Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İşin ilginç tarafı dün takip amacı ile küçük bir miktar alım girmiştim. Ve o %10,80 pirimli fiyatı ile alım gerçekleşti. Yarın ne olur bilinmez. Ama fon büyüklüğü 11,5 milyon tl olduğu için fonu yönetenler alım satım yöntemleri gibi hareket tarzı ile durumu idare edebilirler mi? Acaba. İstanbul portföyün çok fazla fonu yok. Özel fonlar dışında getirisi pek iyi fonu da yok. Acaba yatırımcı çekmek için mi yoksa TCD gibi bir fon olmak için mi; şimdiye kadar iyi gittiler. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Göreceğiz.
    Eskiden B tipi gibi yönetiliyordu, IST nin %3-4 uzeri getiriyordu yillikta.

Bur diger fon ISV gibi kodu olan baska bir fonla birleşip esik degeri degistirdiler. Yoneticileri iyi, ben basarili olacagini düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    tta 1,26
    tte 1,75
    Finans TGD yurt dışındaki yabancı bondlara yatırım yapıyor. IPV ise yurt içi bondlara sanırım. Ve TGD nin getirisi bir kaç puan daha iyi. TGD tamam da IPV kur farkından etkileniyor mu? Yoksa sadece CDS mi etkiliyor?

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans TGD yurt dışındaki yabancı bondlara yatırım yapıyor. IPV ise yurt içi bondlara sanırım. Ve TGD nin getirisi bir kaç puan daha iyi. TGD tamam da IPV kur farkından etkileniyor mu? Yoksa sadece CDS mi etkiliyor?
    IPV hem kur farkından hemde CDS'ten etkileniyor.
    Aslında TDG'de içindeki tahviller kime aitse onların CDS'inden etkileniyor.Ayrıca ABD tahvil faizleri de etkili TDG'de.

4. TÜİK rakamlarına şüpheyle yaklaşmayan kalmamıştır

Sanırım bir grup akademisyen, günlük olarak enflasyonu hesaplayan bir çalışma yapmışlar.

https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...036707844?s=19

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    IPV hem kur farkından hemde CDS'ten etkileniyor.
    Aslında TDG'de içindeki tahviller kime aitse onların CDS'inden etkileniyor.Ayrıca ABD tahvil faizleri de etkili TDG'de.
    Sayın myfinans bu ikiliye ilave yapmak fikrim var ne dersiniz

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Sayın myfinans bu ikiliye ilave yapmak fikrim var ne dersiniz
    Uzun vade için hiç sorun yok
    Ama kısa vadede biraz gevşeme olabilir gibime geliyor
    Bende takviye yapacağım ama biraz ortamı bir göreyim diyorum.

Bu arada bizim CDS'ler zaten uçmuş vaziyette onlarda da geri çekilme olursa yerli eurobond fonları iyi getirir.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Uzun vade için hiç sorun yok
    Ama kısa vadede biraz gevşeme olabilir gibime geliyor
    Bende takviye yapacağım ama biraz ortamı bir göreyim diyorum.

Bu arada bizim CDS'ler zaten uçmuş vaziyette onlarda da geri çekilme olursa yerli eurobond fonları iyi getirir.
    teşekkür ediyorum. Ortamdan beklentiniz nedir peki

8. NNF nin bugünkü getirisi belli mi?

Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •