Teşekkürler Sn. Jas Hocam anlaşılan Venezuela, Arjantin olma yolunda hızla ilerliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.Merhaba,
Keşke BIST ne olacak diye sormak yerine ABD borsaları veya Dax ne olur diye sorsaydınız çok daha kolay olurdu.
Sormasanız da ben yazayım. SP500 vadelisi 5.3.4 düzeltmesini 4040 civarında tamamlamış görünüyor, bu bölgede en fazla bir süre daha oyalansa da sonrasında 5.3.5= 5.3 ile yeni zirveye gitmesini beklerim.
Hissem yok. Almayı da düşünmüyorum. Viopta poz almak daha kolayıma geliyor. Tek tek hisse analizi için zamanım yok. Viopta bile ekran başında değilim. Sabah ve akşam bakıp alış satış yazıp sonra ne olmuş diye bakıyorum.
BIST te dış borsalara ayak uydurur bir şekilde. Ama bizim kumarhane denkleminde bilinmeyen çok. Ülke mafyanın cirit alanı, 4.9 ton uyuşturucu ile tek bir soruşturma yok. Her taraftan leş gibi kokular geliyor. MB nin dibi delik. Hükümet tam anlamıyla dışarıya karşı tutsak. İstenilen en ufak bir taviz verilmezse doların ve dolayısıyla faizin üst sınırı yok. Bunlara karşın kumarhaneden birileri para kazanacağına göre borsaymış gibi davranabilir. Bu durumda ne olur? Dış borsalarla birlikte düşünelim.
Dediğim gibi SP500 vadelisinde 5.3.4 bitti ya da bitmek üzere. 5.3.5=5.3 ile yeni zirve, 5.4 ile şimdi yaşadığımızın iki üç katı şiddette bir realizasyon sonrasında 5.5 ile son zirve. Biz de bu dalgalara paralel bir şekilde Viopta 1350-1700 arasında (en fazla 1280-1800 arasında) salınırız diye düşünüyorum Ekim-Kasıma kadar eğer ülkede çok anormal bir durum olmaz ise.
Ekim-Kasım gibi Büyük realizasyon başladığında ise Viopta en azından 1100 beklentim var.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri