Birşey değil, 51-79 arası döviz kira taşıyor ama, döviz katılım hesabı falan derken diğer döviz kira fonlar kadar olmasa da onlarla aynı yönetiliyor.
Bende Ziraatın Zpf var, fondaki kiraların büyük kısmı Hazine'nin yada kamu bankalarının çıkardığı döviz kira sertifikaları.
Qinvest'in KIS fonun içinde de Umman vs gibi yabancı ülkelerinde kira sertifikaları var. Örneğin bu fonun sayfasında şöyle deniyor;
İleride hüsrana uğramamak adına fonlara yatırım yapmadan önce, her türlü çapraz sorgulamalar yapmak gerek.Fon portföyünün ağırlıklı ortalama kredi derecelendirme notu yatırım yapılabilir (BBB-) seviyede olmakla birlikte, daha alt düzey kredi notlarına kısmi yatırım yapılabilmektedir.
https://www.qinvestportfoy.com/~qinv...doviz-fonu-kis
AZİMUT GMA'da tefasta görünen dağılıma göre hisse oranını baya bir artışmış %44 olmuş neredeyse. Temmuz son haftada ki bist düşüşüne %33 hisse ile katılmışlar. O süreçte ki gibi bir düşüş olursa bir 3 ay daha bekletir yatırımcılarını iyimserliklerinin sebebini merak ediyorum.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
aktif rasyonun gevşetilmesi borçlanma araçları fonları için negatif, eurobondlar dövize bağlı olduğu için onlar etkilenmeyebilir.
teşekkür ederim cevaplar için, demek oluyormuş arada. 7.80 üstünde de işlem geçmesi çok kaygı verici gerçekten. 7.80 çok güçlü bir ana pivot ve direnç. Üstünde günlük kapanış olmamalı.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
merkez bankasi istedigi zaman acilen toplanip karar alabilir
yurtdisi cosmusken bu kapanis yakismadi bize
Sn. Tradestop, Bu katılım fonları tarafı ile ilgili sık sık verdiğiniz çok değerli bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten. İnanılmaz katkı veriyor şahsen bana.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri