar bugün yerlerde, bugün fon -1 bile getirse büyük başarı.
    İşin ilginç tarafı dün takip amacı ile küçük bir miktar alım girmiştim. Ve o %10,80 pirimli fiyatı ile alım gerçekleşti. Yarın ne olur bilinmez. Ama fon büyüklüğü 11,5 milyon tl olduğu için fonu yönetenler alım satım yöntemleri gibi hareket tarzı ile durumu idare edebilirler mi? Acaba. İstanbul portföyün çok fazla fonu yok. Özel fonlar dışında getirisi pek iyi fonu da yok. Acaba yatırımcı çekmek için mi yoksa TCD gibi bir fon olmak için mi; şimdiye kadar iyi gittiler. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Göreceğiz.

6. ıpv 0,67
    tdg 0,65
    ıpj 1,23

7. tta 1,26
    tte 1,75

8. Altın ons fiyatına dikkat. 25 eylül de1860 li fiyat seviyesinde yönünü yukarı çevirdi. 29 eylül itibariyle 1895 seviyelerinde işlem görüyor. Bence 1900 - 1920 seviyeleri önemli. Eğer bu seviyeleri geçerse 2000 hedef olur. Aksi takdirde yön yine aşağı ve geldiği yerlere döner. Dikkatli olmak gerekir.

Sayfa 554/1002 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •