Sayfa 555/997 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Ülkedeki tüm tarikatlardan, cemaatlerden, kendini muhafazakâr ve yahut dindar addedenlerden açık konuşayım acaip soğudum.

Bu durum benim saydığım kişi,kurum ve kuruluşların umrunda mı? Zerre umurlarında değil hatta ve hatta artık daha da inada bindirmiş vaziyetteler ki önceden de öyleydi. Zerrece özeleştiri yapmıyorlar. Bu noktada ben tamamen iletişimi kapatmış vaziyetteyim.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Daha durun gençler.
    Taliban afganistandan bir kaç seneye milyonlarca göçmen gelecek.
    İki yerde yaşanmaz.
    Saf metaryalistlerin
    Saf dincilerin memleketinde.
    İkisi de insana yaşam alanı vermez....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    -Reis! Mehmet Cengiz'in 1 milyar vergi borcunu ne yapalım?
    +Silin gitsin

-Ali Ağaoğlu batıyor 1.5 milyar lazım
    +Verin gitsin

-Demirören'e 700 milyon $
    +Ödeyin gitsin

-Kalyon'a 9.5 milyar lazım
    +Kurtarın gitsin

+Esnaf batıyor ne yapalım?
    +Hakkını helal etsin

#HelalEtmiyorum

Alıntıdır.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Millet reis helallik istesin diye bekliyormuş. Twiterda helaletmiyorum resmen patlamış altında yazılanlar yenilir yutulur şeyler değil
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
    CHP başkanı hemen ERKEN SEÇİM istedi..

İYİ parti başkanı da:"Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim" dedi.

Bayramdan sonra siyaset meydanı ısınacak..

italyada yüksek lisans yapan kızım aradı biraz önce,dragi başkan 1200 euro pandemi yardımı yapmış,daha öncede 1100 euro falan yardım almıştı,2300 euro yabancı bir ögrenciye italya para verebildi,bende kızım bir esnaf olarak benden bugun helallik istendi dedim,beyin göçünün nedeni çok basit aslında fazla yazmama gerek yok.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    italyada yüksek lisans yapan kızım aradı biraz önce,dragi başkan 1200 euro pandemi yardımı yapmış,daha öncede 1100 euro falan yardım almıştı,2300 euro yabancı bir ögrenciye italya para verebildi,bende kızım bir esnaf olarak benden bugun helallik istendi dedim,beyin göçünün nedeni çok basit aslında fazla yazmama gerek yok.....
    draghi maaş almıyor. bizimkisi kağıt üstünde 80bin tl alıyor. bir de kayıtdışı komisyonu falan derken...
    eksi rezerv yerine konur da yurt dışına giden parlak gençlerimiz geri gelmez. ülkenin en büyük kaybı.

7.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    draghi maaş almıyor. bizimkisi kağıt üstünde 80bin tl alıyor. bir de kayıtdışı komisyonu falan derken...
    eksi rezerv yerine konur da yurt dışına giden parlak gençlerimiz geri gelmez. ülkenin en büyük kaybı.
    çalıştığınız şirket size yaklaşık 1 milyar dolar kimseye hesap vermeksizin harcama yetkisi verse
    maaşınızın 10 bin dolar veya 15 bin dolar olması sizin için çok fark eder mi..?

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Millet reis helallik istesin diye bekliyormuş. Twiterda helaletmiyorum resmen patlamış altında yazılanlar yenilir yutulur şeyler değil
    Abi Geç tweeter ı falan
    Ceketini çıkarsın 40-45 arası alır şu anda..

Sayfa 555/997 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •