Videoyu kaldırdılar ben 2.seri bekliyorum aşı olmayanları da şöyle ayırt edicez diye
+ Kaç para verdiler videoya kim bilir
https://i.hizliresim.com/fx3hjxx.
Printable View
Videoyu kaldırdılar ben 2.seri bekliyorum aşı olmayanları da şöyle ayırt edicez diye
+ Kaç para verdiler videoya kim bilir
https://i.hizliresim.com/fx3hjxx.
Ortadoğu mu oluruz derken Meksika olacağız galiba.
Buradakilerde pala carteline katılır artık.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Ülke Meksika ya dönmüş.
Fetöden sonra başka bir grupla yol alınmış.
Ama gruplar arasında güven kaybolmuş.
Kimse kimseye güvenmiyor herhalde.
Hakkımızda hayırlısı diyelim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülke batsa da çıksada ekonomi çökse de bunların gitmesi lazım. Bir insanların kulaklarına sarı küpe takmadıkları kaldı onuda yapsınlar. Bir milletle bu kadar mı dalga geçilir sorumlular kimse görevden alınmalı yazık..
Sokaktaki iti köpeği küpeler gibi, ahırdaki sığırı koyunu küpeler gibi reklam çekmişler. Bir millet daha nasıl aşağılanabilir. Öz yurdundunda köle gibi muamele görmek. Paramızi aldıniz, hayallerimizi aldıniz, özgürlüğümüzü aldiniz , simdide reklamini cekip dunyaya afise ediyorsunuz.
Ulkede manzara pek degismemis. Degismeside cok zor.
Milliyetci kesim mafya ve cete
Solcu kesim devlet dusmani ve komprador
Dinci kesim sahtekar ve hirsiz
Laik kesim militarist ve darbeci uretiyor.
@PoliciaAntiNar Buenaventura'da,
Türkiye'ye gönderilen ve yaklaşık 265 milyon dolara mal olacak 4,9 ton kokain ele geçirildi. (Peker'in bahsettiği)
Bu para peşin mi ödendi? Yoksa, İZMİR liman teslimi mi ödenecekti?:)
Ya AĞAR ve ekibinin paraları gitti,ya da KOLOMBİYALI escobarın malı...
VIOP yerine, kokain teslimatlarını da yazalım ki,gündemden uzak düşmeyelim...
Not
Piyasa fiyatı,perakandede gram 236 USD.. denmekte..
darkweb e, izmir teslim fiyatına henüz bakamadım..
Piyasa ederi ise perakende de 1.156 milyar USD:.. fena kazanç değil...
İRAN Merkez Bankasını soyan ekibin başındakine ihracatçı madalyası verdik..
Adamı ABD'de savunduk... Pasaport temin ettik...3 bakan ve sayısız bürokrat ihya oldu...
HALKBANK'ı feda ettik... (sonu malum)
ÜLKE'ye bak...
Kolay yoldan para kazanmak hedef,değerlere aldırış etmeden ,yeter ki kazanç olsun...!!
Yurt dışında sol cenah , özgürlükler için mücadele eden,din-vicdan özgürlüğünü savunan,aksiyon alan kesimdir.:bravo:
Bizde ise, milletine'' göbeğini kaşıyan adamlar'' diye hakaret etmeyi meziyet bilen,değerlerle (özellikle dini) konularda yasakçı olmayı ve aykırı yaşam tarzını modernizim olarak gören bu yüzden ''HAMSİ KAVAĞIN TEPESİNE ÇIKSA BİLE'' DEMOKRATİK YÖNTEMLERLE İKTİDAR OLAMAYAN...kesim anlaşılır....İster Anadoludaki dedelere sorun isterseniz %70 lik halka sorun.
Daha var da ..Bu kadarını söyleyeyim.
KAKO...dan dolayı beyin melekeleri sekteye uğramış olduğu ilk başta gözlemlenebilen bir mafya bozuntusunun ,başkasının kaleme
aldığı belli olan (o analiz beyinden çıkamaz,doğru yanlışlığını kastetmiyorum) bir video paylaşımı neden bu kadar gündem olur.
Zaten M.A denilince BOLU-HENDEK-SAPANCA Bermuda Üçgeni ve BEYAZ TOROS sendromu canlanır.Gidin o zatı doğudaki halka sorun.Bu bilinmedik bir olay değil.
https://r.resimlink.com/CWM9vAxd.png
sizde çizn demiştim, enflasyon datası sonrasında gelişen yükselişi takip eden düz yelpazeye ters yelpaze ile karşılık verdim
çünkü bir realize geldi, ama bu gelen realize hangi yelpazeleri aşağı geçerse kalıcı olupta benim 3 haftalık beklentimle (7.75) buluşabilir, aşağıda sadeleştirecem
İslamcı Entellektüel Dücane Cündüoğlu
Artık ne oluyorsa, YOUTUBE üzerinden izliyoruz.
Ne oluyora GERÇEKTE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İZLİYORUZ..
Tartışmalar TV lerde olmuyor,buralarda oluyor..
Çünkü çok derin adaletsizlikler var,derin baskılar var,korkular var...(devamı...)
https://www.youtube.com/watch?v=kUWX9vPjbKw&t=231s
TANRI VARSA HER ŞEY MÜBAHTIR..
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:
Türkiyede, Müslümanlık buysa ben Müslüman değilim diyen insanlar ortaya çıkmaya başladı
https://t24.com.tr/video/saadet-part...-basladi,38808
https://r.resimlink.com/hvxNjsz.png
yeşil oval aşağı yönde öncelikle daha kalıcılık içinse ilk mavi yelpaze aşağı geçilmeli, bu yönde takip hem yükselişe katılanları hem de düşüş bekleyenleri destekleyecektir
çene suyu plav dan devam
-Reis! Mehmet Cengiz'in 1 milyar vergi borcunu ne yapalım?
+Silin gitsin
-Ali Ağaoğlu batıyor 1.5 milyar lazım
+Verin gitsin
-Demirören'e 700 milyon $
+Ödeyin gitsin
-Kalyon'a 9.5 milyar lazım
+Kurtarın gitsin
+Esnaf batıyor ne yapalım?
+Hakkını helal etsin
#HelalEtmiyorum
Alıntıdır.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Milli irade tecelli etsin.Ek 27317
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
O hobidikler zaten niyetleri belli,bahane arıyor..Müslüman olun -olmayın kimsenin umurunda değil.Zübüklere her zaman var olacaktır.
KİŞİ niyeti ne o ise onu görür(algıda seçicilik).
Gel seni gerçek MUTTAKİ-MÜSLÜMANLARLA tanıştırayım.Tüm hayatını mütevazi olarak,malını dağıtarak,öğrenci yetiştiren ve HACATTEPE TIP(İNG) kazandığı halde okumamış,dünyaya tamah etmemiş zeki inançlı kişiler göstereyim.Onları görünce tüm hayatlarını değiştirecekler mi?
Bu hobidikler dürüst olsun.İster inan ister inanma,kimsenin umurunda değil. .herkes gerçek pozisyonun doğruluğunu son nefesinde görecek.ama kıvırmasınlar ve zubuk bir kesimi bahane göstermesinler.
hocam akıllı dürüst zeki insansın. mesaj yazsam yardım istesem hiç üşenmeden cevap veriyorsun. doğruya doğru.
burda akıllı geçinen akşama kadar yazan tipler var, işin düşüp bir şey sorsan cevap bile vermiyor. neyse. o başka.
ama bu tür mevzular açılınca her tr vatandaşı bence şunu demeli "savcılar hemen araştırsın, cep tel sinyallerine bakılsın dedikleri doğru mu?"
sadece bu kadar.
bak çok objektif yazdım.
Mehmet boynukalın tweet attı soğudum,Sibel can göbek attı ısındım,MEHMET ALİ ERBİL türbeye gitti kaynadım...:)
Temel hayat felsefesinin dinamiklerini başkasının o yoldaki duruşuna göre şekillendiren ilk başta KENDİNE SAYGISIZLIK ETMİŞTİR
Araştırmaları gerekiyor.Bu ülkede 4 şahsın tonlarca rüşvet aldığını gördük(halkbnk vs.).İddialar araştırmalı ve özellikle 2 şahıs
hakkında benimde kuvvetli şüphelerim var.
Benim burada zorlandığım bir organize suç örgütü liderinin yön vermesi.HA DİYECEKSİNİZ, önemli olan ihbardır.ihbarı kimin yaptığı önemli değil,o da doğru..
Birazda o kadar çok olay gördük ki,bunlar beni şaşırtmadı.50 MİL EURO rüşvet,yolsuzluklar,mafya-siyaset ilişkisi...
BU iddialar bu toplum için vakayi olağan gibi...MALESEF..
Elbette başkasının söylemleri yada davranışlarına göre olmuyor bu değişimler, bu tür şeyler bazen kişinin inandığı değerleri daha keskin araştırıp çok boyutlu sorgulamasına neden oluyor...
Daha önceden çok inançlı ve ihlaslı bir kişide olabilir veya tam tersi...
Bu tür olaylar genellikle katalizör oluyor ve bazı insanların dönüşümünü hızlandırıyor..
Bire bir bu süreci yaklaşık 10 yıl içinde şahsen kendim yaşadım...
Ama hiç bir zaman kendime saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum bilakis asıl o süreçte aydınlandığıma inanıyorum...
2010 yılları civarı hızlı iflasların olduğu sene,
Bursa'da İplik Boyama/Dokuma/BAskı gibi tekstil şirketleri battı,el değiştirdi..
Doğudan gelen işadamları adı altında( ne olduğu bilinmeyen/tanınmayan) insanlar türedi..
15 mil.USD, 20 milyon USD bastırdı,nakit boyahaneleri satın aldı. İnegölde de bu devirler çok..
Uyuşturucu/PKK parası nerelerde aklanıyor bilen var mı?
Bugün herhangi bir bankadan milyon USD üzerinde havalelerde, MASAK bilgilendiriliyor..
Doğudan gelen biri 15 milUSD nakit yatırıyor bankaya ve bankaya borcunu kapatıp şirketi üzerinden parasını
aklamaya devam ediyor.. Kaynağı soran var mı? YOK sanırım..
Yüksek faizli borçla çalışan sanayi firmaları eldeğiştirdi,
Bursa ile alakası olmayan DOĞULU vatandaşlar
tarafından satın alındı..
Hatta 1 tanesi, Uludağa çıkarken çekirgenin üstünde büyük bir oteli de fazla
parası olduğu için, boyahane ile birlikte devraldı. Kredi yok, çek yok,senet yok.nakden,peşin..!
Benim bildiğim 4 firma KÜRT İŞADAMLARI tarafından satın alındı...
Devlet isterse PKK/Uyuşturucu trafiğini anında çözer..! Ama politikacılara iş gelince..
ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.
DAX ve ESTX50 biraz daha zorlasa rekor kapanış yapacaklar...
Bu akşam ve Pazartesi uzakdoğu nasıl olur bilinmez ama, bu haliyle bizde pazartesi sabahı iyi bir GAP var gibi...
Bayram tatili riskini alamayıp satanlara ucuza mal kaptırmaz bunlar...
Ülkedeki tüm tarikatlardan, cemaatlerden, kendini muhafazakâr ve yahut dindar addedenlerden açık konuşayım acaip soğudum.
Bu durum benim saydığım kişi,kurum ve kuruluşların umrunda mı? Zerre umurlarında değil hatta ve hatta artık daha da inada bindirmiş vaziyetteler ki önceden de öyleydi. Zerrece özeleştiri yapmıyorlar. Bu noktada ben tamamen iletişimi kapatmış vaziyetteyim.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Daha durun gençler.
Taliban afganistandan bir kaç seneye milyonlarca göçmen gelecek.
İki yerde yaşanmaz.
Saf metaryalistlerin
Saf dincilerin memleketinde.
İkisi de insana yaşam alanı vermez....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP başkanı hemen ERKEN SEÇİM istedi..
İYİ parti başkanı da:"Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim" dedi.
Bayramdan sonra siyaset meydanı ısınacak..
italyada yüksek lisans yapan kızım aradı biraz önce,dragi başkan 1200 euro pandemi yardımı yapmış,daha öncede 1100 euro falan yardım almıştı,2300 euro yabancı bir ögrenciye italya para verebildi,bende kızım bir esnaf olarak benden bugun helallik istendi dedim,beyin göçünün nedeni çok basit aslında fazla yazmama gerek yok.....